Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 3

ratonelu spune:
iris
zambetmic,dece esti suparata?
cd,imi pare rau...chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau....nu am experienta unei astfel de mame.
io ma pun putin in pat sa-l monitorizez pe bebe ca iar sunt paranoia si mi se pare ca nu misca...revin
carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Codruta27 spune:
CD, uite un pupic, sa treaca nervii! Incearca sa te detasezi! Stiu ca e greu, dar te streszi si pe tine si pe bebe, care se bazeaza exclusiv pe tine (inca!). Asa ca, respira adanc, bea un pahar cu apa, numara pana la 10 si... zambeste mamico! Esti fericita! Mai ai atat de putin pana la marea intalnire, iar de mama scapi tu! Toate trec!
37+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut

Nausica spune:
Fetelor, am o problema.
Acum mi-a sosit pachetul de la Mothercare si se pare ca m-am masurat total aiurea la sutiene.
Deci ambele sutiene imi sint mari.
Dimensiunile mele sint de 81/93 cm si sutienele sint cu o marime mai mari.
Daca vreuna dintre voi este interesata, va rog contactati-ma pe PM.
Nausica34+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Salutare gagics! Musette, felicitari pentru bebe Luca!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si papacios. Eva frumos rau Luca ![]() ![]() ![]() ![]() Lucrurile stau cam asa la noi: vrem doar in brate si adormim doar in brate, avem 3550 g, mancam enoooooorm - cam la 2, maxim 3 ore si cate 100-120 ml laptic, avem colici groaznici - sunt 100% sigura ca din cauza felului "disperat" in care mananca, practic nu inghite aer din biberon ci pe langa tetina. Noi nici nu trebuie sa facem testul cu degetul, Carla isi misca gurita disperata in toate partile cand ii e foame si urla de parca n-ar mai fi mancat de zile intregi ![]() Maine avem bilantul de 1 luna, mergem la pediatru pentru masurat si cantarit. Are si ea cateva bubite pe fata, am sa incerc crema de la Avene recomandata de Kid. ![]() ![]() Povestea puiului meu drag |
Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja o luna

www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

angelynna82 spune:
CD din partea noasra, hai capul sus, o sa treaca totul
Tati vrea azi chiftelute cu sos, asa ca mai incolo trecem la gatit. 36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

rain_lover spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI
Am ajuns si noi la termen !!!! Pe 23 ne-a zis don' doctor sa ne prezentam la monitorizare...asta daca mai apucam 23, ca la cum se precipita lucrurile p-aici .
In rest toate bune. Analize la limita de jos dar in grafic, am scapat si pe panik cu toxo, ca nu am anti-corpi dar nu am nici nesuferita de boala.
Ca in reclama la bere...."And now?...We wait!" mult burticile nerabdatoare (ca si mine)!
37+
Eva Gabriela
http://md.lilypie.com/Sxzzp2.png

anca81 spune:
[bDenisa[/b] voi ce mai faceti?
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

LUCUTTA spune:
Nacom,si eu am sanii f mari si tot cupa D purtam inainte de sarcina si acum ca doar nu imi gasesc mai mari de la jolidon doar ca acum iau circumferinta mai mare.
Codruta,nici eu nu ma prea impac cu ,camasile de noapte dar la spital sunt foarte practice mai ales cand mergi la wc ca doar facem din picioare si este mai usor cu ,camasa decat cu pijamaua.
Denisa,eu ma gandeam ca nu sunt asa practice camasile cu nasturi in fata dar am sa-mi iau una cu nasturi si un speciala de alaptat si un capot.
A si mi-am luat un sutien de alaptat de la jolidon.33+
Sergiu

denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 [bDenisa ![]() ![]() ![]() Povestea puiului meu drag [/b] |
Noi suntem bine !! Asteptam sa vrea bb sa iasa :)). Se lasa asteptat.
Citesc zilnic ce scrieti voi, mamicile ce isi tin puii in brate, si abia astept sa vina si bb meu - sa ma bucur si eu de el, asa ca voi.

www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

baby_boy spune:
Va salut si eu fetele .
Nikolici cum stai cu vopsitul..eu tocmai am mai terminat vreo 2 usi , de asta am si intrat mai tarziu
cd27 imi pare rau....stiu cum e ..degeaba stii ca nu trebuie sa te enervezi ca ii faci rau lui bebe..pur si simplu cand te enerveaza..mai ales mama ...parca ai pleca..unde vezi cu ochii.. si mie mi s-a intamplat de multe ori..mai bine intra pe forum si descarca-te..noi suntem aici ..de ex..eu v-am zis ca doctora mea mi-a zis ceva de genul ca e bebe mare..si acum ma gandesc ca am facut prostie sa-i spun asta mamei ..dimineata am mancat putin lapte ..si normal pe la 11 mi-a venit foame..si eram sa pap ceva..si auzi replica..nu mai manca ca ai vazut doctora ce ti-a zis...am ramas masca
adica acum ar trebui sa ma infometez ca sa fie bebe mai mic ...doamneee...dar m-am abtinut..si nu i-am zis nimic..ceea ce e incredibil in ultima vreme
Ratonelu, Lucutta felicitari pt semnatura
Babytza succes la doctor
Monica te admir pentru curajul si optimismul tau. Sa nu ne uiti..noi suntem aici si vrem sa intri mereu si sa vb. cu noi
Bine ai venit bebe LUCA !!! Musette recuperare rapida !!
Zambetmic sa treaca starea proasta
Hai ca m-am intins. Va pe toate burtici si mamici
36
radu
hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu