Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 22
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Neata fetele! Am intrat si eu sa vad vesti de la Laura!Sper ca la ora asta isi tine bebelina in brate si ca e fericita! Noi tot asa fara nici un program adica ne-am adaptat noi la programul lui bb, la noi a venit frigu si tati a plecat acum disperat in oras sa cumpere un calorifer pt bb ca se face frig in camera unde doarme el si ei sunt tare frigurodi.Apropo cam pana la ce varsta sunt atat de sensibili la frig? Tot constipati suntem , nu prea gasim nici un remediu la constipatia asta Help us!!!!Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
dyanira ei nu-s mai frigurosi ca noi, doar ca pierd usor caldura pe la extremitati in primele 2 luni. tre' sa ai grija sa aiba mereu sosetutze in picioare, maneca lunga sub 30 gr si caciulita subtire afara sub 25-26 gr eventual. eu nu l-am infofolit nici pe serban la 2 kg la sfaturile pediatrului si nu a fost deloc sensibil...temp la el in camera tre sa fie 21-22 gr nu mai mult.
pt constipatie la serban tin minte ca foloseam supozitor cu glicerina (1/4-1/3 din cel pt copii subtiat) daca nu facea la 48 ore si parca ni s-a dat debridat de catre pediatru dar nu mai stiu cat timp...eu zic sa vorbesti cu un neonatolog pediatru la bb asa mic.iar daca ii dai numai formula ii tre' ceai doar vezi sa nu aiba menta in compozitie.
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 1 ZI!!!
denisa.g spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa vedem ce face Laura dar vad ca momentan nici un semn.
Sper sa primim in curand vestea cea mare.
Nacom,Sabinel, Iriss – bafta multa maine. Sa fiti sanatoase voi si bebelusii vostri. 

Sabinel – m-as fi bagat si eu dar bb meu vad ca vrea sa mai stea. Luni intram in sapt 41 deci cred ca mult nu o sa mai stea dar nici maine nu cred ca o sa vina
.
Ma enerveaza ca e racoare afara si nu pot sa mai port papuci si nu am ce sa port - picioarele sunt f. umflate si nu-mi mai vine nimic 

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
baby_boy spune:
Va salut si eu ! Intrat putin mai tarziu.
Intr-adevar e greu cu durerile..sorry felicic ..ai grija..si mie a inceput sa mi-se faca teama cand vine seara si trebuie sa trec la orizontala..daca as sta toata ziua in picioare..e superrr bine..ee noaptea....incepe chinul
Sper totusi sa fie un semn bun..adica sa insemne ca se pregateste uterul de nastere sau ceva de genul.
PIolica felicitari !!! Sa treaca durerile, o bebita papacioasa si mult laptic 
AndY asteptam vesti.
Hmm si maine incepe scoala cu 3 bebei ..Nocom , Sabinel
, Iriss...scoatem 

...si va tinem pumnii maine sa fie totul bine sa veniti acasa cu puiutii sanatosi si mancaciosi 

toate mamicile, ne ajuta mult sfaturile voastre legate de alaptat , biberoane si toate cele..ne pregatim si noi ![]()
36
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
Ankussa spune:
Neatza fetele,
Intru repejor, asta pana nu mi se blocheaza iar nenorocitul asta de net
.
Bafta fetelor care maine isi vad minunile (va invidiez in sensul bun al cuvantului
)
Eva super mamica esti, imi place cum te descurci singurica. Acum pt ragade ti-au zis fetele ce si cum dar pt sani durerosi si umflati aici mai au astia o gaselnita. Frunze de varza (nu glumesc, astea sunt sfaturile de la cursurile antenatale) bagate la figider si apoi aplicate pe sanul dureros. Cred ca varza tb sa fie de Bruxelles (daca mai retine neuronul meu).
Khristin, draguta mea nu e asa la noi. In general m-am vazut cu moasa cam la o luna din a 5 a luna de sarcina (la inceput doar de vreo 2 ori) iar din saptamana 37 o data la 2 saptamani pana nasti. Cat despre proful englez, eu ii admir tare pt ca au umorul ala pe care pe mine ma amuza teribil (nu e intotdeauna englezesc)
. Ce face feciorul tau, ca doar suntem programate sa nastem cam odata? Am un feeling ca tu nasti mai devreme
.
Ratonelu - mama eu ti l-as bate pe Dr. ala (si as incepe de aici de la mine pana as ajunge la al tau
) pai de ce te mai lasa pana luni? Nu putea sa te trimita sa faci o ecografie in alta parte si sa te vada in aceeasi zi? Ciudata natie de om mai e si asta....
Felicic ia stai matalutza cumintica ca Vladutz a` lu` matale tb sa mai stea un picutz (macar vreo 4 saptamani) la mami lui in culcus, asta daca mami se potoleste cu alergatul la birou, si facutul a 1001 treburi pe minut, ei ce zici? 
Pup toate mamicile si burticile
37+ Vladutz
alexa si mami spune:
chiar nu stie nimeni nik de laura?:(
miine e zi mare 
iris
nocom
sabinel
noi am venit ca a fost party la mc', scurt si la obiect:)
alexa si
mami
_irina_ spune:
Hehehe, am dat eu stingerea aseara dar de dimineata nu am mai dat trezirea.
Eu m-am culcat aseara la 1, ne-a trezit bebe la 4, a papat, a umplut un scutecel, a mai papat o tura dupa care ne-am chinuit sa adormim, ne-am plimbat, am povestit, la 7 abia am adormit.
Dimineata la 11 ne-am trezit (si eu si bebe) si iar am inceput distractia de 3 ore.
Deci bebe meu se trezeste cam la 4-5 ore, dar ma tine in priza dupa aia care 3 ore. Doarme bine, nu e sensibila la zgomote in schimb cand e treaza... Din fericire nu plange tare, mai mult miorlaie. Cred ca de aia am visat eu ca am nascut o mitza.
Si doarme la ea in camera si la ea in patuc de cand a venit acasa.
Babytza, Felicic, Sanziana multumesc pentru urari. E mai bine cu bebe acasa, desi si la spital stateam destul de mult impreuna.
38+
- Andreea
sabinel spune:
uof, acum am ajuns si noi acasa. am adus must de la tata socru. multumesc de incurajari, simt deja ceva morcovi prin apropiere
insa e bine. ma rog sa fie totul bine si sa nu ajung la cezariana. astept vesti si de la iriss si nocom.
denisa 
carla iti tin pumnii sa primesti vestea buna maine
burticile, mamicile si bebeii
41+ cu
Amalia Stefania
poze
AlexaM spune:
Multumesc pentru sfaturi fetele...am citit si eu despre dormitul pe burta insa pediatra lui bebe mi-a spus ca sunt povesti...eu am ales sa o cred mai ales avand in vedere faptul ca bebe doarme bine in pozitia asta si isi poate ridica caputul si si-l muta dintr-o parte in alta fara probleme singurel. In afara de asta in patut nu am altceva in afara de cearceaf asa ca nu are ce sa-si traga si sa-si puna peste nas sa nu mai poata respira...oricum...noaptea nu il las pe burtica..doar ziua.
Am gasit "Mama si Copilul" pe net...o sa o comand azi...mersi mult!
Eva...am avut si eu ragade in primele cateva zile...dupa fiecare alaptat m-am spalat pe sani cu apa doar (asa cum fac si ianinte) si apoi i-am lasat sa se usuce apoi am aplicat Garmastan pe sfarcuri...si am stat cu sanii goi intre alaptari. Eu am sanii mici si nu necesita sustinerea unui sutien...acum daca la tine e necesar nu stiu ce sa zic...mie mi-au trecut in vreo 2 zile si fara dureri...am alaptat o data de la un san...data viitoare de la celalalt...acum am inceput sa-i dau supliment si de la al doilea san la fiecare alaptat si incepe iar sa doara...
Multa sanatate!
Matei Gabriel foto
Matei Gabriel povestea nasterii