Pepenasi de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
ankalaura spune:
Kimmy - o fosta colega a mea a ramas insarcinata cu al doilea cam cand primul copil (cezariana) avea 5 luni..... Sa iti mai spun ca barba-su este medic?? Din fericire, copilul este superb, dar ea a stat in spital cam de prin luna a 4-a si s-a chinuit ingrozitor. Nu s-a inteles nimeni cu ea, insa...
Logest am luat si eu cand era Eliza mica. Dupa vreun an, am preferat sterilet, ca tot uitam pilula. Si acum patesc la fel... Trebuie sa imi pun o alarma ca sa nu mai uit...
Narci - ce ma bucut ca ai aparut si tu! 
Masaj - eu cam sar peste el. Ii mai fac uneori la talpite. Sper sa ma organizez ceva mai bine de luni incolo, cand programul Elizei va fi mai plin.
Centura - dupa ce am nascut-o pe Eliza am avut una, care nu a facut insa nici o diferenta. Acum insa i-am gasit alt scop! Sa imi permita sa "intru" in cateva piese de imbracaminte fara sa se vada burta chiar asa de tare... Deci o port cand ma imbrac si eu mai ca o lady.
PITICII MEI
Cu mersul la tara - stiti, imi dau seama cat de diferiti sunt copiii de acum.... Eu nu am avut bunici la tara. Bunicii materni locuiau la casa, dar in oras. Insa mama nu ne lasa niciodata sa ramanem la ei, cat am fost mici. Noi am fi vrut, desi nu se compara cu ce povesteau colegii mei despre vacantele lor la tara. Si, Doamne, cat ii invidiam!!!
Acum insa, ma uit la Eliza, se cam plictiseste acolo. Nici nu sunt alti copii. Si nu ar ramane acolo cu nici un chip! La ai mei ramane cu draga inima, desi nici acolo nu are alti copii, dar are un parc imens, cu leagane, merge la plaja, ma rog, are ce sa faca.
Sa vedem cum o fi acum...
Si totusi, soacra-mea are baie, cu cada, cum ziceati mai devreme. Imi dau seama ca nu e chiar lipsa de confort. Buda n-are decat in curte. Elizei inca ii iau olita cu noi (iar acasa nu mai sta pe olita de 2 ani!) Dar mi-e mie peste mana cu bucataria, etc...
Sa nu mai spun stresul cu cumnata-mea care n-are barbat si n-are copii, are insa o pisica. Si se uita urat la mine cand ma vede ca tot stau cu gura pe Eliza, sa nu stea pe jos pe covor ca e par de pisica, sa nu puna mana pe nu-stiu ce.... Cand a venit la noi acum cateva saptamani, mormaia cand am plecat in parc, ca cica "ne mutam, nu alta", ca noi avem saculet cu sticluta cu apa, cu un fruct, cativa biscuiti, servetele umede si uscate.... Da nene, ne mutam, ca ne-am mutat din secolul trecut in asta.... Si doar nu o sa bea Eliza apa de la tzashnitoarea din parc.... Nu numai ca e apa de robinet care, in Bucuresti (si nu numai) e plina de giardia, dar daca mai face cate un copil kk in parc, te trezesti ca il mai spala vreo bunica la tzashnitoare! Zau, pe vazute!
Si dincolo de PITICI:
Ieri am inscris-o pe Eliza in continuare la balet (va face lunea si miercurea), sambata va continua inotul, si saptamana viitoare ma duc sa o inscriu si la scoala de muzica (am una langa noi) unde se organizeaza un curs de initiere in muzica pentru prescolari, o data pe saptamana. As vrea sa ii placa pianul... ea asa zice acum... Inca nu am dat toate partiturile mele de studiu, si sper sa le foloseasca ea. Tare mi-ar place.
Deci sper sa ne fie mai usor de saptamana viitoare cand va avea si Eliza un program mai incarcat. Acuma ma tot invart cu ele intre parc si casa, puna masa, ridica masa, termina una, o apuca pe ailalta, la fel si cu baia si cu toate....
ALE - mi-a scapat randul cu "postat de BUFI" si ziceam ca tu esti cea cu bebe de pe 4 august!
Cum se mai simte sora ta?
Bun venit BUFI!
ANACO - acum verific si eu starea vremii, dar e clar ca plecam imbracati cu shuba...
Gata, scartzaie mimoza...
Anca mami de Eliza si Erika
ankalaura spune:
Mda... m-am uitat pe "vreme" si o sa fie 12 grade si cu ploaie. Daca imi racesc fetele ma "sinucid mortal"!
Cica ma duc sa ma apuc de bagaje, ca sa nu zic hazbandu' ca am stat pe net...
Sper sa ne intoarcem luni, cat sa ajunga Eliza si la balet.
A comentat, cica daca era sa plecam la Cta nu faceam asa.
Pai la Cta am conditii nene, drumul e scurt ca deh, avem autostrada...
Asa, Eliza pierde luni prima zi de gradinita
Si degeaba zice el, ca niciodata nu am fost la Constanta si sa piarda prima zi de gradi. Alte zile da, dar nu prima.
Dar nici ora la bazin nu imi convine sa o piarda. Saptamana viitoare avem botezul, e posibil ca pe aia sa o piarda. Daca are atata intrrupere, de ce o mai duc?
Si cica in felul asta nu mai putem sa facem nimic niciodata. Ete na, ca multe facem noi in weekenduri.... De-acuma asta e, e mai important sa aiba copiii program si confort, ca doar nu o sa ma multumesc sa bata mingea in fata blocului sau sa caste ochii la TV....
Uuuufffff.... ma duc la bagaje.
Citesc eu restul cand oi reveni. Am net si acolo (bai, da' imi dau seama ca e confort nu gluma!), sar nu stiu daca o sa am timp de net, stand cu ochii pe copii si pe pisici....
Va pup
Anca mami de Eliza si Erika
bubuleana spune:
Dana: nasol cu streprococul dar cred ca riscul de a pati ceva de la antibiotic este mai mic decat sta asa fara sa-i dai nimic. vedeti de pe unde l-a luat sa va tratati cu totii. Tin pumnii sa fitit sanatosi cu totii si sa nu mai apara astfel de probleme 
tiberica: wow, la scoala de modele zici ca e Alina
Sa-ti traiasca mandrele, frumoasele!!
narcisa: bine-ai revenit!
si eu cu laptele la fel, nu am mai mereu cand vrea bebe iar cand n-o mai fii asta e!
bufi: felicitari, sa-ti traiasca Ioana Rebeca!!
si al meu are zile in care nu doarme deloc toata ziua, poate doar reprize scurte de cate 20 min dar slava domnului doarme noaptea. Probabil asa sunt unii copii mai energici.
Madalina: don't worry, important e ca Julia sa fie sanatoasa si fericita cu lapte de la san sau cu formula nu mai conteaza, nu te stresa ca n-ai ce face! 
Caprioara spune:
Buna fetili,
Am intrat scurt numa' sa va salut si sa va pup pe toate. Sunt pe fuga ca trebe sa plecam cu toata trupa sa-i cumparam lui Matei pantofi, trening, sosete si alte lucruri necesare pentru scoala.
Multumesc frumos fetele pentru incurajari si vorbe bune (ref depresare cu lapticul).
Anka, drum bun si sper sa nu fie chiar asa de rau la tara
.
Narcisa, bine ai revenit
.
Bufi, bine ai revenit si tu
.
Fetele care aveti probleme cu sanatatea (voi sau piticutii), va doresc insanatosire rapida.
Fetelor care aveti botezul azi-maine, distractie placuta!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
maitreyi spune:
neata 
am citit din urma, sunt pusa la curent si tin sa spun si eu ca, desi sunt alaturi de voi in scris de putina vreme, va citesc din timpul sarcinii si imi pare rau ca DANA a luat decizia sa nu mai intre. un
mare lui ALESSIO, sa creasca mare, sanatos, voios, voinic 
io...da' nimeni n-a intrebat de mine
bine...aveti o scuza...sunt new de new cum are semnatura anaxena ![]()
a fost tati la iasi ca sa vedem ce rezolvam cu facultatea mea...ma inscriu, nu ma inscriu, etc...si...MA INSCRIU LUNI IN ANUL 5! baby va sta cu bona in timpul zilei asa cum stabilisem si macar pana in martie vom mai avea o casnicie prin corespondenta
spun SLAVA DOMNULUI! in tot si in toate! suntem sanatosi, voiosi si cu ajutorul Lui va fi bine
oricum ar fi va fi bine. dupa 3 zile de vb in continuu despre ce urmeaza eu sa fac si noi ca familie parca vad din nou in nuante de roz
baby sa fie sanatoasa ca numai cand o vad simt ca va fi bine 
sorry (sincer) ca nu apuc sa raspund la ce s-a scris cat am lipsit da' e un capitol intreg si cred ca problemele expuse si-au gasit deja raspunsurile.
mada avand in vedere ca eu am zis prima ca as vrea cartea scanata tin sa zic saru'mana 
sun te asteptam la iasi. speram sa vii si cu soarele din nick ca sa ne si putem plimba 
LA MULTI ANI BEBICILOR CARE AU IMPLINIT LUNITE NOI 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
bubuleana spune:
mona: oooff, nu-mi vine sa cred prin cate treci si cata putere ai! si bebe meu a fost racit exact cum spui tu cu nas infundat, curgeau mucisorii ca apa la robinet, tusea, stranuta, plangea saracu' si e mai mic decat codrin cu o luna cred. Eu i-am dat la sfatul dr. Nurofen 2 ml la 8 ore, cate o picatura Ophtamosone N in fiecare nara la fiecare 6 ore si vit C natural 2 ml o data pe zi la ora fixa si i-a trecut raceala dupa 3 zile de tratament.
anaco: ce fata mare s-a facut Mara, felicitari!! 
Sun: te inteleg ca-ti pui atatea intrebari si te framanti, uf, dar sa stii ca atitudinea pozitiva ajuta intotdeauna si pe jumatate relele sunt trecute, ai incredere va fi bine micuta Thea 
didi: ce misto ca te-ai apucat de sport, mie dr mi-a spus sa astept 3 luni pana sa incep sportul sau sa car greutati: carucior/bebe. Mi se pare tare ciudat mai ales ca am nascut natural dar dr mea e tare precauta din fire
ladymina: noi nu-l imbracam prea gros spre disperarea bunicilor adik ii punem doar un body lung, mai de toamna nu din cele subtiri de vara si atat. daca bate vantul ii punem si o caciulita subtire.
ankuta: si noi tot pe 20 avem botezul, distractie placuta!! 
ana: pai eu stiu cand nu se satura la san ca dupa alaptat maraie si molfaie suzeta cu disperare sau imi suge mie degetul, mana, ce apuca ![]()
Caprioara spune:
Mai, dar Diana Mirela pe unde umbla? Soro, asteptam poze de la botez, daaa?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ladymina77 spune:
Buna dimineata ,
Vine toamna si la noi ,e din ce in ce mai rece si parca-mi pare rau acum dupa vara desi am indurat la caldura si la transpiratii vara asta cat pt 10 odata.Dar na ,asta e suportam cu stoicism orice.
Vicky ,multumim de aprecieri,si Maya e super dragalasa cu freza ei si imi place la nebunie culoarea asternuturilor si marginilor din patutul ei,movul ala e bestial.
Referitor la hainite ,odata mi-e drag de ele de numa si sunt 2 ,3 bucatele de spalat pe zi dupa ce-i fac baita deci nu e mai lucru si apoi nu-mi place sa le strang acolo cu nemiluita pt ca nu le amestec la spalat cu ale noastre si o masina numai de-ale ei astept 2 sapt sa fac asa ca mai bine ma joc eu cu ele inca o vreme pana incepem cu papa.
Te pup si sa aveti o zi frumoasa toate!
Aa si referitor la masa si sala de nasteri asta arata "dragut" ca sunt si altele mai varza:)
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
kamelya spune:
mada 
michellab vaccinul il facem pe 26 ptr ca il facem pe cel cu plata
buburuza mea are 4780 kg si 58 cm dupa medic cica a luat putin in greutate si mi-a zis sa schimb lapte praf. Mai foloseste cineva lapte praf Lactana de la Topfer?
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ladymina77 spune:
Bubule si nu-i sunt reci manutele si nasucul? Il acoperi cu cceva?
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77