Pepenasi de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Didi81 spune:
MICHELLAB, Aida mea are 2 luni jumate aproape si tot 90 mananca
. Are si vre-o 2 mese pe zi la care mananca 120-130, dar niciodata mai mult; si mananca de ziua la maxim 3 ore, e cam des dar nu am ce-i face... Fiecare copil e diferit, are alt metabolism, nu trebuie sa fie exact ca pe cutia de lapte praf. Si Aida ia foarte bine in greutate, pana acum a luat 2500 g, e fix in grafic.
dana81, imi pare rau de streptococ
. Dar daca medicul zice ca e ok tratamentul, nu iti face griji, o sa treaca cu bine de asta.
Mona, imi pare nespus de rau ca treci prin toate astea, dar sigur se va termina cu bine 
Narcisa, bine ai revenit 
Mada, a iesit bine cartea, am luat-o si am aruncat doar o privire deocamdata, dar o sa si citesc peste ceva timp.
Asa, sa ma laud: am fost la aerobica in seara asta
. Acum ma simt bine, dar prevad o febra musculara de toata frumusetea maine ![]()
Didi
de Aida Maria
ladymina77 spune:
Tarziu in noapte dam si noi cu buna seara dupa ce am terminat de spalat hainutele mamarutei.Eu inca le spal manual voi?
Am vrut sa va intreb cum imbracati acum copilasii daca vremea s-a mai racit?Eu peste body i-am mai dat o salopeta mai grosuta ,e drept ca era inorat dar avea manutele reci.Sper sa fie ok.
Voi aveti mucisori?Ca noi tragem bine cu batista bebelusului.
Gata va las ca mi-e somn si imediat tre sa scoatem bidonu'cu laptic.
Noapte buna!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
ankuta_1982 spune:
Seara buna,
Ale stai linistita ca fata mea doarme doar 4 ore pe noapte si in rest mai atipeste ici colo cate un pic juma de ora dupaia sta treaza doua ore doctorita a zis ca nu are nimik acum nici nu stiu nici eu ce sa zic o fi vre-un puseu..
Fetele multumesc ca v-ati gandit la mine dar cred ca a luat si fata raceala ,de fapt nu e o raceala e mai mult o durere in gat si am observat fata ca nu prea urla bine tinand cont de faptul ca a mea a urlat azi toata ziua am zis ca-mi iau campii.
Ruxi eu ma refeream la poezia care ai facut-o acum de curand , vreau si eu in ea ca poezia fetii mele era frumoasa dar scurta o am salvata in folderul Sarei, nu m-am suparat dar vreau si eu..
Acum va las ca vad ca-i cam slaba miscarea pe aici probabil sunteti cu bb!
Good night to all!
ankuta
ankuta_1982 spune:
Aaa am mai pus niste poze mai noi! noi pe 20 avem botezul stiti cum se spune nu? ca dupa botez se mai linistesc bb , abia astept noi facem ceva intim ca nu am chef de tambalau mai ales ca eu sunt zombie ca asta mica e un pic de terorista cu somnul abia astept si eu sa doarma si a mea o noapte intreaga oare cand va fii?
ankuta
ana_a spune:
Salut fetele!
Si sanii mei sunt cam usori si lejeri, insa am incredere in Matei ca le va creste productia in fuctie de ca doreste sa pape.Avand in vedere ca doarme bine noaptea, se trezeste doar o data, azi peste zi a supt la ora 13 si a dormit de la 14 pana la 17 nu imi fac probleme.
Insa am o intrebare, voi de unde stiti ca nu se satura si le dati completare? Chestia asta eu nu am inteles-o pana acum. De unde stiti voi cat papa ei de la san?
Va doresc o noapte linistita si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
mcoca spune:
Ladymina, spalat manual wow. De ce? Eu cred ca mai rau e sa speli manual, ca orice ai face nu poti clati mai bine ca o masina.
Ankuta, linistitul bebeilor dupa botez e un mit :). Noi am facut botezul la o luna, dar Maya s-a linistit pe la 6-7 saptamani cand i-au trecut colicii.
Ana, eu habar nu am cat mananca Maya. Atata timp cand doarme 7 ore noaptea, si ia bine in greutate nu imi fac nici o problema.
Anka, ce imi plac mesajele tale :). Sper sa treaca repede wk la tara.
Turtu, tot ce povestesti imi suna ultracunoscut :).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
mcoca spune:
Ladymina, vazut pozele, dulce foc printesa. Cu ocazia asta am vazut si cum arata o sala de nasteri in ro Brrrrrrrrr.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Marina_1609 spune:
salut fetele.
vai ce rau imi pare ca va certati...
dana, hai nu te supara, eu citesc mereu dar nu am timp sa raspund, nu am ce sa raspund sau nu mai bat si eu gura degeaba daca au facut-o alte fete deja. sa stii ca m-am uitat la pepenasul tau la poze de nenumarate ori ca tare imi place de el!
doar ca nu am zis si poate am gresit...
si acum sa va zic de buburuza mea: azi a ras cu un fel de chiuit si gura pana la urechi
. vad ca sta in continuare cate un picut la san, sper sa progresam. acum ii pregatesc o noua sedinta foto, vreau sa o fac fluturita si floricica
sa vedem ce va iesi.
ah, si am o intrebare: e normal la o luna jumate sa doarma 7 ore legat noaptea? ea paote ar mai fi dormit dar am trezit-o eu ca m-am gandit ca e prea mult...

pentru toti pepenasii
_
Marina
de ANA SOFIA
narcisa.s spune:
Didi...cam des mananca Aida zici??Anais mananca si din ora in ora...
Sun-ule si eu am multe intrebari dar am decis sa nu-mi fac griji
inainte de a fi cazul.Ne-a ajutat Dumnezeu de am ajuns aici, cred ca ne ajuta sa mergem mai departe, nu??Asa si cu Thea, ati trecut cu ajutorul Lui prin toate...Si asa va fii si pe mai departe
Bujo, bine ca ne-ai dat vesti despre Camy.Bine a facut ca a plecat putin
Nu am apucat sa citesc tot dar incerc sa ma adun daca ma lasa fie-mea.
Acum e varza de obosita, maraita maraita, la ta-su in bratze.Sper sa o faca sa adoarma ca eu n-am reusit azi deloc.Doarme atata timp cat e la tzitzi sau in apropiere de tzitzi.Cum o iau, o misc sau o pun in alta parte incepe sa maraie...
Monalacule si noi am fost gripati toti 3...Si Anais e fornaita de abia respira saracuta, acum slava Domnului e mai bine.Sper sa te refaci repede.
Diana Mirela stiu ca a avut botez la bb Andrei...
Le felicit si eu pe fetele care au venit si revenit si pe bb-ii lor
PS-Eu cred ca am avut o odisee frumoasa.Personal am invatzat multe si pentru mine a fost foarte important ca am avut cu cine sa vorbesc intr-un moment important din viata noastra si cand aveam nevoie de prietene...Bine, m-au enervat niste lucruri.In primul si in primul rand Mada care facea mancarica de ciuperci, ciulama de ciuperci parca si vorbea cat e de buna cand eu aveam in fata ocean iar in spate jungla si ciuperci din partzi...Si ma si trimitea la cules...
In al doilea rand m-a enervat Sun care vorbea de gogosari si de amandina iar eu n-aveam de unde...Asta ca sa nu mai pun la calcul celelalte mancaruri despre care vorbea cu nesimtzire.
In al treilea rand Ankalaura care mi se parea mie infernal de stapana pe ea si de organizata iar eu nu stiam de unde sa ma adun.In oala asta intra si Mada...
Mai am de scris inca despre muuulte muuulte...
In al patrulea rand Boti cu dulcetzurile facute de mama ei.
In al cncilea rand Bujo care stia atat de multe chiar daca e la prima sarcina...Si are atat de mult umor...
O sa incerc sa continuu dar acum mi se ard cornuletzele...
Mai e Cristinutza, Marimar, Mariana din Suedia, Monalac...si mai si mai...
Una peste alta pentru mine a fost important, a fost decisiv pe alocuri si m-a ajutat mult moral...Biri, Diana Mirela multzumesc mult...Si tuturor fetelor de la Odisee le multzumim din tot sufletul
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Biribu spune:
Ankutza apropo de piticul tau, pai pe mine ma ia cu tremurici numai gindul de buda in curte, asta e...Ce descrii tu la buricut am avut si noi, nu e granulom ci o parte din cordon care nu s-a "uscat", tot cu nitrat am tratat-o si s-a dus. Nu e nevoie de nici un antibiotic pt asa ceva.
Marimar mi-a fost dor de tine! ma bucur ca si la tine bb e un cuminte! acusi vin cu povesti...
Diarux glumeam mami... super poezica!
Vazut scumpete de bebici, toti superbi asa ca nu dau nume.
Noi: bubu mic tare cuminte, sa nu-l deochi. A priceput deja cite ceva – ca mami e aliat neconditionat, plus sursa de papa, asa ca ochi dulci pt mami mereu. Ca Anna e interesanta rau, o urmareste peste tot cu o privire curioasa si parca dornica de joaca; daaar si ca Anna uneori e cam periculoasa, cind il mai trozneste se uita intii la ea cu jale, pune buza si abia apoi incepe sa plinga asa necajit. E f interesat de jucarele, cu cit mai zgomotoase/colorate cu atit mai bine. Sta in bouncer si cite 20-30 de minute uneori si se joaca cu jucarelele ce atirna, cel mai simpatic insa e faptul ca le si vorbeste, pe diferite tonalitati. Ce sa mai zic ca e o minune mica, si grea….. avea deja 6 kile la 2 luni.
Anna nazdravana: mici accese de gelozie in continuare. Pun eu bb in babygym, tre sa stea si ea acolo, deci amindoi pe spate unul linga altul pe salteluta aia…El in bouncer, vrea si ea, se duce si-l trage de picioare sa-l dea jos, noroc ca e legat
. Uneori insa are si faze mamoase cind il acopera cu paturica etc. la botez ea libera prin biserica, a rearanjat scaunele, pernute, plus atentat nereusit sa aranjeze prin altar, nu a lasat-o popa...
sunt simpatici rau, ce mai.
Mada nu te stresa cu diversificarea deja.. copiii sunt diferiti, nu e obligatoriu sa ai probleme si cu Ami. Ai incercat sa-i pui lui Ari mincare gatita in borcanele sa i-o dai ca atare? Sa stii ca la multe mamici a mers.
Michellab zi de regimul ala usor nu ne lasa asa…. Apropo de cit maninca bb la o masa, e normal sa varieze, ca sunt si ei mici omuleti si nu le e mereu la fel de foame.
Dana81 si celelalte fete care au dat antibiotic, sa va spun o chestie: nu va faceti probleme ca nu aveti de ce. E drept ca inainte se prescriau si chestii care au dus la sechele la copii, dar acum se cunosc deja f bine care antibiotice trebuie evitate, iar cele ce se dau se prescriu la doze corecte pt virsta si greutatea bblui, deci nu au de ce sa le faca rau. Acum ca ei sunt asa de mici si imunitatea lor practice e inexistenta, mai bine sa tratati decit sa aveti surprise neplacute.
Narcisa subscriu la lista ta
.
pup pe toate
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)