Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 19
babytza spune:
Irina scuze ca nu ti-am scris si eu... Bine ati venit acasa mamico !!! 
Valentina
37 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Salut! Fetita noastra Elsa Maria s-a nascut ieri seara la orele 19:53 Are 3510g si 51cm |
sa-ti traiasca printesa!
Tie recuperare grabnica, si mult laptic in continuare pentru micuta Elsa Maria!
36+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
Nocom spune:
Hmm si eu sunt pe aproape in clasament, suntem 4 frati!!!!!
Andy, asteptam vestile bune. Nu-mi merge calc calumea si nu pot baga majorete, dar considera ca am pus vreo 20 asa, sa-ti tina de urat!!!!
PUP
38+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
ramonzca79 spune:
300....aici sunt...![]()
![]()
pestii mei... http://good-times.webshots.com/album/566931470XNFjLx
POZE...POZULICI
39+...
Erik
angelynna82 spune:
Neatza
Babytza multam de cafea, e chiar necesara 
Andy 

Noi suntem doua surori numai ca Alex e cu mult mai mica decat mine ![]()
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
angelynna82 spune:
Ramo
pestii tai
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
300 spune:
| citat din mesajul lui ramonzca79 300....aici sunt... pestii mei... http://good-times.webshots.com/album/566931470XNFjLx |
super frumosi. Ma bate un gand... Ma uitasem la poze cu apartament da aveai o masa de lemn acolo :)

36+
300 spune:
| citat din mesajul lui Nocom Hmm si eu sunt pe aproape in clasament, suntem 4 frati!!!!! Andy, asteptam vestile bune. Nu-mi merge calc calumea si nu pot baga majorete, dar considera ca am pus vreo 20 asa, sa-ti tina de urat!!!! PUP |
v-ati hotarat la cercelusi pana la urma? Te rog a dai un hint daca da, ca si noi suntem interesati si nu avem vreo idee deocamdata.
36+
300 spune:
Hai ca devin spamul odiseei. Treb. sa merg la analize pt strep B si am aflat ca nu sunt incluse in abonamentul meu de la firma facut la sanador. Se pare ca vor 100RON pt ele. E cam mult, asa ca am doua variante:
1. trezit ffff devreme sa fiu la Elias dimineata la 7.30 maine. Nu stiu daca pot.
2. Aflat de niste preturi mai rezonabile prin alte parti. Ati mai vorbit dar deja informatia asta e tare amestecata in capsorul meu...
Ma puteti ajuta cu varianta 2? 10x!
36+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii