Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 9

aly_c20 spune:
bine ai venit pe lume bb Luca! Sa cresti mare si voinic!
wow, Anca, a trecut o luna?ai domnisorica deja
cd, nu mai pune totul la suflet
bucurestence dragi, spuneti-mi,va rog, in care mall este magazinul mothercare? mamica de puiutz Sebi
minunea noastra

angelynna82 spune:
Alina ne bucuram ca de acum stai acasa
Babytza bb David este ascultator si mai sta la mami in burtica putin.
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Muuh spune:
alina nu stiu la cine a renuntat MommyMagda poate mai tine feli minte. Si da a nascut cu Vladareanu la Elias.
anca alte sugestii din pacate nu mai am. Poate totusi inca un pic mai ridicata. Gen pe o perna pusa pe cotul tau. Mai mult de atat nu stiu nici eu. Cum e cu sanul? Ii mai dai? Combini san si formula?
babytza uau era sa dau pe spate. Asa rapid se duce omu la control si vine cu bebe acasa.
musette felicitari mamica draga!!! Sa creasca mare, dolofan si sanatos.
cristineescu sa va traiasca!!! Laptic mult si refacere rapida.
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

babytza spune:
Felicitari Anca pentru aniversarea primei luni a micutei !!!!!!!!
Valentina
36 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze

maryb spune:
aly_c20 mothercare este in mall plaza si in mall vitan.
eu mi-am luat o pereche de blugi din mall plaza.
poate mai sunt si alte mall-uri dar eu nu mai stiu.
maryb 32+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_ AMR 8 sapt

anca81 spune:
Babytza, ma bucur mult ca e totul bine cu puiul tau
Muuh, multumesc, am sa incerc sa o ridic putin mai sus. Lapte am putin, maxim 100 ml/zi (si nu san, biberon), ii dau in rest formula. Ciudati sunt si colicii astia, uneori e atat de bine si de vesela iar alteori se strange de durere si nu pot face nimic sa o opresc din plans. Anyway, mergem inainte, bine ca papa si ia in greutate.
Cum l-a primit Alexei cu micutul Dimitri? Scuze daca ai mai scris si am omis eu postul
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

maryb spune:
babytza ce surpriza era sa ne faci
mai lasa-l pe bebe sa mai creasca si poate mai si recupereaza si daca nu peste o saptamana o sa-l scoateti afara.
maryb 32+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_ AMR 8 sapt

CD27 spune:
babytza ma bucur ca David e bine chiar daca e mai micutz , tin pumnii sa fie bine si sa il mai lase nenea dr in burtica sa mai creasca baiatu'
va multumesc tuturor pentru incurajari, m-au ajutat foarte mult sa ma linistesc, va pe toate
din pacate nu prea sunt solutii, mama face tratament dar....(nu produce serotonina, hormomnul responsabil cu 'fericirea') uneori ia initiativa sa intrerupa/sa micsoreze doza si se vede....in fine, acum i-a marit doza si sper sa se vada o schimbare cat de mica sa mai rezistam si noi aici un picutz pana ne luam casutza noastra
vreau sa va zic ca sotzu' nu m-a ascultat asa ca aduce un coleg sa il ajute sa scoata biroul sa facem loc pentru patul piciului, ratonelu, noi ducem biroul la uscatorie, ca doar o camera avem la dispozitie pentru noi 3
, avem de toate in camera asta, inclusiv caditza, landou, bouncer etc....aglomeratie mare
, dar cand vad lucrurile piciului...mi-e un drag de ele de nu mai pot si uit de toate
38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh babytza uau era sa dau pe spate. Asa rapid se duce omu la control si vine cu bebe acasa. Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Mie imi spui ??? Era sa cad de pe scaun cand a zis ca ar fi mai bine sa il scoatem azi.....Ma si gandeam cum ies eu din cabinet si il sun pe sotul sa ii spun sa vina repede la spital ca avem intalnire cu gandacelul....

Si nu ma gandeam decat ca diseara mergem sa papam ciolan cu varzuca...

Asa creste gandacelul nostru
poze

CD27 spune:
Aly, mothercsare mai este in carreour feeria (baneasa) si la piata Dorobanti
maine se intorc niste colegi ai sotului din UK si am cerut o paturica din aia cu gaurele de care am vazut la multi bebei, altceva...n-am stiut ce sa mai cer
, daca aveti vreo idee....cred ca mai am maine timp sa le zic
38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/