Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)
Raspunsuri - Pagina 8
surubika spune:
brazuca, super banc
diane_dun, si Denis e agitat si nu prea doarme noaptea
cand se trezeste il iau cu noi in pat si atata se agita cate 2-3 ore, alta data si mai mult
nici azi nu a vrut sa bea lapte..offf
am fost la serbarile cetatii....am stat pana la 21.00
a fost asa de bine, Denis s-a jucat cu copiii, s-a plimbat cu un cart al unuia dintre ei.....asa de incantat a fost ca m-am gandit sa ii cumpar si eu unul sau o masinuta ceva, chiar daca e inca mic si nu stie sa pedaleze
am cumparat o minge mare, mare si toti copiii veneau la Denis sa se joace cu ea si vai ce au mai plans cand a trebuit sa plecam si fiecare si-a luat jucaria lui inapoi
oaana spune:
Loredana,hai sa-ti raspund ca sa nu iti spuna Anya ca s-a scris de nu stiu cate oriDeci Tujha,e un tratament homeopat,sunt niste bilutze intr-un tub de plastic,se dau trei bilutze dizolvate in putina apa inainte de vaccin si trei dupa vaccin.Nu trebuie sa pape nimic jumatate de ora inainte si jumatate de ora dupa fiecare doza.Aaron s-a simtit foarte bine dupa vaccin.
Si eu am facut budinca,caci oricum aveam de gand si am adaptat-o a la Karligutza
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
brazuca25 spune:
Neatza poftiti la o ! Eu chiar am nevoie ca am dormit din parti azi noapte cu Deni. Are asa un stil sa geama si sa se invarta in tot patul si sa maraie. Aseara atata s-a sucit ca am prins-o cand deja era cu picioarele jos. O adunam de pe parchet in cateva secunde daca nu eram pe faza.
Cea mai noua distractie a fiica-mii este sa se ridice in picioare in pat si sa ma sperie ca se arunca jos. Si radeeee cand vede ca ma sperii si ma crizez. E mare clown copilul asta. Daca o bagi in seama si razi...incepe showul. Se invarte pe loc, face ca ursul, ca luptatorii de summo danseaza...artista se face.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mamii spune:
brazuca...si alex face exact la fel ne pune nervii la incercare...se ridica in pat si alearga spre marginea lui..acolo se opreshte si rade ghidus ..daca sa se arunce sau nu!
foarte tare bancul!
Fetelor cu mare rushine as vrea sa intreb daca sunt singura mama care a uitat efectv ca trebuia dus copilu la vaccinat pe o anumita data?!...ma simt asa de mama infantila si idioata..cum naiba sa uit ca acu 2 saptamani trebuia sa il vaccinez..!..
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
brazuca25 spune:
mamii la noi la vaccinul de 1 an ne-a sunat asistenta ca trebuie sa ne ducem. Au ele acolo evidenta cu bebeii care trebuie vaccinati. Apoi ne-a zis ca pt ROR dupa 30 septembrie sa ne prezentam. Daca nu ma duc sigur suna iar. Nu cred ca e atat de grav ca nu ai facut la o data fixa. Daca era bolnav oricum nu faceai, nu?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mamii spune:
nu e vb ca am intarziat ca nu e o problema dar ma simt eu de rahao ca am UITAT!...aici nu se face ror cred ci doar anti roseola(asa se chiama?) si dtp....nush ce e
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
mychydutza spune:
mamii , eu am intarziat o luna si o saptamana cu vaccinu de un an, si tot asa ne-a sunat dr.
diane-dun am trimis pe mailu comun un mail unde o sa gasesti si o lista cu farmaciile homeopate din bucuresti, doar acolo se gaseste Thuja.
arhdi bafta multa. sa gasestin ceva ieftin si confortabil.
gata, ne declaram intzarati, eu sunt cu tzatzele sosete. exact ca la inceput. si eu care ma gandeam ca dupa sarcina o sa devin Cicciolina.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
musso17 spune:
buna ziua si de la noi.
iara probleme cu netul,nu am apucat sa citesc nici o pagina din capitolul asta,dar cu siguranta nu raman in urma.
la noi...din cauza de copil care nu sta locului am pierdut cheia de la masina,iar taticul lui care e la mii de km pe mare mi-a dat urmatoarea replica "da-o n...de cheie,vezi sa nu pierzi copilul"...oauuuu...acu' eu nu stiu ce sa fac cu acest umor negru...ba da,ma fac ca nu am auzit.mda..si ca ziua sa nu fie terminata cainele nostru care sta intr-un tarc mi-a facut eczema,iar eu ducand-ma la el mi-am rupt pantalonii,asa ca am decis sa ne incuiem in casa ca nu cumva sa ajungem la vorbele lui taty..
sper sa nu fi fost offtopic si daca da,o de la noi.
va pupam,revenim
musso17 spune:
gata,am recuperat...ioana75 multumes frumos,ghetele sunt foarte bune,eu numai de la targul asta ii iau incaltaminte pentru ca ce gasesc in magazine mi se pare ca au preturi mult prea mari in conditiile in care le poarta doar doua luni,maxim.
voiam sa va intreb,se poate ca intr-o zi sa i dau lui mihnea si ou si carnita,stiam ca pana la un an nu...dar acum?
noi nu am facut ror-ul,m-am tot gandit,chiar am scos scheme de vaccinare a diferitelor tari din Europa..dr ne-a spus ca o sa se intereseze daca exista, la noi in tara, posibilitatea sa le faci separat..oricum am inteles ca antirujeolicul este obligatoriu.. celelalte nu mi se pare atat de periculoase...noi am intrat in contact de doua ori cu copii care au facut rubeola si n-am avut "noroc"
diane_dun spune:
Mychy, mersi mult, foarte utile si sfaturile din mail! Felicitari pentru intarcat, ati rezolvat o treaba grea.
Ioana, Carla, ati avut dreptate, sunt dementiale tortuletele de la Ikea, de cand ati spus voi ma tot gandesc la ele! Multumesc pt pont!
Mami de Dani (1 august 2007)