Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Timi, ce dulce trebuie sa fi fost Sophie cu castravetele murat. . Si eu i-am dat Alessiei lamaie si tot asa se stramba si tot cerea, o tinea stransa in pumn si tot rodea la ea.

Arhdy, iti tin pumnii sa gasesti ceva convenabil.

mychydutza, felicitari pentru intarcat si pentru reusite.

Fiana, tot ma tin sa iti spun de cand te-am vazut in parc ca wow! arati extraordinar. Si prima oara cand ne-am cunoscut erai frumusica dar acum esti slabuta tare si sprintena

Va pup

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Monica, multumesc frumos.
Timi, asta e unul din motivele pentru care nu sintem in Olanda din 2006: prea multa ploaie. Mie nu-mi place ploaia, desii unii zic ca te obisnuiesti si n-o mai bagi in seama; oare cu incalzirea asta globala nu e posibil sa devina Olanda mai insorita? Smaranda are patul Mirunei acum (de la Ikea, se lungeste pe masura ce creste copilul, si i-am luat si aparatoare). Ii place foarte foarte mult.
musso, super pret la ghete! Sa le poarte Mihnea sanatos.
Anto, hai poate ne vedem de data asta.
squirrel, sanatate la copii.
Mihaela, succes la imblinzit soacra.

Smaranda iar a avut trezire de biberon la 5. Chiar daca se trezeste sotul si ii face mincarea, eu tot zombi sint, ca nu pot sa readorm imediat dupa ce ma trezeste. Nu stiu ce plan sa-mi fac ca sa-mi revin cu oboseala.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns surubika spune:

buna dimineata
cum ati dormit? Denis s-a trezit din nou azi noapte si nu a mai dormit vreo 3-4 ore asa ca sunt foarte obosita
acum de abia am reusit sa-l fac sa bea laptele, bineinteles cu iaurt de capsuni in el ca altfel........
squirrel, imi pare rau pt piticii bolnaviori...sper ca azi se simt mai bine
arhdy, multa bafta.....sper din tot sufletul sa gasesti casa pe care ti-o doresti
o zi buna sa aveti si spor in tot ceea ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza strumfarie!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neataaa

ioana... eu inca sper ca in curand se vor opri aceste treziri de noapte.Sper ca si la voi

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Sa va spun in legatura cu trezirile de noapte: Andrei nu mai suge noaptea de mai bine de o luna..si asta s-a intamplat din propria lui "initiativa". Cand am fost in concediu la mare a dormit si a mancat fff bine.. Adica somn ziua la pranz cate trei ore si seara culcat pe la 9,30 seara fara trezire pana dimineata la 7,30-8,00. Si de atunci nu i-am mai dat sa suga noaptrea. Dar ajunsi acasa a inceput sa se trezeasca in jur de 3,30-4,00 dimineata. Nu i-am dat nici sa suga, nici biberon cu lapte, nici apa nici nimic...In schimb, il iau din patutul lui, il pun in patul nostru si ne luam in brate(banuiesc ca stiti cum e sa simti manutele alea mici cum te strang asa pe dupa gat- uf, eu ma topesc) si adormim acolo pana dimineata fericiti...Eu imi propun sa nu il las in pat pana dimineata, dar pentru ca sunt obosita, nu mai reusesc sa ma trezesc sa il pun inapoi asa ca....

Exista si exceptii cand nu se trezeste peste noapte de aceea am toate sperantele ca spre asta tindem....

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

greierash de cand l-am intarcat pe alex aprox o saptamana ma trezesc non stop sa il pun in pat.Se trezeste prima oara la 1 jumatate si bea un bibe de lapte..apoi mi doarme pana pe la 3 cand ar vrea altul si incerc sa i-l scot ..dar cum readoarme in 10 minute scartzaie iar uneori smnicul pana la urmatoru sczrtzait e de 20 30 de minute..si deja ...simt ca innebunsc..sper sa termine cu trezirile astea..!

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Neatza si o ! Iar elovely morningin Anglia, adia sta sa ploua si e intunecat rau. Urasc cand imi incep diminetile cu becurile aprinse.

Timi, eu cu castravete inca nu am incercat dar si Matei e innebunit dupa lamai. Mai nou baga mana in pahar si daca nimereste lamaie incepe sa molfaie la ea.

Diana, imi pare rau ca nu ai o situatie prea buna si care sa-ti permita un fratior sau o surioara pentru fetita ta! Cica se previzioneaza o scadere a preturilor la imobiliare, daca e sa nu luam dupa trendul din vest, sau chiar America. Asa ca cine stie, pote vei reusi sa-ti iei locsorul tau curand si in loc sa dai banii pe chirie ii dai pe credit pentru casuta ta

Clau multumesc mult de compliment! Mi-a crescut inima de bucurie! Tu esti la fel de frumoasa si slaba si simpatica! Imi pare rau ca nu am avut timp prea mult sa stam de vorba. Chiar vroiam sa va spun tie si Andreei ca ma tot uit dupa voi de fiecare data cand merg prin Kiselef!

Ioana sa stii ca in Olanda nu ploua totusi asa mult. Plus ca e atat de child friendly ca nu-ti mai pasa de ploaie. Si mie mi-ar place sa ma mut pe acolo dar au o limba hhhhoror.

Anto eu sunt pro intalnire in oct/nov. Si chiar daca e vremea urata va invit cu drag la mine, am sufragerie mare si daca nu o innec in jucarie e loc de destui copii.

Am si eu o mare rugaminte, mai ales pentru fetele din Bucuresti. Vreau sa-mi imunizez copilul in mod natural, asa ca daca mai face cineva vreo rubeola, rujeola, varicela...etc da-ti-mi si mie de veste sa ne intalnim cumva. As vrea sa faca bolile copilariei cat mai repede in copilarie ca sa-i fie mai usor si sa scapam de-o grija. Poate suna sadic, sau ciudat dar ai mei asa au procedat cu noi si a fost totul ok!

Va pup

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

fiana esti super tare!Nu e o idee rea si mie nu imi suna sadic deloc!Adica dece sa nu faca nishte boli care oricum sunt shanse mari sa le faca mai incolo...si sa se shcinuie mai incolo cand e si conshtient de ele...

Mai intreb odata...nu faceti o intalnire in perioada...7 oct 12 oct ?? in cazul in care nu o sa ploua bineinteles..

Pov. nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mamii, deci suferi si tu de treziri? Nu ma face mai odihnita, dar cind stiu ca nu sint singura parca suport mai bine.
greieras, e bine ca aveti si nopti fara treziri; la noi a fost una in ultimele 20 de zile, cam putin ca sa o consider 'o tendinta'.
fianna, eu mizez pe faptul ca 1/3 din tara sint expati si nu trebuie sa invat limba lor ca sa traiesc acolo. Iar cu ploaia... cred ca stiu de ce zici ca nu e chiar asa nasol: pentru ca o compari cu lovely mornings din Anglia.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput