--> --> -->

Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetili. Hop si io intre alaptare, pompare, schimbare de kakutza etc de genu asta
Noi suntem binisor, pitica cam le doarme io zic ca de la icter, sa vedem ce ne zice miine doctoritza, ca vine a casa so vada.
Eu iz beata mai tot timpul chiar daca pitica e cumintzica io stau de paza

Inisa e efectiv indragostita de surioara ei, ma ajuta sa o schimb sa i fac baitza ma anunta daca se misca bblina

monica un pupic special

felicic, pitica mea a miscat pina la sfarsit foarte tare. Si inainte sa intru in operatie m a sutat ca lumea ( ca sa nu uit nu de alta)

eva, frumoasa povestea nasteri, pina la urma am fost amandoua la Polizu

musette sa iti traiasca bb grasan Luca

Mai vin

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 38+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

feli Dimitri a miscat puternic pana cand au inceput sa ma deschida. Dar puternic nu gluma. Nu mai avea lichid dar avea loc deh...

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

feli si la mine bebe se misca tare, imi zgaltaie burta. Dar are si zile in care se misca mai cu talent , e mai puturosel. Noaptea trecuta si azi s-a zbenguit la greu, nu stiu ce face el acolo dar in burta mea parca se da o lupta ...si mai ales ca la tine este si mai dezvoltat bebe cred si eu ca il simti si mai tare.

am uitat sa va spun ca maine dimineata am din nou intalnire cu bebe, mai aveam o programare facuta si am de gand s-o onorez, sunt curioasa cat a mai crescut bebe intr-o saptamana

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

musette, felicitari, sa fiti sanatosi amindoi si sa va bucurati unii de altii!
felicic, si la mine la fel! aseara era sa scap laptopul din brate, asa tare mi-a "plecat" burta. auzi, da' ce vrusesi sa zici matale cu fetele din coada care vor fi cele dintii? ca io pina pe 1 oct nu nasc, sa-ti fie clar, cit de mafalda oi fi tu!!!!

ca va spuneam ieri ca m-a apcat nebuneala: simbata ma duc sa ma vopsesc, na!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ange bafta maine la dr.sa vii cu vesti bune.
khristinsa fie asa cum zici.
laureta ma bucur ca sunteti bine si ca micutza e cuminte.Cat despre reactia Inisei e super,sunt din ce in ce mai curioasa cum va reactiona Andy.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

aaaa....acum mi-a picat si mie fisa ca feli a zis ca cele din coada listei vom fi cele dintai....eu vreau sa nasc dupa 23 oct ca vreau sa fie scorpion baiatul meu, asa ca fara preziceri, da feli ???

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Iriss, andy – multi pupici

Angelynna, Mary.b – bafta maine la dr. Va asteptam cu vesti bune.

O zi buna in continuare. Noi ne apucam sa facem ceva de papa, apoi vine tati si mergem la plimbare.

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

andy.p, deci duminica ai intalnire cu bebelina ....se apropie momentul mult asteptat

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

anca cum o tii? Incearca sa o tii mai ridicata. Daca totusi suge lacom incearca o tetina mai mare poate nu ii mai ajunge debitul.Tine-o mult la ragait (il tineam pe Alexei si cate 15 minute). Incearca sa anticipezi momentul cand se pune pe urlat si da-i putin inainte bibele sa nu hamesita. Daca ii mai dai si san da-i inainte de bibe ca sa isi potoleasca un pic foamea. Daca cere nu ai ce program sa ii faci doar ca laptele praf cere o pauza de cam 2 ore intre mese. Mai da-mi cateva detalii si mai revin diseara daca e.

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Miruna, am incercat cu divese marimi de tetine, pentru nou nascut nu era prea grozav pentru ca dura o vesnicie sa termine laptele. Acum ii dau cu tetine pentru 3 luni, adica numarul 2 la biberoanele astea Dr. Brown anti-colici pe care le folosesc. Apropos, nu vreau sa le fac reclama, dar intr-adevar nu se formeaza bule de aer in lapte iar tetina nu se mai strange din cauza vidului, deci problema ar putea fi rezolvata daca ar fi doar atat.

Cand mananca o tin culcata, cu capul mai sus decat corpul iar de tinut in brate dupa, uneori chiar si 15-20 de minute ca sa dea aerul afara. Cu programul nu am sanse, cel putin nu acum.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Andy duminica gata? Eheee astept SMS atunci

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

------------------------------------------------------------------
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput