Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)
Raspunsuri - Pagina 5
diana21 spune:
Multumesc mult pt. raspunsuri, sunteti niste dragute!
Alexa, bebele meu are AC 243 la 30s si 4 zile si HC (circ. capului) 290...de aia ziceam, mi se mi se pare cam mare dfernta intre cap si burtica. Of!!! Oricum, vad ca pe toate eco de pana acum bebe are caputul putin mai mare decat AC, cam o saptamana diferenta intre ele. Sper sa nu aiba vreun retard de crestere, Doamne fereste!!!
Mav, imi pare tare rau pt tine ca te chinui asa, numai pb ai cu uratii aia! Si acum asta! Of, si eu de-abia astept sa-mi tin puiul sanatos in brate!!! Mi se par cumplit de grele ultimele saptamani!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan 30+
Asa creste bebe
diana21 spune:
Asta mica a mea are febra aproape 39 !!! E clar ca azi nu e cea mai buna zi! Fir-ar sa fie! Zice ca o doare urechea, parca vad ca fac noapte alba!
Ah, deci acum vad ca scrie si nr. saptamanii in dreptul masuratorilor. Deci: capusorul arata de de 32s (deci cu o sapt. mai mare) si burtica de 29 (cu o sapt. si jumatate mai mica)! Sper din suflet sa nu fi masurat bine ca mie nu imi place diferenta asta deloc!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan 30+
Asa creste bebe
loren@ spune:
Diana dc iei injectii de maturare? Este posibil sa nasti prematur? Nu stiu cit a avut AC Larisa la 30+ ...la kg statea bine..avea deja 2! Sanatate micutei..sper sa o dau si eu luni pe a mea la gradi, ca am scapat de secretii nazale...om vedea!
De vopsit m-am facut iar cu sampon colorant!
Despre nastere...prefer natural, dar numai daca nasc ca la Bia!
Celule stem ..am renuntat sa mai recoltam!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena31+
simona_1402 spune:
Venim si noi cu vesti buneee!
Cusaturile sunt la locul lor. BB e tot cu capul in jos, de aia ma preseaza ca nici nu pot sa stau in picioare, dar in pozitie ridicata. Spatele il are pe partea dreapta, fundul pe ficatul meu, pe sub coaste, piciorusele imi traverseaza burtica pe sus pana in partea stanga. Masuratori intre 28 sapt si 29 si 5 zile, CA 247. Greutate 1284. Doctora zice ca sunt pe medie toate val. A lasat-o mai moale cu ritmul de crestere, era de asteptat cu stresul meu din ultima luna, mie imi convine mai tare asa, sa nu mi se intinda uterul prea tare.
De luni incep dexametazona. Doctora va vorbi sapt viitoare la Buc daca doamne fereste se intampla ceva saptamanile astea, cat e ea in concediu.
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
29+
diana21 spune:
Simo, super vesti! Ma bucur ca bebe e cu capsorul in jos, e normal sa mai simti presiune! Vad ca si la tine CA este la fel ca si a mea, insa bebele tau e mai micut cu o saptamana!
BraveGirl, , multumesc din suflet! Esti o scumpa, iti raman datoare!
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan 30+
Asa creste bebe
Z_IULIA spune:
Am fost la DF. Zice ca bebitza mea e mai pe drepta, si imi preseaza ficatul. Adica ea e bine. in rest totul e bine, dar ma supara durerea asta surda, si sunt si balonata!
Pana maine poate trece !
Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si 24+
diana21 spune:
Citat: |
Diana dc iei injectii de maturare? Este posibil sa nasti prematur? Nu stiu cit a avut AC Larisa la 30+ ...la kg statea bine..avea deja 2! Sanatate micutei..sper sa o dau si eu luni pe a mea la gradi, ca am scapat de secretii nazale...om vedea! |
Lorena, nu iau nici o injectie pt. maturare, tocmai de aia vreau sa fac rost de injectia asta! Asta se face DOAR daca s-a declansat deja nasterea si nu mai e cale de intors, se face cu 12 ore inainte de nasterea bebelului. Si e doza unica, nu e nevoie sa fac o schema complicata inainte cu mai multe saptamani! Tocmai asta zicea dr., ca sa evitam sa facem dexametazona (care ar trebui inceputa acum), sa am la mine injectia asta!
La mine e un risc de nastere prematura avand in vedere ca si data trecuta am nascut la 37s, plus ca am din nou pb cu placenta! Pe deasupra mai am si cerclaj, deci ar cam fi riscuri!
Succes la gradi! Noi am inceput deja si se pare ca am si pescuit prima raceala, dupa doar o sapt.
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan 30+
Asa creste bebe
monicus spune:
loren se gac injecytii pentru mutarea bebe-ului? Nu stiam... acest lucru il faci, doar daca bebe-ul nu se muta singurel....
Nu am auzit,.... spuen-mi mai multe daca stii.. este bine de stiut....
merci....
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 25+
AMR 15 saptamani
diana21 spune:
Fix in sase saptamani o sa-mi scoata firul de cerclaj , nu-mi vine sa cred!!! Oare o sa deschid eu listuta ? Mai are cineva DPN la sfarsitul lui octombrie?
Hai ca am vazut , e concurenta acerba, suntem opt in total !
_
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan 30+
Asa creste bebe
monicus spune:
scuze am scris gresit...ma refeream la altceva..... se vede ca sunt obosita....
[quote]citat din mesajul lui monicus
loren de ce se fac injectii pentru maturarea? Nu stiam... acest lucru
Nu am auzit,.... spune-mi mai multe daca stii.. este bine de stiut....
merci....
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 25+
AMR 15 saptamani