Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Greierash unde va pot vedea in poze? Sa stii ca si noi cu Lis la fel procedam, am considerat ca atat timp cat adoarme in patul ei nu ma deranjeaza sa o iau cu noi peste nopate de la 12-1 sau cand se trezeste. Mai ales ca atunci cand am vrut sa schimb asta mi-a sarit sotul in cap ca e mult mai bine cu ea in pat cand ne ia de gat si ne pupa. Asa ca daca el se poate odihni asa care merge la serv eu n-am nicio problema, mor de dragul ei cand ma ia de gat si dimineata cand ma pupa sa ma trezesc.

Fianna abia astept sa va vad maine in special pe Matei.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

Ce servicu bun mi-am gasit ca stau toata ziua pe net sa va citesc.
Eu am mai spus dar o sa mai spun inca o data am o mare admiratie pentru mamicile care reusesc sa aiba 2-3 copii in conditiile din Romania. Ma doare sa va aud ca din cauza acestor conditii trebuie sa va privati de cel mai minunat lucru din viata noastra copiilasii.
Noi mai ne doresc 3 si am de gand sa ma apuc din nou dar dupa 1 an. Vreau sa imi consolidez un pic viata profesionala inainte si sa ma dedic cat mai mult posibil Catarinei.
Catarina a facut o iritatie la pasarica. Mi s-a spus ca e ceva normal si ca fetitele fac aceasta iritatie cu bubite roze. Sper sa treaca in curand cu noua alifie pe care am primit-o azi de la medic.
S-a intarcat singurica fata mamii, papa de toate, nu ma refuza cu nimic . Am inceput sa ii dau din mancarea noastra. Eu nu pun sare in mod normal la mancare doar un pic de delicat. Nu ii dau decat carne de pui deocamdata. Ii dau gelatina si niste biscuti simpli ca desert si multe fructe.
Doarme toata noaptea fara probleme, e bucuroasa cand o pun in patut ca am un tapet cu stelute care stralucesc noaptea si i se pare fenomenal.
M-am intins cat o zi de post.
Va

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Luna stiu ce spui cu dormitul cu ea in pat.
Si Alessia doarme prima parte din noapte, uneori pana la 6 in patutul ei (nu inseamna ca nu se trezeste in intervalul acesta, sau mai degraba nu se trezeste, adica nu deschide ochii dar se jeleste asa si daca o las probabil ca se va trezi de tot si eventual va vrea sa ne jucam pe la 2-3) dar o iau dimineata si atat de mult ne-am obisnuit, si ea doarme bine cu noi, in toate pozitiile incat mi-e tare drag sa fie asa.

Intr-o dimineata nu am mai luat-o in pat pe motiv de copil cuminte si care s-a trezit 'doar' de vreo 2 ori noaptea si ma intreaba sotul dimineata pt ca nu a gasit-o in pat"Auzi, dar Ale este acasa?"
Si eu sper ca se vor opri trezirile astea noaptea (pt apa, suzi etc) mai devreme de a merge la servici (ea, ca eu merg de mult ) si ca isi va da seama ce dulce e somnul de noapte. Dar o iert acum ca are colturi iesite in 4 locuri, la 4 maselute. Si tocmai am facut ROR-ul asa ca nu ma supar pe ea

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici!
fianna daca vi in arad poat reusesc sa strang eu ceva virusei.eu la fel am facut,am rugat sa ma anunte toata lumea daca aud de o rujeola,rubeola,ceva de genu'.noi suntem 4 mamici in gasca care nu a facut nici una ROR-ul strumfilor si am facut un pact sa impartim frateste daca apare ceva la orizont.
arhidy esti o mamica curajoasa si te apreciez fff mult pt asta
ioana zici ca o intinzi si tu....sotul tot la amsterdam "trage sforile".dar nu cred sa ajungem...

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Clau, sa treceti fara reactii peste ROR. Si noi il facem, dar nu stiu cind, trebuie sa ma uit peste notitele de la doctor.
alina, succes sotului. Noi ar trebui sa ne luam o casa intr-o suburbie ca sa fie si mai mare diferenta fata de zgomotul si poluarea Bucurestiului.
Stefania, foarte frumoase planurile tale de viitor, succes!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.a

arhidy esti o mamica curajoasa si te apreciez fff mult pt asta

Nu cred ca sunt o mamica curajoasa , sunt doar o mamica care isi pune pe primul plan copilul (ceea ce este normal si cred ca toate faceti asta. Asa ca suntem niste mamici curajoase.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Daca tot vine weekend-ul, hai sa radem umpik:

Sotul pleaca la mare in concendiu, urmand ca sotia sa ajunga si ea peste cateva zile. Ajuns la hotel, seara ii scrie sotiei sale un e-mail, dar scrie gresit adresa si mesajul ajunge la vaduva unui preot care decedase cu o zi inainte. Aceasta, dupa ce parcurge speriata e-mailul, scoate un urlet si lesina. Vrand sa afle ce a putut provoca lesinul, rudele se uita si ele pe monitorul calculatorului: "Draga mea sotie, am ajuns cu bine si tocmai m-am cazat. Totul e pregatit pentru sosirea ta de maine. P.S. Vai, daca ai sti ce cald e aici!!"

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Corinaaaaaaaaaaa....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

N-am mai reusit sa tin pasul cu voi, Dani a fost foarte agitata zilele astea (si noptile...) din cauza dintilor - i-a mai iesit un incisiv lateral jos si urmeaza si o maseluta. Am fost azi la control si ne-a zis ca e buna de vaccin, o sa facem infanrixul. Spuneti-mi si mie va rog la ce farmacii gasesc sa cumpar Thuja-ul? Am fost la vreo 3 la mine in cartier si n-am gasit...

Va doresc o noapte linistita si odihnitoare.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Asaaa,deci am intrat sa va anunt ca am facut budinca de macaroane,ca-mi ploua in gura de cateva zile.Karligutza, cred ca juma` de forum a facut.
Si sa va intreb si ce e thuja asta,ca n-am vazut cand ati discutat si cred ca mi-a scapat.

Mergi la inceput