Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 2

Corrina spune:
Hai bb la mami Denisa saptamana aceasta!!!
Denisa
Bine ai venit pe lume Luca de Musettepink!!! Sa fiti sanatosi si sa veniti repejor acasa.

zambetmic spune:
si bine ati venit printre noi pt Luca Bis si Adreea, si sanatate multa mamicilor
eu am o stare naspa dpdv psihic asa ca ma multumesc sa va citesc si sa ma bucur cand mai apare un bebe mic printre noi36+ cu Vladut

denisa.g spune:
Lucutta – eu am luat 2 cu nasturi si 1 cu fante. Am zis sa fie 1 pt fiecare zi (in caz ca ma murderesc)
Corrina – multumesc, sper sa vina el singurel
Zambetmic – moralul sus . si
sa te inveselesti.
39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

iriss_04 spune:
Bun venit Luca, Musette felicitari mamico!!!!!
ratonelu:mai e un pic pana sambatatinem pumnii
,tot sambata merg si eu
piolica,sabinel
noi am iesit un pic si am mai cumparat una alta pt bebic
andy.p ai un PM
pup fetele39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani

iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zambetmic![]() eu am o stare naspa dpdv psihic asa ca ma multumesc sa va citesc si sa ma bucur cand mai apare un bebe mic printre noi ![]() |
de ce esti supi?ce s-a intamplat?

AMR 2 saptamani

CD27 spune:
Zambetmic hai sa ne luam de mana...ziceam ca astazi sunt mai bine ca montam patutzul....nu mai vreau sa montam nimic, i-am zis sotului sa nu mai aduca pe nimeni, mai e o saptamana si ceva pana la termen...daca piciul vrea sa vina...o sa stam in spital vreo saptamana apoi....ne ducem noi unde vedem cu ochii, nu pot sa ma bucur de nimic aici, am aranjat degeaba si dulapior si hainute si tot, mama e un monstru cu probleme psihice care nu suporta oamenii fericiti in jur
va rog sa ma iertati pentru iesirea mea, o sa ies de pe forum poate ma mai calmez, nu vreau sa va bazaii cu prostii acum in momentele astea atat de importante pentru toate mamicile, o sa intru mai tarziu sa vad ce vesti mai au etele, daca au mai venit boboceipe toate
38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

angelynna82 spune:
Denisa poate se hotareste bebe sa vina mai devreme, mie sincer imi este frica de durere, spital si doctor
Zambetmic ce s-a intamplat?
Saptamana viitoare ma indur sa cumpar si pt mine 36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

anca81 spune:
Salutare gagics!
Musette, felicitari pentru bebe Luca!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si papacios.
Eva frumos rau Luca !!! Pazeste-l bine ca uite ce de fetite avem pe forum in cautare de pretendenti
Lucrurile stau cam asa la noi: vrem doar in brate si adormim doar in brate, avem 3550 g, mancam enoooooorm - cam la 2, maxim 3 ore si cate 100-120 ml laptic, avem colici groaznici - sunt 100% sigura ca din cauza felului "disperat" in care mananca, practic nu inghite aer din biberon ci pe langa tetina. Noi nici nu trebuie sa facem testul cu degetul, Carla isi misca gurita disperata in toate partile cand ii e foame si urla de parca n-ar mai fi mancat de zile intregi
Maine avem bilantul de 1 luna, mergem la pediatru pentru masurat si cantarit. Are si ea cateva bubite pe fata, am sa incerc crema de la Avene recomandata de Kid.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Zambetmic hai sa ne luam de mana...ziceam ca astazi sunt mai bine ca montam patutzul.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va rog sa ma iertati pentru iesirea mea, o sa ies de pe forum poate ma mai calmez, nu vreau sa va bazaii cu prostii acum in momentele astea atat de importante pentru toate mamicile, o sa intru mai tarziu sa vad ce vesti mai au etele, daca au mai venit bobocei ![]() ![]() ![]() Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
Ba din contra: stai cu noi si zi-ne oful.. te descarci si e mai bine . Fiecare din noi si-a descarcat nervii aici atunci cand a simtit nevoia. Pupici

www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica