Pepenasi de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
tiberica spune:
Fetelor, eu nu reusesc sa fac gimnasctica cu bebelina mea ca da tot timpul din picioare , face singura bicicleta , ii place doar baita si nu suporta masajul cu toate ca o mai stresez eu dar mai dansam asa din manute cand e eaq binedispusa. Nu suporta sa stea pe burtica caputul si=l ridica pentru putin timp pediatra mi-a dat vigantoleten 1000 in loc de vigantol initial m am speriat si incepand de ieri am stresat-o pe burta pana cand a fost nevoita sa si ridice singura caputul pentru putin timp , ce -i drept, dar la doua randuri de ceafa ce sa ridice saracuta ...
Da, Ella . vezi cu sanul...
Ei, si scum e acum, incerc de o jumatate de ora sa va pun poze chiar am rugat -o pe matusa sa stea putin cu kari...dar nu reusesc ...nu mai spun ca sunt...
ca o sa ma certati.
narcisa.s spune:
Am revenit...
Si ne-a revenit si netu...Imi pare rau ca am pierdut finalul odiseii.Lasa, poate la urmatoarea.
Dana sa-ti raspund tie, si noi am luat 10 zile antibiotice intravenos.Bine, eram si micutze.Poate afecta auzul de aceea noi facem testul de ureche si peste 6 luni.Si mie imi era dor de tine.Si de toate fetele
Dia, sunt avceleasi simptome si la mine.Inclusiv la faza cu siamezele.
Noi raportam o micutza urlatoare care adoarme numai la tati in bratze.La mine ar sta tot timpul la tzitzi.Cum zicea Boti, sclava ei.Noaptea adormim si noi la tzitzi, nu prea ii place in patutzul ei...Dau la tati in bratze...Cum o punem in patutzul ei sau in carucior, in maxim 5 minute se trezeste...
Cu lapticul si noi ca Ankalaura, ca si Capri, cand mai slab, cand mai bine dar fortzam fortzam...Adica incercam sa ne tinem tari.Cand n-o mai fii asta e...
Danaaaaa...pai cum, ma lasi la scutece fara ginere???Ia te rog mai gandeste-te.Mie mi-e tare drag de Alessio si de tine...
Cristinutza, nici noi nu prea facem masaj...Hmmmm
Deeeci, citesc din urma si revin...Ma uit si la poze sa vad noutatile
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
oanasm - aici nu se recomanda centura...lasa totul sa revina normal
micky, ce bine ca ai revenit.imi pare rau de problemde...nu se mai termina o data
bubule, super bubu ai
pai sun, tu esti dependenta de forum si forum de tine.nu cred ca-ti iasa sa iei o pauza
diarux, suuuper poezici...ce tare-i fii-tu...sorta e si ea suparatasem nul intrebarii
ankule, nici mie nu-mi place la tzara in conditii din astea.can eram mai mica imi placea, acum nu mai merge
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Alé spune:
postat de bufi
Buna seara
nu sunt si eu trecuta in lista.
am nascut pe 04.08.2008 o fetita care se numeste Ioana Rebeca.
suntem deja fete mari, am trecut de primele zile de stres...de cele din spital, suntem acasa si totul este bine.
avem si colici, le tratam cu Mylicon si Bonnisan, un mic reflux gastro-esofagian...i-am facut eco abdominala la recomandarea dr pediatru si este ok, ii dau Motilium si tot asa...
azi a fost o zi mai speciala, de la ora 12.30 nu a mai dormit pana seara, decat in reprize de 3 ori cate 30 minute, a mancat bine, s-a jucat, a mai plans, nu are febra, insa nu doarme...am vb si cu dr si spune ca nu ar fi nimic
nu stiu ce sa mai zic...ati patit sa stea treaza atatea ore???
astept un semn de la voi
multumesc!
Bufi
ariadnabr spune:
Au adormit!!!! A fost ca la nebuni azi!! Se linistea una incepea cealalta! Iar eu plang ca buburuza nu a luat san DELOC azi 

Maine cumpar pompa, macar o masa de laptic de la mine sa ia, din biberon daca sanul nu-l mai vrea...
Sunt asa de suparata pe tema asta...cu tot ceaiul si lichidele pe care le beau...
Dupa o zi intreaga de sarit peste mese, sanii mei nici macar plini nu sunt 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
monalac spune:
intru repede sa va spun ca bebe a racit,a facut si putina febra,dr pediatra mi a dat antibiotic,dar inca nu i am dat,astept sa vad cum se mai simte.e f infundat,tuseste,ii dau doar ambroxol si i curat mereu nasucul.maine avem botezul,pe sot l au chemat si azi la serviciu,sunt varza de oboseala,iar duminica,la baita lui bebe si chiar de ziua mea,sotul va fi iar la serviciu...
am citit din urma si mi pare extrem de rau ca s a creat asemenea disputa.voiam doar sa spun ca tb sa multumiti lui dumnezeu ca sunteti sanatoase si aveti copii sanatosi.asta e cel mai important,credeti ma pe cuvant.eu de 4 luni ma chinui cu durerile,am ajuns sa ma scarpin pana mi da sangele,pt ca pielea mea nu mai suporta leucoplastul ,ma chinui sa dorm pe burta,pt ca pe parti nu pot...uneori,simt ca o iau razna si daca n ar fi copiii mei,cred ca as innebuni.
de multe ori ma gandesc cu ce am gresit de m a pedepsit dumnezeu asa,dar apoi ma uit la codrin,ma gandesc la cami si i multumesc lui dumnezeu ca am copii sanatosi...
stiu ca iar am luat o razna,dar m a intristat atat de tare disputa...
imi pare rau ca nu nominalizez pe nimeni,v am citit pe toate,dar am f multe de facut pt maine.
anaco spune:
Raportam asa in fuga, azi am fost la dr cu Mara pentru masuratorile de o luna....are deja luate in greutate 1,400 g si 5 cm. Indata ajunge la 5 kg...ce ma bucur ca e in grafic si a papat bine!!!

sa vedem ce sa mai intampla in lunile ce vin...
Noi maine plecam la Suceava, la socri...se aduna mai multi pe acolo care vor sa o cunoasca pe Mara
. Sa anuntat cam frig...sper sa fie totul bine si sa ma descurc cu ea departe de cuibusorul nostru de aici![]()
va pup pe toate si o sa recuperez cand revenim!

mami de Mara Alexandrina
barzutza...
SunSmile spune:
Mona tin pumnii sa iasa bine maine! Si ii transmit multa sanatate lui Codrin si tie asemenea! Dumnezeu nu pedepseste, eu asa cred. Pur si simplu ti-e dat tie sa treci prin chinul asta pt un motiv anume...pe care o sa-l afli sau nu. Dar esti un om special, esti nascuta intr-o zi mare...vei trece si peste nebunia asta de necroza! Sunt langa tine, sa stii!
Narcis bun revenit! Si zici ca tati e somnifer? Va dorim sanatate si liniste! Ai dreptate, sunt dependenta.
Madalina uof, imi pare rau.:( Stiu cum e cu sanii goi si dupa mai multe ore...o patesc si eu de destule ori:( Fruntea sus! Ia pompita si poate asa merge!
Iza si la noi e mai intens, poate tot pt ca e ceza...
Bufi am patit, da. In zilele botezului, cand nu era maraita ci doar foarte obosita si nu mai putea adormi. Mi-a stat 12 ore treaza dar asta e...am trecut si peste asta. Daca nu e bolnavioara, nu are febra...inseamna doar ca a trecut peste ora de somn si acum e prea obosita sa adoarma. Fii langa ea, fara sa-i vorbesti, incearca s-o legani, lumina difuza, caldut la burtica, manutele pe langa corp ca sa se simta in siguranta si muuult calm, pt ca altfel te simte. Si va adormi dar nu trebuie supra-stimulata. Ahh si felicitari pt micuta! Da-ne toate datele ca sa va trecem la listuta!
Danutza imi pare rau sa spun "bun venit in club". Noi am luat primele 3 sapt de viata antibiotic, intravenos, ca si Anais. Despre intrebari ca cele pe care ti le pui, iti pot vorbi ore. Despre cum e sa te intrebi in fiecare seara daca antibioticul va avea urmari, daca zecile de radiografii vor avea urmari, daca ventilatul prelungit va avea urmari, daca, daca, daca....E greu sa ramai intreg la minte dupa o experienta ca asta dar pt copilul meu sunt si voi fi mereu zambitoare, calma si relaxata. Si de jelit, jelesc eu pe strada, departe de ea. Sunt atat de multe lucruri care macina dar nu vreau sa va incarc, tocmai din cauza asta nici nu v-am spus. Scuze ca am rabufnit acum. Eu zic ca trebuie sa-i dati, altfel neavand sanse de vindecare. Pt ca nu e vb de o raceala ci de un virus, care ii poate face foarte mult rau netratat. Fruntea sus si cu Dumnezeu inainte! Pup Clara!
Va pup si ne-om auzi zilele urmatoare...
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
bufi spune:
Nu stiam ca avem acum alt subiect...nu am mai citit de mult si imi pare rau
promit ca citesc din urma Pepenasi de iulie-august 2008 sa fiu la zi cu tot si o sa revin si eu cu scrisul
pupici si bebeii nostri sa fie cuminti, mancaciosi si sa doarma
Bufi
bufi spune:
Datele sunt:
Data nasterii: 04.08.2008
Scor Apgar: 9
Kg la nastere: 3
Cezariana, 39 saptamani
spital Caritas
medic: Maria Popescu - pe care o iubesc din tot sufletul
Bufi