Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:

doloress, pai a luat puiul tau perfect in greutate!!!
fiica mea abia acu a ajuns la 6.500 gr, si sa nu uitam ca la nastere a fo 2.2x puiul tau!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Sa va zic si io de Robert de 8 kilu??? Mai bine nu. Mai, dar nu e umflat, are falcute dar la corp nu e umflat... Acu' io cu grijile ca-i prea mare, na, trebuia sa fie cineva si cu asta pe forumul asta, nu?
Ce sa facem, un lungan, vrea sa-l depaseasca pe ta-su de 2m.

Fug la ciorbita de curcan.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

mai, dar noi, parintii suntem pishpirei: 1.62 io, 1.72 tati. De unde gena asta lunga, DE 67CM .. nu stiu.
Poshtasu? Nu, ca e femeie!

povestea nashterii

Sara se pare ca are doar 62 cm, cu toate ca i-au ramas mici toate hainutele si mi se pare ca a crescutr mulu mault decat 2 cm intr-o luna... Dar in fine... astea sunt masuratorile..

Va pupam

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:

doloress, pai a luat puiul tau perfect in greutate!!!
fiica mea abia acu a ajuns la 6.500 gr, si sa nu uitam ca la nastere a fo 2.2x puiul tau!!!

povestea nashterii

Sa va zic si io de Robert de 8 kilu??? Mai bine nu. Mai, dar nu e umflat, are falcute dar la corp nu e umflat... Acu' io cu grijile ca-i prea mare, na, trebuia sa fie cineva si cu asta pe forumul asta, nu?
Ce sa facem, un lungan, vrea sa-l depaseasca pe ta-su de 2m.

Fug la ciorbita de curcan.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

mai, dar noi, parintii suntem pishpirei: 1.62 io, 1.72 tati. De unde gena asta lunga, DE 67CM .. nu stiu.
Poshtasu? Nu, ca e femeie!

povestea nashterii

Si eu pispirica! 1.50 m! cred ca sunt cea mai mica dintre voi! Dar sotu are 1.86, deci s-ar putea sa semene cu el. Cu postasu in nici un caz ca venea cand eram eu la servici.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

oricum, 38.0 nu e mare, ca e rectal luata. Cu supozitor ar trebui sa dea inapoi.

povestea nashterii

Da, stiu ca nu e mare, chiar i-a dat inapoi. Are 37,3 acum dupa 2 ore.

Doloress, pupici de la noi, multumim de urari!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:

oricum, 38.0 nu e mare, ca e rectal luata. Cu supozitor ar trebui sa dea inapoi.

povestea nashterii

Da, stiu ca nu e mare, chiar i-a dat inapoi. Are 37,3 acum dupa 2 ore.

Doloress, pupici de la noi, multumim de urari!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

hai ca o sa fie bine. . Asta a fo greul. Dormiti linishtite de acum.
Io prefer sa pun vaccinu dimineatsa, ca pana seara sa treaca efectele. Invers, era nasol, stateam noaptea geana....

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Alysh – multumim pentru aprecieri va asteptam sa ne dati vesti despre surioara lui Vladut atunci #61514;
Miss Parker- sunt pozele din albumul de botez realizat de o tipa profesionista, nu stiu sa-ti spun mai multe despre program din pacate. Iti plac?
Nicole 1980, multumim pentru aprecieri si mie mi-au placut mult pzele de la botezul lui David, in special una in care dormea asa de frumos, ca un ingeras
Monik16, bine te-am regasit, am inteles ca esti bolnavioara, ai grija de tine , multa sanatate ce mai face printesa Sara, Lizuca m-a intrebat zilele trecute de ea
Laura iubita, ce mai face Mirciulica? Poate ne vedem la Baby Expo iar, ce zici?
Cleo, si noua ne-a placut mult cum lucreza tipa, plus ca a fost extrem de discreta, nici nu o simteai cand fotografia. Am vazut pozele voastre de la botez, Mara e o scumpa iar tu arati super bine, spune-mi cu ce te hranesti soro de arati atat de bine !!! Eu sunt la aceeasi greutate dinainte de sarcina, dar parca as vrea sa mai dau jos vreo 10, as avea de unde...
Dolores, multumim pentru aprecieri, intradevar, Lizuca e promisa deja dar, cred ca putem organiza o licitatie, nu? Ca doar fetele se mai si razgandesc...
Alina Anto, multumim frumos si voi sunteti tare draguti, iar scortisoara ta e superba cu genele alea lungi, lungi.Ce vrea sa bata toate recordurile?
Simonacip, ce faceti dragilor, sunteti bine? Astazi noi nu am mai iesit in parc, am facut supitza iar apoi a venit soacramea cu zarzavaturi si m-am ocupat de ele sa le pun la congelator in timp ce ea a stat cu Lizuca i-a cantat Marseillaise si i-a spus povesti in franceza. Am remarcat ca Lizuca e fascinata de limba asta, o asculta e soacramea cu gurita cascata si rade in hohote cand aude de Sarcozy
Poate maine sa iesim nitel in parc daca e vremea frumoasa, Monik, Simona, Andreea, poate ne vedem acolo. Dupaamiaza avem botez la niste prieteni iar Lizuca ramane cu sora mea.
Va pup fetele, ma duc ca ma striga tati pentru ultimul episod din Prison Brake.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna si de la noi. Acum l-am doborit si eu pe Mateias.
Elenuca, foarte misto pozele, mi-au placut tare...Si voi doi cum erati asortati, si nasii, si frumoasa Lizuca..Noi cred ca iesim miine daca nu e vremea urita. Andreeap e la mare acum, ca sigur ar fi raspuns pozitiv la apel.
Inais, ti-am mai spus ca mi se pare ca Iasminuta s-a schimbat cel mai mult dintre toti copilasii de la odisee de la nastere pana acum. E o frumoasa.Mi-au placut si mie luminarea (na, ca acum deja am o problema!), baitza, casa, de fata nici nu mai spun....
Miss, misto faza cu perechea fericita de micul companion ivit din senin (daviducul)
Alysh, drum bun si sa va distrati frumos, sa nu cumva sa te intorci mai repede, pe Vladut tot aici il gasesti
Nicole, Miss...da, voi nu-i spuneti inca David baietilor vostri..eu in schimb ii tot spun lui mMatei David
Am mai vazut pozele Gabitei si ale Anutei care-s tare faine

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Incerc sa scriu...cu bb in brate!

Doloress multumim de aprecieri. Baitza am facut-o la nasi acasa, asa ca ce-ai vazut in poze nu e la noi acasa.

Alina_anto am remarcast si admirat lumanarea si cristelnita voastra de muuuult, dar am tot uitat sa scriu.

Simona si pentru aprecieri. Stiu ca s-a schimbat. Asta poate si pentru ca s-a nascut asa mititica...A propos de greutate insa, acum are 5.200 kg. La 3 luni si o saptamana. Eu sunt foarte multumita. A iesit din maternitate cu 2.280 kg.

Va las...un ochi e la TV, cu o mana tin pe bebe si mai las telecomanda si mai dau un F5 din cand in cand.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

In ce priveste greutatea, Lorich...tu te plingi de lungime sau de greutate? Oricum, dc are acum 8kg, probabil va fi ca Mateiut care la 4 luni avea 8juma..Si cu Eva lui Ylari care parca tot pe-acolo era...(Ylari apropos: speram sa treaca febra si sa nu mai faca alta!!)
Doloress, tu ai un voinicel acolo, ti-am mai spus tie...Pupam baiatul frumos.
Iar Cleo, mie una Mara numi se pare deloc slabutza. Nu stiu cum e in realitate, dar in poze arata ok, chiar are si ceva cutisoare la picioruse, falcute...Dar totul paleste cind te uiti la gurita aia minunata. Asa ca: de ce te plingi???

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Incerc sa scriu...cu bb in brate!

[Simona si pentru aprecieri. Stiu ca s-a schimbat. Asta poate si pentru ca s-a nascut asa mititica...A propos de greutate insa, acum are 5.200 kg. La 3 luni si o saptamana. Eu sunt foarte multumita. A iesit din maternitate cu 2.280 kg.

Va las...un ochi e la TV, cu o mana tin pe bebe si mai las telecomanda si mai dau un F5 din cand in cand.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Clar...a luat foarte bine. trbeuie sa ne gindim ntotdeuna si la start...Ca tot ti-am revazut toate pozicile si ma uitam cit era ea de slabutza la nastere si ce falcutze a facut acum..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Vin cu raportul de seara. La ginecolog mi-am spus oful cu sexul, mi-a recomandat si ea ovulele vaginale, plus inca un gel antibacterial care ajuta si la intretinerea florei vaginale si ... fetelor, mi-a gasit o ciuperca, a zis ca nu e nimic grav, o au cam o treime din femei fara s-o stie, dar trebuie tratata si in plus asta s-ar putea sa fie una din cauzele uscaciunii. Asa ca poate am noroc si-mi trece, sa putem si noi sa din nou cu veselie si pofta ca pe vremuri...

Inainte de a pleca, un mic showdown cu Mutti. Acum 3 zile vorbisem cu o dobitoaca de agenta imobiliara sa ne trimita informatii despre un apartament si precizasem sa le puna in plic neutru. Asa a procedat. Nu mai comentez ca scrisoarea era adresata "Stimate domnule Bogdan", proasta confundand numele cu prenumele Dar azi am avut surpriza sa gasesc in corespondenta (si Mutti e cea care ne face "serviciul" de a scoate scrisorile din cutie) un alt plic de la aceeasi firma (Herrman Immobilien) care ne invita la nu stiu ce vizionare a nu stiu carui apartament, la mama dracului... reclama curata... Si plicul (cu fereastra, prin care se vedea expeditorul) l-a vazut si Mutti, logic!!

Dupa ce-l alaptasem pe David si ma jucam cu el tinandu-l pe genunchi, intra Mutti, ii spun ca mai am putin si plec la ginecolog, ea ma intreaba "Cu el?" - ca intotdeauna o maestra a intrebarilor imbecile... Apoi, retragandu-se concomitent, ma intreaba "Auzi, dar noi suntem ok? Ca voi v-ati cam schimbat...". Eu ii spun "Pai si tu te-ai schimbat, toti oamenii se schimba..." Ea "Da, dar voiam sa stiu daca te-a deranjat ceva..." (ea de fapt NU voia sa stie nimic, voia doar sa auda o negare, cum ca totul e ok, macar sa ne prefacem). I-am raspuns evreieste, printr-o intrebare "Dar tie ce anume nu-ti convine, ce te-a deranjat?", la care ea zice "Da, chestia cu masina de spalat m-a deranjat". Trebuia s-o intreb CE anume a deranjat-o pe ea PERSONAL, dar i-am spus ceva la modul "Mutti, in felul asta suntem si noi independenti, fiindca iti spun sincer ca in ultima vreme eu cu ajutorul tau m-am simtit uneori nu numai neajutorata, ci si prea obligata"... N-am apucat sa continui, ca mi-a aruncat un "Pai si atunci ce diferenta e intre tine si sotul meu, ca nici el nu poate accepta nimic?"... si a dat sa fuga. Eu nu m-am lasat si am strigat dupa ea "Mutti, dar SI TU esti exact la fel, iar in plus chestia asta nu o putem discuta asa, intre doua usi!!!"... M-a auzit, dar apoi tot s-a carat.

Dupa 15 minute, cand ieseam pe usa, vine si ea, numai zahar si miere, sa ma intrebe daca am tot ce-mi trebuie, daca ma descurc cu umbrela si cu suportul de ploaie pentru carut etc. Acum voia sa se prefaca ea ca nu s-a intamplat nimic, dar eu o sun maine si-i spun ce am pe inima. Calm, cu tact si cu bun simt, dar i-o spun. Trebuie sa ma eliberez. Dupa aceea e alegerea ei daca-mi poarta pica sau daca vrea sa ne comportam civilizat unii cu altii. Eu merg la 2-3 zile cu David la ea, dar atat, nu inteleg sa ma simt obligata sa-i dau copilul pe mana si ea sa-mi bage chestia asta si ca pe un "ajutor", cand adevarul este ca EI ii arde buza dupa el, ca sa-si mai distraga atentia de la starea ei de vesnica nefericire... Ei bine, nu cu copilul meu.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput