Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 6

Muuh spune:
anca cum o tii? Incearca sa o tii mai ridicata. Daca totusi suge lacom incearca o tetina mai mare poate nu ii mai ajunge debitul.Tine-o mult la ragait (il tineam pe Alexei si cate 15 minute). Incearca sa anticipezi momentul cand se pune pe urlat si da-i putin inainte bibele sa nu hamesita. Daca ii mai dai si san da-i inainte de bibe ca sa isi potoleasca un pic foamea. Daca cere nu ai ce program sa ii faci doar ca laptele praf cere o pauza de cam 2 ore intre mese. Mai da-mi cateva detalii si mai revin diseara daca e.
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

maryb spune:
musette, bravo mamico, ai scapat. Iti doresc refacere rapida si mult laptic pentru bebe. Luca, bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa.
zambetmic si CD27 imi pare rau ca treceti prin astfel de stari. mamicile sa treaca supararea.
ratonelule abia astept sa te vad cu bebe sanatos in brate
denisa_g sper sa vina bebe la tine pana la sf saptamanii
eu am simtit o presiune si niste intepaturi in burta si pe la coaste de abia mai puteam respira, am luat un no-spa si am stat cumintica pana am adormit. si uite asa am tras un pui de somn de 1 ora si jumate, apoi am mancat, am spalat niste vase si acum am revenit printre voi. sunt ok acum, nu ma mai doare nimic
maryb 32+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_ AMR 8 sapt

Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Nausica tine-le pana dupa ce nasti. Daca vei avea lapte s-ar putea sa iti mai creasca un numar. Baga-le la pastrare si le scoti prin sapt 37-38 le probezi si abia atunci le faci pachet daca nu si nu. |
merci de sfat, Miruna, dar n-am nici o sansa, din pacate.
sint mult prea mari.
oricum, as vrea sa le dau si sa-mi iau, cu banii de pe amindoua, macar un sutien de la Mothercare din Romania, pt ca sint super misto, mor de ciuda ca nu-mi sint bune.
sint de bumbac 100% si, desi n-au balene, sint destul de zdravene. plus ca au bretelutele mai late si mi se par f comode.
Nausica

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

ratonelu spune:
a revenit si paranoia de mine.....cum m-am pus in pat pe-o parte...dupa 10minute a inceput putoiu ...sa se miste ...deranjat fiind de pozitia mea.
anca....ce micuta printesa terorista ai tuauzi numa in brate...
stie ea ce vrea de la viata!
ankusa,rainlover
maryb
baby boy....de ce nu i-ai zis...."una,doua"....ca sa-i piara pofta sa mai vorb aiurea?
offfffpresupun ca e f greu...nici de la mama sa nu ai intelegere.
muuh,dyanira...sper ca si dupa ce nastem noi,celelalte,....imediat o sa sariti cu sfaturi d-astea,dea? ca io acum nu le retin....ca ma gandesc doar la nastere..si ep cuv meu daca pot sa retin ceva.sabinel.....
dar de mine ce spuneti...ca nu mi-am facut bagaju?
adik....mai am de cump...ce e de cump de la farmacie...si nici n-am cumparat...si nici restul bagajului nu e facut...
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

dyanira spune:
Ratonelu iubita te cred asa eram si eu doar la nastere la gandeam , de fapt si in spital nu m-am gandit decat cum sa ma refac mai repede dar brusc...am ajuns acasa si ne-am trezit singuri cu bb fara sa stim sa facem mai nimic, nici macar laptele praf nu stiam sa il preparam am citit de pe cutie.
Iar acum ma gandesc doar la ce sa fac si cum sa fac cu bb ca sa fie ok.
Si inca ceva doar dupa ce vine bb acasa iti dai seama exact ce lucruri mai ai nevoie: eu am doar in 2 zile o lista destul de lunga sper ca maine sa apuc sa merg sa cumpar cate ceva.
Diana39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

felicic76 spune:
gata si eu cu trebile pe ziua de azi:
fetele din coada listei care vor fi cele dintai, nausica,illia,, mary, garga, alina , cat te tare va misca bebeii? Eu una nu mai pot, simt ca imi iese cu o mana pe col si cu una printre sani! Burta mea este valuri si se vede cu ochiul liber, spre deliciul celor din jur, nu al meu
Eu intelesesem ca nu mai misca asa mult cand te apropii de temen, la mine parca este la fel si cu mai multa forta
Stiti ca io nu-s panicoasa, dar o fi semn ca vrea afara, ca-i devreme
?
34+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 gata si eu cu trebile pe ziua de azi: fetele din coada listei care vor fi cele dintai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() falcone bibinika D'ale gravideniei |
Feli iti spun eu ...la fel se vede si la mine si de ceva timp,deci nu numai pe final ,e normal bb nu mai are loc si orice miscare face se vede prin burtic.Stai linistita ca nu iese afara

laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

ratonelu spune:
dyanira
io stiu s afac lapte praf....era sa ma bata soramea acum cateva sapt...c-o omoram pe nepoata-mea..ii facusem un lapte dulceee...saraca se stramba si nu-l vroia deloc ....si io nu intelegeam de ce
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

angelynna82 spune:
Gata si cu mancarica
Am vorbit cu dr, maine pana in 8.30 sa fiu la spital caci altfel intra in operatie
Nausica am inteles ca dupa nastere sanii se maresc din cauza lapticului, poate ar fi bine sa le pastrezi
Pt bagaj: bb are pregatit cam tot, mai trebuie doar costumasul de scos din spital, eu: sosete, 2 boxeri (mai am de cump), sapun, pasta dinti si cam atat. In tot acest timp nu m-am indurat sa cumpar ceva pt mine dar am sa iau 36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

khristin spune:
Musette, felicitari pt. bb Luca . Te asteptam cu povestea nasterii.
Piolica, ce ma bucur ca ai intrat ….noi credeam ca ai nascut déjà. Stai linistita ca inducerea nu e un lucru rau….dimpotriva, eu am nascut-o pe fiimea indusa si a fost totul ok.
Monica, ma bucur ca ai putut sa-ti pui gandurile pe hartia virtuala si ai dat un strigat de alarma si altor mamici. Cred ca toata lumea are de invatat din povestea ta. Ceea ca ma oripileaza totusi pe mine in povestile astea e incompetenta doctorilor de acolo…e clar ca cineva nu si-a facut datoria si a iesit totusi basma curata. Felicitari pt. modul in care treci peste tragedia asta si ca-ti mentii optimismul….este mare lucru, nu oricine poate sa o faca. Sint convinsa ca in curand va veni vemea ta si vei tine in brate un bebelus reusit. Pupici.
Dyanira, nu renunta la laptele tau asa usor. Te poti mulge si stoca laptele respectiv.
Anca, parerea mea e ca nu ai cum sa o impiedici pe micuta ta sa inghita aer pe langa tetina. Tot ce poti sa faci pt. ea e sa-i scoti aerul din burtica dupa fiecare masa – sfantul burping. Si incearca sa o ridici putin cand bea.
Andy_p, tinem pumnii sa vina bebelina cand e programata
Cristina
le bébé 36w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".