Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
melly23 spune:
buna la noapte!!!asta e daca nu pot dormi singura!!!al meu sotior chefuieste de zor la firma la el!!!eu n-am somn!!!asa ca am intrat sa va salut si sa va zic ca am reusit si noi sa botezam fifitza dumineca si avem si cateva poze aici dar inca nu sunt gata cele de la fotograf!!!a fost superb!!!amelia s-a schimbat cu 360 grade!!!e cuminte!!!de plans plange rar!!!noapte o doarme pe toata!!!ce sa mai!!!un ingeras!!!eu lapti nu mai am decat noaptea si dimineata!!!in rest nan1!!!problema mea e cea cu kilogramele cantaru tot urca!!!deja am 77!!!si am iesit din spital cu 70!!!de luni trec la regim!!!sa-mi t8ineti pumnii!!!va pupic pe toate si va urez noapte buna!!!
Noi si fluturica Amelia
stefany_p spune:
deciiiiiiiiiiiiiiiiiii
1. am primit certificat de nastere pt Iusti, carte de sanatate, instiintare pt alocatie...toate gresite...Iustin al meu pt ei e Justin
2. noaptea trecuta ne-am trezit din ora-n ora in hohote de plans...azi am plans toata ziua, de fapt am urlat de i-a fost frica lui tati sa mearga la munca
3. nu mai stam in masina deloc, nici legat nici dezlegat, stam numai daca ne lasa mama cu tzatza in gura...altfel urlam...rau de tot
4. nu mai facem kk zilnic, ci la 2-3 zile
O IAU LA VALE USOR, USOR....
stefany_p spune:
mi-a adus sora mea Baby calm de la Fares. daca mai am o criza ca cea de azi m-am hotarat sa-i dau..problema e ca nu stiu cat ceai trebuie la un bebe de 11 saptamani. ma poate ajuta cineva?
Dolores, cauta o sala in cartier la tine, arpaope de casa, trebuie sa fie, eu am doua...sotul nu sta 1 ora? sa stii ca e super, eu abia acum incep sa-mi recapat mobilitatea
stefany_p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura [quote]citat din mesajul lui Nicole1980 Fetelor, voi ce ceai le dati bebelusilor ? Eu am inceput sa-i dau cate un biberon pe zi de baby drink. Am incercat sa ii fac separat ceai de musetel si anasaon neindulcit si nu ii place, se stramba. Nu prea am incredere in baby drink, este cam dulce si nu vreau sa fie dependent de el. Cu ce as putea sa indulcesc ceaiul pe care il fac eu ? |
Iubita, baby drink sa i-l faci cu 100 ml apa un pliculet, nu cu 50, cum scrie in instructiuni. I-am mai dat si eu , dar nnu prea vrea.
asa deci, acum am vazut..un pliculet la 100ml apa fiarta...si eu stateam cu ceaiul in casa si copilul urla de durere..mai fetelor, si e bun? se calmeaza?
stefany_p spune:
citat din mesajul lui gabitzam Hai sa va mai arat o poza haioasa, cu Raducu, de zilele trecute, l-am proptit pe fotoliu sprijinit de o perna. Numai cat sa-i fac poze, dar el s-a amuzat copios, era cu gura la urechi. Vedeti aici. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008) |
SUPERB
cleo78 spune:
citat din mesajul lui stefany_p mi-a adus sora mea Baby calm de la Fares. daca mai am o criza ca cea de azi m-am hotarat sa-i dau..problema e ca nu stiu cat ceai trebuie la un bebe de 11 saptamani. ma poate ajuta cineva? Dolores, cauta o sala in cartier la tine, arpaope de casa, trebuie sa fie, eu am doua...sotul nu sta 1 ora? sa stii ca e super, eu abia acum incep sa-mi recapat mobilitatea |
dai. Incearca. Dar efectul e in 1-2 zile.
pt ca face si caca rar, pune dupa 2-3 zile un supozitor de glicerina. Poa se linishteste dupa ce face...
Daca mai tii minte, noi scriam aici metode de calmat colicile:
-masaj la burtica, ins ensul acelor de ceasornic
-pus cu burtica pe burtica ta
- pus cu burtica in jos- deja la 11 sapt ar trebui sa intoarca singurel capul pe o parte
-pune-l cu burtica in jos, pe mana ta. Sa atarne asha aripioarele in jos. si masaj si la spatic
- calca un scutec cald si imediat pe burtica. Sa nu fie f. fierbinte, sau direct pe piele, da?
-sau cu feonul pe burtica
-o usoara pedalare cu piciorushele, un fel de bicicleta - sa scoata partsuri
Altfel - intreaba medicul.
Nu imi mai vine nik in cap. La noi o trecut repede. Am si uitat cum e... Hai, moralul sus, o sa treaca...
Amelia e nemaipomenita!!! ce poze....sunteti superbi si fericiti!
Cat despre cura de slabire, hai ca se poate!! cum vom putea dormi mai bine noaptea, bagam cu toate. Lasa ca ne revenim noi.
a, si . Sa fie!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Victoria_mami spune:
Buna, mamici de pitici!
Eu Victoriei nu ii dau ceai, insa dupa ce papa piersicuta sau morcovel cu cereale, ii dau apa; nu multa, cam 2 lingurite (bea dintr-o sticluta miiica, miiiiica). Ii dadeam apa si inainte de a introduce mancarica, daca era f cald si mancase deja, ii dadeam cate o gurita-doua de apa. Si a baut-o si eu zic ca e f bine sa bea apa. O fierb, o las la racit si gata.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
Vazut Raducu de Gabitza: SUPERB!
Si
Vazut Amelia de Melly: SUPERBA!
Sa ne traisca copilasii nostri perfecti!
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02