Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eu 23.06.1984, um 27.11.2007 dpn 2.09.2008 insa data sigura a nasterii e 15.09 multumesc

41+ cu Amalia Stefania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

vazut poze frumoase, burtici maaari si camere superbe de stefan si izabela

alexa simami

Multumim!

Apropo...ma tot uitam pe listutza...si ma gindeam cui sa trimit mesajul MAGIC ..saptamina viitoare ...si avind in vedere esti ultima pe listutza ...ma gindeam la tine ...ca sper sa fie bb tau cuminte pina in noiembrie

LIDIA (38w+)cu Izabella-Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel
vazuram imi place la nebunie cum suna izabella. o sa fie o fetita demna de numele ales, ai sa vezi

41+ cu Amalia Stefania
poze

...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

lidia, este ok, vestile bune le primesc cu draga inima:) poate nu chiar pina in nov, si la sfirsitul lui oct il asteptam. pe alexa am nascut-o la 37S si 5Z, presimt ca nici cipri nu o sa stea mai mult:)
laura, imi pare rau de andutzu. poate se va linisti cind o sa fie pus in fata faptului implinit la voi sa treaca supararea.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

si mie imi place f mult Izabella...dar si Cleopatra....ca sa nu mai vorbim de faptul ca ambele sunt nume de imparatese...eu daca aveam fetita i-as fi pus Sarah - Annemarie dar ....next time!!!

POZE...POZULICI

39+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neata si de la mine fetelor!!!!
am citit un pic din urma si am vazut ca cineva, parca denisa se intreba de colostru si laptic....eu nu am avut colostru deloc toata sarcina si tot am laptic....iar cu garmastam m-am dat dar nu i-am vazut nici un folos...cel mai bun impotriva ragadelor este laptele matern propriu...in spital ma durea un sfarc foarte tare si astfel am inceput sa il ung cu lapte de-al meu... ma dau intotdeauna inainte si dupa ce alaptez si este totul bine.
va pup pe toate!!!
oare andreea_and a ajuns acasa cu Mina? abia astept sa vad poze
cine mai naste azi?

Andreeade Andrei
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

neata si de la mine fetelor!!!!
am citit un pic din urma si am vazut ca cineva, parca denisa se intreba de colostru si laptic....eu nu am avut colostru deloc toata sarcina si tot am laptic....iar cu garmastam m-am dat dar nu i-am vazut nici un folos...cel mai bun impotriva ragadelor este laptele matern propriu...in spital ma durea un sfarc foarte tare si astfel am inceput sa il ung cu lapte de-al meu... ma dau intotdeauna inainte si dupa ce alaptez si este totul bine.
va pup pe toate!!!
oare andreea_and a ajuns acasa cu Mina? abia astept sa vad poze
cine mai naste azi?

Andreeade Andrei
Poze:

si multe multumiri.
Ce face bebelusul?
Te ajuta cineva sau faci fata singurica?

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

denisa doar in prima saptaman cand am ajuns acasa sotul si-a luat concediu si a stat cu noi...acum ma descurc singura cu bebe si mancarea iar de curatenie se ocupa sotul, baita o facem impreuna....ne descurcam...eu nu am vrut sa-mi vina nimeni acasa sa ma ajute ca nu stiu daca aveam nervi de asa ceva.

Andreeade Andrei
Poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

denisa doar in prima saptaman cand am ajuns acasa sotul si-a luat concediu si a stat cu noi...acum ma descurc singura cu bebe si mancarea iar de curatenie se ocupa sotul, baita o facem impreuna....ne descurcam...eu nu am vrut sa-mi vina nimeni acasa sa ma ajute ca nu stiu daca aveam nervi de asa ceva.

Andreeade Andrei
Poze:

Ce bine de voi ca v-a lasat lumea in pace ....
La noi a innebunit lumea: toata lumea si-a programat co-ul pt bb : mama, soacra...

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

si mie imi place f mult Izabella...dar si Cleopatra....ca sa nu mai vorbim de faptul ca ambele sunt nume de imparatese...eu daca aveam fetita i-as fi pus Sarah - Annemarie dar ....next time!!!

POZE...POZULICI

39+... Erik

..

Se pare ca ..CLEOPATRA ..inseamna MINDRIA TATALUI..iar tati e super incintat de numele asta ..de fapt este cel ales de el ...
eu am ales IZABELLA ....si era preferatul meu de pe la 20 de ani ..
dupa cum vezi ..am avut de asteptat pina sa il pot folosi pentru

Mergi la inceput