Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 22
300 spune:
Buna dimineata,
Vreau sa multumesc tuturor celor care au avut o vorba bune pentru mine, boala mea ramane momentan un mister. Cum a venit asa s-a dus, ieri pe la 10 eram deja bine, ma duceam la noua casa sa ajut fostii proprietari sa evacueze. Bietii oameni au pana la urma o soarta foarte trista, au cam incaput pe mana cui cu trebuie.
In sfarsit, dupa amanari (nu din partea lor ci a personajului care a intermediat toata treaba, un dizgratios care nu merita numele de OM), au reusit ca pelce de la noi pe la 4 si m-am trezit singura intr-o casa goala, care era a mea. Pe sotz l-am trimis inapoi la serviciu cu putin inainte ca plangeau aia dupa el.
Azi vine tati si ne dam cu parerea legat de amenajari.
Carla, sper ca esti bine. Am vazut ca ma strigai pe-aici :) Imi pare rau ca au abuzat rudele tale de tine in asa hal.
De lucrat nu mai lucre, decat mai trimit niste mailuri de acasa cand am timp.
Sper ca Luca de Musette de bine merci la mami in brate si ca ii place laptele.
Bun venit mamicilor acasa. Ca si crema de funduletz, ai mei pentru Raluca s-au oprit la Neopreol, are ceva medicament in compozitie, dar de cand au folosit-o nu au mai avut probleme cu fundul lu bebe.
Monica un
de la mine. Am salvat linkul tau si il voi cat de repede pot.
36+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
nikolici spune:
Neatza fetele,
Azi am facut 36 de saptamani....pentru noi ziua de vineri este o zi mare...numaram saptamanile
.
Azi ne ducem la un eco mai evoluat ....sa vedem cum este circulara noastra in jurul gatului...daca mergem pe natural sau cezariana...se pare ca decizia finala va sta in mine.
Deja ma gandesc daca va fi natural sa renuntz la epidurala din cauza circularii, nu as vrea sa maresc perioada de travaliu si sa nu fiu o fata ascultatoare la impins.
Pup fetele si o zi excelenta...va invitam la o felie de tort de 36 de saptamani.
Karina Alessia
am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 28 zile
noi doua
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Neatza fetele, Azi am facut 36 de saptamani....pentru noi ziua de vineri este o zi mare...numaram saptamanile .Azi ne ducem la un eco mai evoluat ....sa vedem cum este circulara noastra in jurul gatului...daca mergem pe natural sau cezariana...se pare ca decizia finala va sta in mine. Deja ma gandesc daca va fi natural sa renuntz la epidurala din cauza circularii, nu as vrea sa maresc perioada de travaliu si sa nu fiu o fata ascultatoare la impins. Pup fetele si o zi excelenta...va invitam la o felie de tort de 36 de saptamani. Karina Alessia am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole ![]() AMR 28 zile noi doua |
Felicitari pt semnatura. La mai mare si sa ajungeti cu bine la termen.
Bafta azi la aco - sa vii cu vesti bune. Eu tot natural fara epidurala nasc.. asa ca ne luam de mana daca te hotarasti asa.

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
nikolici spune:
Denisa
Poti sa-mi spui de ce ai ales fara epidurala???Motivele tale.PLS
Karina Alessia
am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 28 zile
noi doua
denisa.g spune:
300 - felicitari pt prima zi in casuta voastra!!! Spor la treaba la tot balamucul care urmeaza: noi am cumparat apt-ul anul trecut in iunie si ne-am mutat abia anul asta in ianuarie - a fost f. mult de munca, dar am muncit pt noi si acum e bine la noi acasa.
. Totusi sa nu exagerezi cu umblatul prin magazine, stres... ca bb e deja maricel si sa nu-i grabesti venirea.

39 + 
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Denisa Poti sa-mi spui de ce ai ales fara epidurala???Motivele tale.PLS Karina Alessia am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole ![]() AMR 28 zile noi doua |
Din pacate nu prea pot sa te ajut, la mine e f. simplu: doctorul meu nu e de acord cu epidurala (travaliu prelungit, anestezie..) - face doar daca insista mama muuult si eu merg pe mana lui de la inceput, asa ca nu am insistat.
39 + 
alexa si mami spune:
300, felicitari pt apartament. depinde f mult si de echipa care-ti amenajeaza. noi l-am cumparat in nov, baietii au venit in dec si pe 28 ian era gata. puse cap la cap, au fost fix 22 de zile lucratoare, tinind cont ca am prins f multa sarbatori. spor la treaba!
si eu tot natural fara peridurala, asa a fost si la alexa si asa o sa fie si acum, sper. DD ajuta!
nikol, felicitari pt saptamini!
noi facem curatenie, de fapt tati, eu mai putin ![]()
alexa si
mami
denisa.g spune:
Ce bine a fost la voi!!!
Apt-ul nostru a fost gata mai devreme dar in urma renovarii de la zero nu am mai avut bani de mobila si tot restul de uz casnic si a mai durat pana am cumparat strictul necesar sa putem sa ne mutam.
Dar pana la urma ma bucur ca acum suntem bine, nu ne lipseste nimic din casa si vine bb....
39 + 
Yaia spune:
Fetele, tot eu...cu un an mai mare decat voi (adica bebe)!
Nu am citit decat pagina asta si sper sa nu dau cu batu'n balta, dar, sfaturi personale:
- crema super de bebe pt. popou: Weleda - galbenele cu zinc, nemteasca, cam 13 euro la noi, dar super buna, naturala 100%, fara parabeni; in Ro parca fetele de la odiseea mea o luam de pe babypoint; la noi trecea orice urma de iritatie, cat de mica sau de mare, in decurs de cateva ore
- epidurala: si eu aveam oarece retineri legate de ea, dar ajuta foarte mult si nu regret nici acum decizia de a o folosi; personal, nu cred ca a prelungit travaliul in niciun fel; eu am folosit-o, 2 ore nu am simtit nimic, cat timp au fost contractiile cele mai dureroase, apoi efectul a trecut chiar cand a trebuit sa imping; imi amintesc ca atunci am gandit: Sa-i dea Dumnezeu sanatate celui care a inventat epidurala!; personal, o recomand.
Nasteri usoare in continuare si refacere rapida dupa, bebei sanatosi si cuminti!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Corrina spune:
Buna dimineata si de la noi,
Sau e deja buna ziua? Da, e aproape 12.00!! ce trece timpul cu un
langa tine!! Alapteaza, schimba, fa-i toaleta lui, cand te lasa si toaleta ta
, mananca sa ai laptic (apropos, eu ma simt cam ametita, ca nu am mancat la timp pana acum si nu e bine), pune la spalat (spalam si calcam in fiecare zi
, o placere) si deja e 12.00, poftim!
Cand il schimb pe bebe, de obicei consumam minim 2 pampersi noi, ca isi aduce aminte sa mai faca un pipi scurt dupa de il sterg si schimb pampersul sau si mai rau, la al 2-lea trage si un kk
sa fie linistit ca urmatorul scutecel e mai mult timp uscat la finduletul lui. Am consumat si 4 bucati la un singur schimbat. Iar servetele umede, un pachet de 63 de bucati ne ajunge vreo 3-4 zile cred. Voi cum va descurcati cu aceasta chestiune, proaspete mamici?
Denisa
, ce zice bebele tau? Vine saptamana asta sau nu?
Freshanana, noi intelegem ca esti ocupata, dar mai da si tu un semn, sa stim ca esti bine, mamico!!
Hai ca a inceput sa scartzaie
, sa vedem ce problema are de data asta![]()
Byeeeee si o
pentru fiecare mamica si viitoare mamica.
Mami fericita de
Mihnea-Cristian