Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 5

anca81 spune:
Sanziana, incep din pacate sa cred ca e adevarat ce spui tu si e si logic in acelasi timp. Uneori mananca la 3 ore dar de cele mai multe ori la 2...E un haos in burticul ei mititel.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

dyanira spune:
Nu pot sa schimb semnatura.De ce?S-a intamplat ceva de cand am lipsit eu de pe forum????
Diana39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p iriss tie sambata iti spune dr cand iti face cezariana?Poate te cheama si pe tine duminica ![]() Dya incet incet toate se vor rezolva si se vor aseza la locul lor,vei vedea ca va fi bine. Denisa eu le scot cand vrei tu...bagajul meu a fost finalizat aseara,am pus hainele lu bb ca atat mai aveam ,nu l-am pus chiar la usa,dar tu l-ai dus in masina? ![]() ![]() ![]() laura si andy (07.04.2002) http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK |
asa sa fie

eu sper ca in wek sau pe la inceputul sapt viitoare sa ma programeze dar cine stie poate ai gura aurita

AMR 2 saptamani

andy.p spune:
citat din mesajul lui dyanira Nu pot sa schimb semnatura.De ce?S-a intamplat ceva de cand am lipsit eu de pe forum???? Diana ![]() mamica fericita de ![]() AMR putin pana sa ne vedem minunea |
Intri la profil personal apoi editeaza profil si chiar joi ai optiune + sau - si acolo iti schimbi semnatura.Ar fi si cazul ca esti mamicutza de baietzel in toata regula.

laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

sabinel spune:
fetele, se pare ca nu-i valabila treaba cu bagajul. al meu e gata din sapt 36 si sta in masina din sapt 38...degeaba41+ cu
Amalia Stefania

iriss_04 spune:
citat din mesajul lui sabinel fetele, se pare ca nu-i valabila treaba cu bagajul. al meu e gata din sapt 36 si sta in masina din sapt 38...degeaba ![]() ![]() ![]() |

hai ca nu mai nici tu mult si iti vei tine printesa in brate

AMR 2 saptamani

anca81 spune:
Dyanira, asa e Carla dimineata, incepand cu ora 5-6 pana pe la pranz, plange si vrea doar in brate, doar cu sticla o mai linistesc .
Eu nasucul il desfund cu ser si scot ce e la suprafata cu un betisor de urechi simplu, nu dintr-ala cu opritor. Cu pompita n-am reusit decat sa o enervez. Oricum tot fornaie.
Baie ii fac direct cu apa de la robi, e un freack show total ora de baie Ea urla, eu si al meu ne agitam...cred ca vecinii de sub noi cred ca suntem zuzu...
Buricul il curat cu vata cu spirt si pun Baneocin, inca e tot in afara si nu s-a uscat de tot, pediatrul mi-a spus ca a avut un cordon ombilical f gros.
Habar nu am cum sa o fac sa nu mai inghita aer pe langa tetina, din cauza felului lacom in care mananca. Idei, Kid, Muuh, anyone...?
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

dyanira spune:
Anca noi am cumparat ieri batista bebelusului de disperare a mers tati repede la farmacie sa cumpere.
Baita am facut ieri dar nu am plans prea tare doar putin.
Buricutul nu ne-a cazut inca, avem azi 7 zile cred ca nu e prea tarziu.Sau trebuia sa cada?Am inteles de la medicul din spital ca si noi avem cordonul ombilical gros.
Diana39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Nausica spune:
fetelor, am pus aici ( http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=14880) anunt cu sutienele de la Mothercare.
am si eu o obsesie, ce sa fac?
Nausica34+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Muuh spune:
dya e ok cu buricul. La Alexei a cazut cand avea 14 zile. Dormi cat de mult poti ca te va ajunge oboseala.
Nausica tine-le pana dupa ce nasti. Daca vei avea lapte s-ar putea sa iti mai creasca un numar. Baga-le la pastrare si le scoti prin sapt 37-38 le probezi si abia atunci le faci pachet daca nu si nu.
Eva e normal sa mance foarte des la inceput, se va regla productia incet incet. Copii alaptati cer si la 30 de minute si e foarte normal, laptele de mama se digera repede, muuult mai repede decat cel praf. Stiu cum e euforia de inceput dar incearca sa dormi ca de la nesomn se trag si altele (stres, nervi, lapte putin)
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)