Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 8

anca81 spune:
Khristin, multumesc pentru raspuns
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

maryb spune:
apropos, feli tu tot nu ai nici un fel de dureri ? in cazul asta esti o norocoasa si poate ai noroc si n-o sa ai pana la termen
denisa merci
maryb 32+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_ AMR 8 sapt

andy.p spune:
denisa plimbarica placuta...poate daca te plimbi mai mult se hotaraste bb sa vina
mary da se pare ca duminica avem marea intalnire,bafta la dr maine si sunt sigura ca vor fi numai vesti bune
laureta da da ...primesti si sms 38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

ratonelu spune:
laureta....ma bucur ca ai bebelian cumintica.
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

iriss_04 spune:
feli si la mine de cateva zile imi sare burta in sus cat de activ e bebel
ma gandeam si eu zilele trecute oare nu mai are rabdare?poate vrea sa ne cunoasca mai repede?39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani

angelynna82 spune:
Andy.p si Denisa multam , sa dea DD sa fie totul ok, oricum am emotii de fiecare data cand merg la intalnire cu bblina.
Poate reusesc sa stabilesc si alte detalii privitoare la nastere.
Apropo de suparari sau nervi, ieri am avut o confruntare mica cu al meu cumnat...era tare suparat ca spal eu foarte mult si el nu poate din cauza mea...asa ca 36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

alexa si mami spune:
saluty burticutze si mamicutze! toate
FELICITARI MUSETTE!!! bb LUCA, bine ai venit! multa sanatate si recuperare rapida
un special pt monica. ma bucur tare mult sa-ti citesc posturile. te felicit pt optimismul tau!
laura, ce-am citit! duminica e mare intilnire! suuuper! multa bafta, DD ajuta!
piolica, sabinel, multa bafta si nasteri usoooare! si cica fetele vin mai devreme piolica, de la cine aflam cind nasti?:(
CD, pliiiz, nu fi trista, se supara bb. un si o
de la mine pt tine si pt Mikul vostru!
anca, a trecut deja o luna!!! multa sanatate si te asteptam miine cu noile dimensiuni:)
nausica, pastreaza sutienele, dupa nastere o sa ai o surpriza
feli, stai linistita si cipri al meu "ma bate" da' nu oricum si in toiul noptii cind ies la wc il simt cum joaca fotbal. daca o avea programul asta si dupa nastere, zombi scrie pe mine
lau, ma bucur ca bblina e cuminte si mai ales ma bucur ca inisa a acceptat-o usor. auzi, da' cit ai stat in spital ce-a zis? v-am zis ca am cosmaruri pe tema asta:(
de azi sunt li-be-ra. gata scirbiciul
sa o treceti si pe cristineescu pe listutza cu bb al ei.alexa si
mami

babytza spune:
Hello fetele
Am venit de la dr. Am fost la un pas sa facem cunostinta cu bebe chiar azi. NU a mai crescut decat 200 g in 2 sapt si este mai mic cu 3 sapt. Masuratorile la cap spun ca nu e retard de crestere, sunt bune, doar ca nu mai ia in greutate. A vrut sa il scoatem azi ,dar apoi s-a uitat la valorile de acum 2 sapt de pe IR-uri si am vazut o mare schimbare in bine. Au inceput sa functioneze asa cum trebuie de la Pregnyl. Drept urmare a hotarat sa il mai lasam pe bebe 1 sapt sa vedem ce se intampla. Daca nu mai ia in greutate facem cezariana. Dar daca ia il lasam in burtica pana la termen... Important este ca e bine si ca toate organele lui sunt bine dezvoltate.
Si daca ma apuca cumva nasterea in weekend a zis sa il sun....Asta apropos de dopul pierdut si colul sters si deschis..... Valentina
36 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze

alexa si mami spune:
lau, frumoasa semnatura
miruna, tu ne-ai zis de magda cu cine a nascut, asa-i? dar ce s-a intimplat ca stiu ca era monitorizata la polizu. la cine a renuntat acolo?
eva, tu cu cine ai nascut? ca dr ta era in concediu.
babytza, ma bucur ca bb e bine. sa fie cuminte si sa creasca mare alexa si
mami

andy.p spune:
Alina
Babytza wow cred ca ai avut niste emotii...tot e bine ca functioneaza tratamentul si sunt convinsa ca bb va recupera..uite si bblina mea era bine azi.Stai cumintica si vei ajunge inca o saptamana.38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK