Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 25
angelynna82 spune:
CD 
capu sus mami.
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
Ankussa spune:
Salut burtici, mamici si pitici/e
Eu raportez o stare de spirit nu tocmai buna, am dormit decat 2 ore azi noapte si se pare ca insomniile astea imi dau de furca din ce in ce mai des. Voiam sa va intreb daca vi s-a intamplat sa va revina starile din primele luni de sarcina dar triplate ca intensitate. Eu una nu mai suport de vreo saptamana jumate nici un miros mai tare (nu mai zic de parfum ci de un banal crenwurst
). Astazi am programare mai pe seara la medicul de familie (nu dati cu rosii, aici ca sa te vada un obstretrician tb sa fii in ultiul hal
Da` sincera sa fiu, nu mai pot, de mancat nu poat sa mananac, de dormit nici atat, greturi am avut toata sarcina iar acum la sfarsit si mai si.
Va pup pe toate 
37+ Vladut
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ankussa Salut burtici, mamici si pitici/e Eu raportez o stare de spirit nu tocmai buna, am dormit decat 2 ore azi noapte si se pare ca insomniile astea imi dau de furca din ce in ce mai des. Voiam sa va intreb daca vi s-a intamplat sa va revina starile din primele luni de sarcina dar triplate ca intensitate. Eu una nu mai suport de vreo saptamana jumate nici un miros mai tare (nu mai zic de parfum ci de un banal crenwurst ). Astazi am programare mai pe seara la medicul de familie (nu dati cu rosii, aici ca sa te vada un obstretrician tb sa fii in ultiul hal ![]() Va pup pe toate ![]() 37+ Vladut Ankussa |
Eu personal nu am avut problema asta, dar o prietena si-a programat cezariana mai devreme cu 1 sapt de termen tocmai din cauza asta: in permanenta stare de voma, greata, nesomn......ajunsese un zombi - asa a fost toata sarcina dar ultima luna efectiv a daramat-o - cum spui si tu de 3 ori mai rau ca la inceput. Acum de ce nu stiu sa-ti zic, dar ideea era ca mai sunt si astfel de gravidute.
Multa sanatate si sper sa ai putere sa rezisti pana la capat.

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Ankussa spune:
Sarumana Denisa, in baza astora pot sa mor ca cezariana tot nu-mi fac. Dar nici alte medicamente nu dau pt starile astea
. Ma voi duce azi la medicul de fam sa-i explic care e problema si pot pune pariu ca o sa zica ca totul e ok si sa stau linistita. 
Offffff, ma duc sa ma intind o ora sa vad daca adorm, slabe sanse. 

37+ Vladut
CD27 spune:
ooops se pare ca nu e nimeni prin zona care sa stie sa faca capitol nou![]()
merci de incurajari fetele
, incerc sa nu imi fac griji, sunt 2 dr dieriti, 2 aparate diferite, greutatea nu e chiar mica...lichidul pare ok, la fel IR-urile...ma rog sa fie totul bine, marti ma vad cu dr mea si ii arata eco, sa vad ce decizie ia
38s 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy.p spune:
CD cuscra ce faci??Ai preluat paranoia de la mine,vrei sa iau batzu la tine
?Ia lasa-mi ginerele in pace si nu-l mai stresa
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK