Pepenasi de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

MICHELLAB si CLARA mea tot 5 sapt are, mananca NAN cam 60ml la 2 h, sau 90ml la 3h..doctorita mi-a zis sa o las in ritmul ei, daca ia in greutate e totul ok...a mea mai papa si de la tzatzi cate putin, poate ca isi ia de acolo restul, nu stiu.

Eu am vesti proaste...s-a confirmat la analiza ca bebelinda are un streptococ si vom lua antibiotic 10 zile...Oare antibioticul la varsta asta nu va dauna mai tarziu???OFF bietul meu pitic...si acum tb sa ne facem si noi analizele, sa vedem care e purtatorul...am o stare de-mi vine sa urlu, e asa mica

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Cum arata granulomul ombilical: e ca o bobita roz, translucida, care a aparut la buric, se vede bine mai ales cand plange, atunci cand copilul isi incordeaza burtica.
Anka, noi nu am facut vaccinul si am asteptat o saptamana pentru a vedea daca nu se infecteaza locul dupa ce a fost indepartat granulomul. Exista un risc de infectie, chiar daca este bine curatat locul. Medicul rezident de la spitalul de copii ne-a dat chiat si antibiotic (Unasyn), cica sa luam preventiv, ca e o zona foarte sensibila acolo. Bineinteles ca nu i-am dat, daca incep cu antibiotic de la 2 luni unde ajung... Am stat cu spaima, recunosc, am dat cu rivanol la buric, dar nu i-am dat antibiotic.
Acum suntem bine, iar la cele doua intepaturi de la vaccinul de astazi a reactionat foarte bine pana acum
Le multumesc tuturor celor care m-au felicitat pentru reusita alaptatului. Tare as vrea sa vad fata medicului meu care nici nu mai punea problema ca as mai putea alapta dupa mastita si operatia de la san. E drept ca acum am un san mai mare si unul mai mic, dar ce mai conteaza...
Toate cele bune va doresc.
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Revin. Acum am vazut ce a scris Dana81.
Noi am dat copilului cel mare primul antibiotic la 11 saptamani. Racise si tratamentul asta l-am primit de la pediatra. Si l-am respectat cu sfintenie, noi nu stiam nimic despre copii iar ea are atata experienta... Si au urmat si alte ture de antibiotic, pana ce i-am distrus imunitatea. La 4 ani l-am operat de polipi si am dat peste un medic ORL foarte bun, aici la Spitalul Militar din Iasi. Cu rabdare si urmat pas cu pas sfaturile acestuia, l-am pus pe picioare (si cu o cura de Praid si una de mare in fiecare an, in ultimii 3 ani). La fetita suntem hotarati sa consultam si 3 medici inainte de da antibiotic.
La tine nu este cazul insa, Dana81, prezenta unui streptococ este cu totul altceva decat un banal rosu in gat. Daca se impune antibioic, asta este. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Fetelor, eu nu prea raspund individual chiar daca a pus intrebarea una dintre voi eu raspund fara nominalizare ...si stiti de ce? sincer...uit cine a pus intrebarea asa ca nu va suparati...

Vaccinul de 2 luni eu l am cumparat si am fost la policlinica sa i-l faca dar era ingerixul care e pentru 4 luni nu era cel hepa asa ca acum sunt in cautare. Am inteles din toate recomandarile ca nu sunt eficiente cele gratuite, nu pot fi sigura daca e adevarat sau nu, cert e ca pentru linistea mea i le cumpar dar sunt multe prietene care le -au facut pe cele gratuite sau mai bine spus acum 13 ani i le-am facut fetitei mele pe cele gratuite si multumesc lui Dzeu e sanatoasa.

Cu regurcitatul si a mea e la fel, mereu plina la stomac mai da afara dar cica e normal pentru ca intra aer cu toate biberoanle mele anticolici, nu-ti face probleme eu o pun putin pe burta si o mai tin ridicata in brate si in 5 min nu mai plangem dupa care o masez pe burtica in sensul acelor de ceasornic.

Si fetita mea pana la 7 sapt tot cate 60 ml a papat din 2 in 2 ore chiar si noaptea...dar de 1 saptamana papa pe la 8 cam 90 ml si se ,mai trezeste la ora 2 sio atunci papa 120 ml dar azi a mancat cate 150 ml cert ca la 4 sau la 5 ore.

Nu te panica DANA si eu am fost purtatoarea uni streptococ la externare i au facut analizele fetitei si era totul ok dar dra ( chiar am fost la 3 pediatri) mi-au recomandat sa-i dau timp de 10 zile augmentin...cert ca m a-m panicat ca pe instructiuni scria ca se da de la 2 luni si a mea avea 3 zile dar a fost totul ok.

Ankalaura asa este a aparut si disparuta

Loremi multam de primire

Violeta multumes de ajutor . 10 pupici
Sun fetele sunt bine, am facut si noi botezul pe 16 august aveam doar 5 saptamani . Iar cea mare este la scoala de modele sunt mandra de ea si s-a mutat si la liceul jean monnet. Acum sper sa si invete

Fetelor , am vazut puiuti ce minunati sunt ! o sa pun si eu poze cum ma lasa printesa.Toti sunt atat de frumosi imi vrenea sa plang.

VA pup , am scris mult sa nu ma bateti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

IOANA TIBERICA...sa speram ca nu va avea urmari

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Scuze: Cristina , Mada, Diarux,violeta va pup mult ! stiam eu ca nu m -ati uitat!
Cristina era normaql sa fiu alaturi de voi doar am trecut prin atatea impreuna si mai ales cand sunt momente dificile.

Capri, e mortal costumasul traditional nu mi-am imaginat ca se gaseste ceva atat de mic.

Fetelor, cand ne mai cresc bbi ne intalnim si noi cu tot cu ei?! iii, ce ziceti am reaparut si apar cu propuneri...indecente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna seara mamici!
Am iceput sa scriu si eu un mesaj acum cateva ore dar nu am reusit sa l trimit.A inceput din senin o vijelie de am crezut ca zmulge pomii din radacini.
Pe terasa e dezastru tote florile sunt rasturnate etc.
In timp ce inchideam geamurile s a facut curent in casa si m a lovit destul de tare o usa la un san.
Ma doare putin sper sa treaca!
Am citit si eu ce a scris DANA.Imi pare rau ca a decis sa nu mai faca parte din ,,familia noastra,,
Nici eu nu am fost prea activa la scris dar de citit am citit aproape tot si va multumesc voua celor cu mai multa experienta,eu am avut multe de invatat.
S a trezit broscuta!
Va pup si va iubesc!
A cand ii povesteam sotului ce am mai citit de la odisee ii ziceam,,prietenele mele au zis asta sau ailata,,Asa va consider eu

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

am mancat multe litere.Imi e foameeeeeeeeeeeee

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Michellab, deci nu sunt singura care nu face " gimnastica" cu bebeul...9si eu care credeam ca masajul e suficient la varsta asta!!!) Asa, acum cu papatul...hmmm...al meu mananca cam 100- 120 ml la 4 ore..stiu asta fiindca mai scot laptele cu pompa ( am capatat obiceiul asta fiindca bebe s-a nascut prematur si nu avea putere sa traga...)

Ella, nasol cu vijelia!!! Ai grija cu sanul, maseaza-te si pune o compresa rece unde te-ai lovit!!!

Tiberica, chiar asteptam sa intri sa ne scrii cateva cuvinte dupa ce am vazut mesajul postat la Sufletul Credintei...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mno am reusit sa citesc pana la pag 2
Sunt cu pitica in brate,azi a fost usor maraita,iar a mancat aiurea si putinel.off

Annababy,Sun a spus exact de ce nu am voie sa raman insarcinata,pentru ca uterul nu ar rezista,sau oricum slabe sanse sa reziste,desi au fost cazuri,si daca as ramane ea mi-ar recomanda avort ca mi-as pune viata in pericol...si a mea si a bebelului.Deci clar ca am sa fac tot posibilul sa evit o sarcina cel putin un an.Dupa aceea avem liber

Ankalaura in legatura cu anticonceptionalele la mine a fost destul de usor pentru ca nu mai alaptez,asa ca mi-a dat ce am folosit inainte,pentru ca mi s-au potrivit foarte bine,si anume Logest.Insa nu cred ca sunt recomandate daca se alapteaza.Astept urmatorul CM ca sa incep,si pana atunci traiasca cauciucul ...Apropo ,v-am spus ca la mine e mai bine decat inainte de sarcina?Nu stiu care e explicatia,s-o fi schimbat pe acolo ceva desi am facut cezariana?...nu stiu...dar

Noapte buna fetelor.Si azi fenomenale,ca si pana acuma

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput