Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Eu am gasit un AC de 24,67 cm...........asta o fi????

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 30+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Diana, nu stiu cat te poate ajuta sa stii cat a avut bble meu la 30s+5z... circ. abdominala 273,1mm, iar cea craniana 291,9mm, ambele valori putin peste medie, insa raportul circ. cr./circ. abd.=1,07.
Habar n-am ce inseamna asta....
Imi pare rau ca esti ingrijorata... te inteleg, dar poate ca nici n-ai avea de ce sa te agiti...
...of... si eu am tot felul de ganduri.... am inceput sa numar zilele.... abia astept sa-mi tin puiul sanatos la piept!

33+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana- si mie mi-a dat tot Celestone. Se gaseste in Grecia, costa f putin- in jur de 4 euro fiola. Daca vrei, spune-mi azi-maine, pt ca mai pot face rost. Si mie mi-a spus ca e mai bun decat dexa.

==========
Corina 28+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Ac-ul meu de 24,67 cm este ptr 28 sapt si 6 zile ....si mai scrie + sau - 16 zile....deci...

...Vine unla mami...

LAURA 30+ Deniel Alexi

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am uitat sa va spun ca impotriva constipatiei, mi-a zis ca pot sa iau Duphalac 1plic? x3/zi sau Lactuloza suspensie.

La ultima urocultura mi-au iesit 100.000g/ml multiple specii... cica <rog repetare pt precizare diagnostic>.
De unde Doamne iarta-ma...????? Ca m-am saturat! Toate bubele rele in curu' meu.....

33+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
Iar nu am mai apucat sa dau pe aici, adica sa scriu, ca de citit am mai citit din cand in cand...
Pe 19 sept merg si eu la control la medic, sper sa fie totul ok cu bebe
Diana, bravo pt vestile bune, si bafta la eco de luni. Daca dr ti-a zis ca e ok cu circumferinta abdominala, inseamna ca nu-s probleme, poate doar sa fie un pic la limita inferioara..afli tu mai multe luni.
Loren, felicitari si tie pe eco si pt toate fetele care au mai fost la controale.
Simona_1402, cum mai esti?
Gynie, tu? Sunteti mai ok cu sanatatea? Am citit ca faci ceza...e mai bine asa, daca sunt probleme cu coloana...
Mav, tu cum mai esti?
Otilia, ti-am admirat-o pe printesa cea mica, e o frumoasa! Ce-i mai face piciorusul?
Wellcome pt fetele noi!

Noi suntem bine, si cu burtica, si cu Andreea...doar ca acum suntem mai maraite din cauza de dureri de maselute, ca stau sa iasa, gingia este umflata,luni am avut si ceva febra, spre seara ii crescuse si am stat cu frica toata noaptea, n-am dormit aproape deloc luni noapte. Normal, i-am dat antitermice, am fost si la medic, nu i-a gasit nimic altceva, nici la gat, nici la ascultatul cu stetoscopul, si cel mai probabil de la maselute... Asa ca ea e mai maraita acum, mai obosita, mai sacaita, e cu degetul in gurita...dar trecem si peste asta...

Am fost si la niste intalniri de bebelusi de varsta ei, de aici de pe forum, de la strumfi, s-au jucat copiii intr-o veselie, Andreea s-a simtit bine, ii place sa fie intre copii.

Am citit si eu despre minica_dicut... nici nu stiu ce sa zic, doar ca m-a lovit o tristete mare de tot... imi pare rau pt toti care trec printr-o astfel de nenorocire. Totusi imi pare optimista, si asta e un semn bun...

Asa ca eu va doresc in continuare sarcini usoara, copiii sa fie sanatosi, sa ajungem toate la termen...
Eu personal mai am cam 2 luni si deja m-am napadit emotiile si grijile, mai ales ca mai avem un copilas, sa vedem cum va reactiona la vederea surioarei...

Pupici si ne mai auzim, chiar daca nu apuc sa scriu f des, ma gandesc la voi si la copilasii vostri din burtici!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 30+ Ana Maria

Mergi la inceput

Diana nu mai zici nimik?.....sunt curioasa cat ai tu valoarea???...

Mie mi-a zis ca e normala prezenta microbiana in urina pe parcursul sarcinii...ptr ca cica rinichii filtreaza o groaza de substante si lichide datorita lui bebe, care in mod normal nu e locul lor pe acolo.....cam asta am inteles pe romana....

Iar in ceea ce priveste dif de la masuratoare stiu ca 2 sapt diferenta nu e niciun pericol...e chiar normal...ptr ca fiecare bebe se dezvolta in stilul lui, niciodata 2 la fel.....

Promovam precautia in sarcina.....nu stresul

...Vine unla mami...

LAURA 30+ Deniel Alexi

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna gravidutzelor!

Sunt tare ocupata, mult stres azi la munca...dar tot mi-am facut timp sa scrijelesc si eu niste litere pe aici. Maine imi vine sotul acasa ! ce fericire pe capul meu !

Diana felicitari pt vestile bune de la doctor! . O sa fie totul bine pana la nastere! Si dupa, bineinteles!

Andreyutza sper sa-ti gasesti o rochita frumoasa pt petrecere! Si cu suvitele eu zic ca e o idee buna.

Ginye spagi legalizate??? Ma ingrozesc de ce aud!!! Sunt chiar culmea nenorocitii astia!

Bebecris ce mi-ai facut!Imi curg pana la pamant de pofta! Vreau si eu cartofi prajiti cu usturoi.. Pana la 11 noaptea cand ajung acasa balesc de tot.

Otilia si mie imi place Tumblebugs, de fapt sunt disperata dupa jocul ala

Dea cand nu e sotul meu acasa am eu hobbi-urilemele de trecere a timpului... dar nu de asta imi lipseste sotul asa mult. Ci pt ca.....imi lipseste!...m-am obisnuit cu el! Si suntem de 1 an si 4 luni impreuna si pana acum am mai stat despartiti 10 zile doar la inceputul relatiei. Acum am stat3 sapt despartiti! Si suntem inca in toiul pasiunii cand e dragostea aia mare mistuitoare asa .
Eu fac cezariana pt ca am avut hepatita C si asa ca e mai bine sa iasa bebe prin burtica + ca am avut herpes. Deci e destul de clar acum de ce fac cezariana nu? Mie imi convine pt ca oricum ai naste tot te taie undeva...si eu prefer sa-mi cioparteasca burtica si nu pasarica

Cherie pai dupa ce fac eco de 32 de sapt merg la dr meu sa vad ce zice de nastere...eu cred ca cezariana la 38 de sapt e bine. Sora mea avea 35 de sapt cand a zis dr ca e ok sa faca programarea pt 38 de sapt. Of! Abia astept!

Babyzapi fericita 29+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Monicabo multa sanatate fetitei! Sa vezi ce repede or sa treaca ultimele 2 luni de sarcina. Eu am impresia ca timpul a luat-o la galop! Sa ne auzim cu bine si la 40 de saptamani!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mav fruntea sus! Trebuie sa rasara si soarele! Fii optimista! Stiu ca e greu mai ales cand belele se tin lant. Dar totul se va termina cu bine si vei uita de toate aceste greutati cand iti vei tine puiutul in brate!

Babyzapi sper ca faza cu spagile legalizate sa ramana in stadiul de proiect. Dar nu m-ar mira daca ar fi aprobat. Doar traim in Romania!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput