Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 24
angelynna82 spune:
Denisa
si multumesc. Fetele noastre se vor fotomodele pt baieti ![]()
Sabinel
. BBlina ta vrea sa mai stea in burtica?
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
sabinel spune:
daca-ti zic ca si a mea avea la 37s 2600 si luni avea 3800... nu e niciun motiv de ingrijorare. are timp berechet sa mai ia, plus ca medicul doar estimeaza greutatea, ecograful nu arata.
angelynna82, nu se da iesita nici la amenintari cu ghioaga (mama denaturata ce sunt, imi amenint copilul cu parul)
41+ cu
Amalia Stefania
poze
CD27 spune:
hello, am venit si noi de la eco, vestile nu sunt foarte bune (cel putin mie nu mi se par
), bebe avea acum 3 saptamani 3 kg iar acum are 3.400, in 3 saptamani a luat doar 400 de grame
, DPN care era intre 16-23 s-a modificat intre 23-25 sept
Problema de la rinichi este prezenta, dr de acum 3 saptamani parca nu zicea ca ar fi asa mare dilatatia (8mm)
Incerc sa nu imi fac prea multe griji, am vazut ca e un subiect actual astazi, cel cu greutatea lui bebe, de fapt nu greutatea in sine ma ingrijoareaza, ci faptul ca n-a mai crescut
, a zis dr ca placenta imbatranita ar putea fi o cauza
Cred ca piciul a aflat ca noi n-am reusit aseara sa montam patutzul si d-aia nu vrea sa vina saptamana viitoare
, am scapat si de animaluld e birou si patutzul tot nu are loc
, in we trebuie sa mai gandim niste modificari.
In rest...am vazut fetisoara lu' bebe si mi s-a parut superrr
si obraznic scoatea liba la noi
, apoi a dat de multe ori din picioare in speranta sa dea sonda jos de pe burta![]()
38s 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
mamidestefan spune:
nici un bebe nu se mai anunta ??????
Cred ca asteapta cu totii sa inceapa SCOALA ![]()
![]()
![]()
LIDIA
(38w+)cu
Izabella-Cleopatra si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
nushulica spune:
salutare!!!
fetelor cd si angelyna nu va mai stresati cu ecografiile astea si cu greutatea lui bebe!!!ati vazut prin ce am trecut si eu sapt trecuta si bebe era bine merci...bat pariu ca daca mergeti acum la alt ecograf si alt medic o sa va dea alte date...asa ca lasati-o balta, alimentati=va corect si doamne ajuta la o nastere usoara!!! ca bebeii nostri sunt bine

eu ieri n-am intrat deloc ca am umblat toata ziua i-am luat ultimele lucruri lui bebe sapt viitoare vine si mobila , numai bine aranjam si dormitorul lui(chiar daca el o sa doarma cu noi in cosuletul lui)
dar sa aiba si el camera lui
nu stiu voi cati bani ati cheltuit pt prod farmaceutice dar eu am dat ieri o gramada de bani pe toata lista(nu luasem nik din astea am zis sa iau totul la urma) m-a luat durerea de cap cand am vazut suma finala...ma gandeam ca daca cineva nu are banii astia ce face??nu mai da la bebe crema la fundulet?sau nu-i mai da pt colici??si alte o mie de intrebari
laureta
am admirat micutza voastra!!! e superba!
tu nu cumva sa te apuci sa pui poze cu tine dupa nastere ca eu fac depresie instant

numai cand te-am vazut cum aratai inainte de nastere m-a luat cu inima![]()
musette felicitari pt bebe luca, refacere rapida si un bebe sanatos si cuminte!!!! abia astept sa vad pozele!

eva

pt luca cel frumos!!! sa fie sanatos!ma duc acum sa citesc povestea nasterii
in rest, de noi ce sa zic, bebe nu a miscat deloc de ieri probabil de la oboseala, abia acum a inceput sa dea asa un pic a lehamite
puturos mic ce e el!! incerc sa nu ma mai stresez![]()
34+
DAVID-MIHAI
nushulica spune:
EDIT: uitam ce era mai important: am intrat in luna a9a!!!! mai e fff putin

35+
DAVID-MIHAI
denisa.g spune:
Nushulica - felicitari pt luna a-9-a !!!! Sa fiti sanatosi si sa stea bb pana la termen.

CD –

sa ridicam moralul. Important ca bb are o greutate f. buna si chiar daca nu a luat mult in ultima vreme cel putin nu a stagnat. Sper si eu sa te incurajez.
Eu tot harnicuta: adineauri am terminat de prajit un platou de snitele de pui .. asa ca week-end-ul asta am incheiat-o cu capitolul bucatarie. 

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica EDIT: uitam ce era mai important: am intrat in luna a9a!!!! mai e fff putin ![]() ![]() 35+ DAVID-MIHAI![]() |
Felicitari pt luna 9
si promit ca nu imi mai fac griji.
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui angelynna82
Felicitari pt luna 9 si promit ca nu imi mai fac griji. 36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra ![]() Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P] |

ma BUCUR CA GANDESTI POZITIV! asa trebuiedenisa
multumim!
35+
DAVID-MIHAI