Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

CD, ne luam de mana daca te simti mai bine
eu nu stiu ce am, nu pot puna punctu' pe i, doar asa butoiu cu melancolie, dar am pe cine bate la cap cu asta, tot o burtica de aici ce ma suporta
e un real ajutor daca vorbesti ... scrii ... in fine, daca te ajuta scri e si tu ofurile si vedem poate mai dam si noi cu parerea, cu "un misto" din cand in cand, na ... se mai destinde atmosfera

eu ma intorc la treburi
aaa, la partea cu cei ce nu suporta oameni fericiti si te mereu aiurea ... stiu genu da nu stiu exact cum e la tine ca sa-ti pot da vreun sfat ...
pupici si capul sus, trecem noi si peste asta

36+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Salutare burtici, mamici si pitici/e
Eva ce rau ti-am facut eu tie? Am bocit de mi-au iesit ochii din cap, foarte frumoasa povestea sunt sigura ca bb Luca o sa o citeasca cu placere cand va fii maricel.
Musette felicitari pt bb Luca, chiar ca v-ati vorbit, cam aceleasi dimensiuni fetelor (Eva si Musette), sa va fie piticii sanatosi si papaciosi.
Ratonelu ma bucur ca esti bine, sa dea DD sa fie bine si de acum incolo.
Ramonzca eu una sunt pro epidurala (sa speram ca si prinde), aici se fac de peste 30 de ani si statisticile spun ca n-au avut decat 1 caz in care ca efect secundar s-a instalat paralizia (Doamne feri)
Babytza scoatem marjoretele alea fir`ar sa fie

Fetele aseara am avut cam vreo ora jumatate dureri ca la menstruatie, nu mari, super suportabile si cu o zi inainte am obs un pic de chestiune gelatinoasa fara firicele de sange. Credeti ca e inceput de sfarsit?
Pupici la voi toate
37+ Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Zambetmic si CD hai suflu cu putin optimism inspre voi sa va linistiti. Si eu am trecut prin butoaiele cu melancolie si nu am scris cateva sapt. bune pe forum ca ma simteam aiurea, ingrijorata si practic fara un motiv real (adica hormonii de sarcina )
Anca pupici Carlei! Nu te dezamagesc dar va ve-ti chinui mult cu colicii daca papa asa de des. Dragos pana la 3 luni a mancat din 2in 2 ore, nu chiar asa de mult ca si Carla si el era pe formula si mi-a spus dr ca de fapt pune in stomacel lapte peste lapte nedigerat si asta ii provoaca dureri de burta si sa-l trec la program:macar la 3 ore....pai cum? Cum se inchiau 2 ore cum incepea sa urle, dar urlete si plans de parca l-as fi tinut nemancat o sapt.Am incercat tot ce a existat pe piata contra colicilor, dar nu au trecut decat cand el si-a marit intervalul dintre mese!
Bafta multa si nervi de otel!

35+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 5 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Pt listuta ca am vazut ca lipseste: ANDREI TUDOR, 4000g, 55 cm, Apgar 9, cezariana, 40s+3z
ANDY.P iti tin pumnii sa fie totul ok duminica si sa iti tii fetita in brate!Sigur va fi speciala asa ca tine!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Denisasi chiar astept sa scot agitatele ptr tine
Ramo da mai e putin,las ca si tu esti aproape,abia joi vine dr inapoi?
dyasper ca v-ati mai acomodat.Ce face Andrei?

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

andy.p dulce
dyanira:esti bine?v-ati acomodat?
eu ma duc sa mai spal niste hainute sa calc ca tare se apropie momentul

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andrei e mai bine azi.Azi noapte a dormit bine, dar dimineata e tare agitat pana pe la 1 nu te poti intelege cu el.De la 1 doarme asa a facut si ieri.Incet incet o sa ne acomodam sper, eu nu prea am dormit toata noaptea tot cu ochii pe el sa nu se inece sa vad daca respira etc..Mi se pare ca respira tare greu uneori, mai ales dupa masa.Mananca tare putin de la san si apoi vrea sticladar nu pot sa nu ii dau si probabil asa se va pierde si putinul lapte pe care il am.

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Andy . Ar fi bine sa poti scoate agitatele tu pt mine ca ar insemna sa nasc pana duminica, ceea ce ar fi f.f. bine...
Cine zicea fetelor ca, daca stai cu bagajul la usa vine bb mai devreme?? Bagajul meu e in masina de 1 sapt :))))

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

iriss tie sambata iti spune dr cand iti face cezariana?Poate te cheama si pe tine duminica
Dya incet incet toate se vor rezolva si se vor aseza la locul lor,vei vedea ca va fi bine.
Denisa eu le scot cand vrei tu...bagajul meu a fost finalizat aseara,am pus hainele lu bb ca atat mai aveam ,nu l-am pus chiar la usa,dar tu l-ai dus in masina?..super!

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Andy . Ar fi bine sa poti scoate agitatele tu pt mine ca ar insemna sa nasc pana duminica, ceea ce ar fi f.f. bine...
Cine zicea fetelor ca, daca stai cu bagajul la usa vine bb mai devreme?? Bagajul meu e in masina de 1 sapt :))))

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

asa de incalzire
si tinem pumnii

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput