Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

alina tu cum te descurci cu alexa?ce i-ai spus si cum a reactionat?
300 felicitari ptr apartament si spor la amenajari ,dar fara ajutor fizic din partea ta tu mai mult cu indicatiile daaa?
Nikolici felicitari ptr semnatura...am vazut ca intrebai de ochi si cezariana..la mine asa a fost,recomandare cezariana din cauza miopiei ..si da creste din cauza efortuli depus si a presiunii asupra ochiului.
felicit toate fetele curajoase care nasc fara epidurala

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Corrina - deci consumul de pampersi se anunta a fi f. mare . Pe bb il astept cu drag, dar nu prea da semne de azi-maine ...inca sper. mamica fericita si ocupata.

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

laura, inca nu i-am zis nik. sapt viitoare o sa-i amenajam dormitorul, ca acum e doar loc de joaca. o sa-i luam pat... si sper sa se acomodeze repede sa doarma singura. abia apoi o sa incerc sa-i zic ca o sa stau putin plecata sa-l scoatem de bb din burtica.

alexa simami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

laura, inca nu i-am zis nik. sapt viitoare o sa-i amenajam dormitorul, ca acum e doar loc de joaca. o sa-i luam pat... si sper sa se acomodeze repede sa doarma singura. abia apoi o sa incerc sa-i zic ca o sa stau putin plecata sa-l scoatem de bb din burtica.

alexa simami

andy de cand i-am zis ca plec ma cauta noaptea in pat cu disperare,acuma tot ma chinui sa-l fac sa doarma cu taica-sau si nu vrea.a zis ca dupa ce vine bblina o sa doarma cu easunt ff curioasa,dar poate totusi voi reusi sa-l fac sa doarma singur ca pana acum n-am avut succes.

38+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

atunci o sa apelez la o alta varianta, nu o sa-i spun, cu toate ca nu-mi place sa o mint:(((

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello si de la noi

Am revenit de la eco, bblina e ok pt varsta ecografica, adica e mai micuta cu 3 sapt , greutatea e de 2300gr (masa e batoza fata balerina), doar atat stiu pana sapt viitoare cand ma voi intalni cu dr mea sa imi interpreteze rezultatul. Placenta din cate imi dau seama pe eco are gr III.

De cate ori am vazut-o pe fata mea la eco avea manuta la capusor ca si acum de altfel .

Dr care a facut eco a zis ca ajunge undeva la 3-3200gr la nastere, sper sa aibe dreptate

Nikolici felicitari pentru schimbarea semnaturii

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

ange hai nu fi suparata ai vazut cate am avut problema asta cu mai mica decat ar trebui..oricum vestile sunt bune ca e k si sanatoasa asta e tot ce conteaza.

38+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hai mai fetelor....nu ma mai impacientati si voi...ca acusi ma duc si eu la eco si vad ca puneti foarte mult accent pe greutate...ca imi este si teama cand o sa-mi zica...ca sa nu mai vorbesc de circulara in jurul gatului.

Karina Alessia am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 28 zile
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p ce ma supara e faptul ca mananc bine, intradevar ma supar si enervez foarte repede...dar totusi ma asteptam sa fie mai maricica, oricum ea este bine si sanatoasa, cand se va intalni cu noi 2 o facem o grasunica
Ahhh, am fost la birou sa duc prenatalul si am primit cateva lucrusoare tare frumoase, azi sau maine fac poze sa le vedeti

Nikolici nu am vrut sa iti provoc teama, va fi bine

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Hello si de la noi

Am revenit de la eco, bblina e ok pt varsta ecografica, adica e mai micuta cu 3 sapt , greutatea e de 2300gr (masa e batoza fata balerina), doar atat stiu pana sapt viitoare cand ma voi intalni cu dr mea sa imi interpreteze rezultatul. Placenta din cate imi dau seama pe eco are gr III.

De cate ori am vazut-o pe fata mea la eco avea manuta la capusor ca si acum de altfel .

Dr care a facut eco a zis ca ajunge undeva la 3-3200gr la nastere, sper sa aibe dreptate

Nikolici felicitari pentru schimbarea semnaturii

Bebe

Eco

Eu nu cred ca ai motive de suparare. BB meu avea la 36 sapt 2500g - iar acum are in jur de 3500 - deci e f. bine .
D.p.m.d.v. bebelina ta este f. bine.

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput