Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

2. Aflat de niste preturi mai rezonabile prin alte parti. Ati mai vorbit dar deja informatia asta e tare amestecata in capsorul meu...

Ma puteti ajuta cu varianta 2? 10x!

36+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

La Victor Babes examenul bacteriologic si micologic este 30 ron. Rezultatul in 5 zile lucratoare

38+ AMR 14 zile!!

It's the final countdown !!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

300....aici sunt...

pestii mei... http://good-times.webshots.com/album/566931470XNFjLx

super frumosi. Ma bate un gand... Ma uitasem la poze cu apartament da aveai o masa de lemn acolo :)

36+ Anda Teodora

eheee...masa e mai veche...acvariul mare il avem din decembrie....e luat din buc si nu a costat f mult...cca 1200 ron...modelele le gasesti aici... http://www.marbella.ro/acvarii/index.html

POZE...POZULICI

39+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza burtici!
irina: bine ati venit acasa!
nocom: din cate stiu, nu vei gasi in comert cercelusi de aur de 24 K, dar gasesti sigur de 18K si 14K. Aurul este aur, orice ai spune, cauta si cumpara de la un magazin cu produse italienesti(si nu turcesti), celinni spre exemplu, gradul de puritate de aur din piesele lor este foarte mare
300: medicover: 39 lei analiza, 25 lei recoltatul.

eu reclam o noapte alba, cu contractii extrem de dureroase si travaliu fals. A fost extrem de neplacut, contractiile nu au cedat nici la no-spa, nici la gynipral(am luat ca aveam in casa just in case). Dupa ce m-am tavalit si am gemut ca un animal prin pat, la 4 dimineata m-am bagat in cada, unde am stat cu dushul pe burta pana la 5 si ceva, apoi am reusit si am dormit pana acum.
Si acum mai am dureri, dar sunt mai mult surde, stiu ca dr meu nu este pana maine, sper ca azi sa-mi fie bine si sa trec cu bine si peste noaptea viitoare, oricum maine am progamare la el si vedem ce zice.
am incercat sa-mi cronometrez contractiile, nu am putut, oricum erau neregulate, dar durerile erau crunte (iar eu am rezistenta sporita la durere)

34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Aoleu Feli, groaznic, sper sa nu mai ai parte de asa ceva pana nasti. E semn sa te cumintesti, sa tragi mai spre latura casnica, asa... Ai grija mare si tine-ne la curent cu ce ti se intampla.

In al doilea rand, multumesc mult pentru info.
Nerantula si pe tine :)

LE Ramo ma bate un gand dinc e in ce mai tare

36+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicic cred ca a fost groaznic....Mai ales ca s-a intamplat noaptea si mai e si dr plecat...Bine ca au trecut si te simti mai bine...

Azi vine Musette acasa cu bebel

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Felicic cred ca a fost groaznic....Mai ales ca s-a intamplat noaptea si mai e si dr plecat...Bine ca au trecut si te simti mai bine...

Azi vine Musette acasa cu bebel

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

babytza: trimite-mi si mie te rog pe PM nr. de telefon ale lui Dr.T, le am salvate intr-un telefon pe care nu pot sa-l deblochez....(sper ca il ai si pe al doilea, ala important, de nasteri, please)

34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine.

Intrasem sa vad daca avem vesti de la andy si ratonelu.

andy cred ca a nascut la ora asta si isi tine printesuca in brate

ratonelu mama, ma rog pentru tine sa fie totul bine. Abia astept sa ne dai vestea ca-ti tii puiutul sanatos si frumos in brate. Te pupic si iti tin pumnii stransi stransi.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

feli, imi pare rau. sa fie totul bine si sa treaca. Sa mai stea Vladutz macar 3 saptamani in burtica pt ca sta bine acolo.

Nocom, chiar ma gandeam la tine aseara daca ai nascut. Scot majoretele pt maine. o mamica frumoasa

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Andy asteptam mesajul tau!
Carla ma sperii cu ce ai povestit tu, Doamne ajuta sa fie bine cu bebelusul!
Feli m-au trecut toate apele cand ai spus de contractii! Stai cumintica, ca doar trebuie sa nasti in octombrie!
Irina bine ati venit acasa!
Eva eu atat iti spun:tu te vei acomoda cu programul lui bebe si vei face fata si oboselii crunte! Curaj mamica si multa rabdare! Cu alaptatul, eu m-am muls si iti spun ca Dragos la 3 sapt. cand am iesit din spital avea prgram de masa de 70ml/masa la 3 ore si 2540g...apoi si l-a modificat la 2 ore, dar mult timp a mancat intre 70-80ml/masa.
pentru fetele programate maine! nastere usoara si recuperare rapida!

36+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 4 saptamani !!!!

Mergi la inceput

babytza: mersi mult, oricum nu-l sun decat daca imi scapa situatia de sub control!
monica: si eu vreau sa stea cat mai mult.
sanziana: iti dai seama ce surprinsa am fost eu, eu care intrebam cum sunt contractiile, am zapacit fetele pe aici ca eu nu am, oricum a fost totul atat de intens, parca ma asteptam sa mi se rupa membranele si gata..

34+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput