Copilasi de iulie-august 2004 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rob, eu-s in gasca cu gabi, si philip tot cam 100 de cm are.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, petrecere frumoasa, sa-ti iasa asa cum ai planuit.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Robi si noi suntem tot in gashca balerinilor cu Stefan si Pupi,adik 102 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si io in gasca cu 100 si 16 kile...maria are la aproape 6 ani 122 si 18 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Am intrat doar sa urez un an bun pentru toti piticii care incep maine gradinita. Sa fie sanatosi, sa invete numai lucruri bune si sa-si faca o gramada de prieteni!

Gabi, felicitari pentru botez, sper ca ati avut o petrecere frumoasa si asteptam poze.
Andreea, felicitari pentru cetatenie!
Ioana, program de la 1 la 5?!
Stefi are 105 cm si 19,5kg! Este foarte grea, dar nu grasa. Are oasele grele, acum chiar pare mai slaba ca anul trecut, dar mai inalta un pic.

O saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! S-a sfarsit vacanta!!

Am lasat la gradi un Matei vesel in prima faza, apoi mi s-a parut un pic derutat dar nu a comentat nimic, s-a asezat cu baietii la o masuta plina de jucarii, carti, creioane si se juca fiecare in legea lui. Am avut senzatia ca toti copiii care erau deja acolo se jucau individual, probabil trebuie sa se re-obisnuiasca unii cu altii.

Va pup si urez un an plin de realizari la toti piticii care au inceput astazi gradi sau scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
De fapt la noi nu e asa de buna, dar trece si asta...

Cum va spuneam, simbata am avut botezul lui Tudor. Toate bune si frumoase, copilul linistit si zimbaret, pina cind a inceput slujba si el s-a plictisit sa faca frumos, asa ca a facut urit...adica a plins din toti plaminii, nu va spun cum, ii curgeau riuri de lacrimi si nu l-am putut linisti nicicum nici nasele, nici macar eu... E drept ca s-a suprapus cu orele lui ne somn si cred ca v-am spus ca el e rau de somn... In fine, pina la urma l-am botezat si cind s-a terminat totul a adormit in bratele mele asa ca toate pozele de grup dupa botez sunt cu el adormit...
La petrecerea de dupa a fost totul supe-bine, am fost foarte multumita pentru ca din impresiile de dupa se pare ca toata lumea s-a simitit bine. Singura parte nasoala a fost ca s-a lasat cu frig spre sfirsit si eu nu prea aveam haine potrivite pentru Tudor (sincer nu m-am asteptat sa se strice asa de tare vremea..) astfel incit mi-a racit si acum tuseste, stranuta, ii curg ochii si e mucios...cum e mai bine, mai ales ca simbata plecam la mare...
pe de alta parte Stefan era si el racit - vineri nu l-am dus la gradi, iar de vineri dupa-amiaza pina simbata dimineata cind am plecat la botez, mi-a vomitat incontinuu...la restaurant parea ca si-a revenit, a fost in verva (adica a spart pe acolo o farfurie si doua pahare...), a dormit ok, nici macar nu mai tusea asa de tare, iar de ieri am patit alt pocinog - mi-a facut o idigestie, asa ca am luat-o de la capat cu vomitat si de asta data acompaniat de scaune explodate... Prin urmare acum sunt acasa cu amindoi, astept doctorita, Vali pleaca in Cehia pina joi...va dati seama ce vesela sunt??

Poze incerc sa incarc acum si va dau un semn!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, sa va traiasca micul crestin!
Mmmm, ce frumos la voi acolo...parca povestesti de la mine d'acasa (glumesc, la noi nu e asa mare veselie...:)))
Vazui ca ne masuram...evident ca Maria iar e la grupa mare. Vreo 122cm si 22kg...e ditamai grasunica de cand s-a pus lumea pe ea cu mancatul...Dar da jos surplusul acum ca a inceput gradinita.

Gata vacanta, Maria era in clumea extazului...I-am adus doua rochite sa-si aleaga cu care merge, voia sa le puna una peste alta...
"fa-mi senvishel si cu salamutz si cu cremvusti!" ..."si da-mi ghiozdanel cu broscutza si cand o sa se faca Oana mare o sa ne duca tati la gradinita pe amandoua...dar acum e mica asa ca OANAA, TU STAI ACASAAA!"
Evident ca Oana a urlat de si-a dat plamanii afara ca a plecat Maria fara ea...:)
Aseara chiar s-a spalat singura pe cap ...ceea ce la noi e o maaare realizare! Singura problema e ca incepe sa planga daca ii spunem ca e la grupa mijlocie "nuuu, nuuu, eu vreau tot la grupa mica..." Sper sa o lamureasca doamna...:))))

Am fost in weekend cu ele la mama la tara, fara John, avea treaba.
Maaare greseala! M-a oprit si politia, era sa raman fara talon ca uitasem ca mi-a expirat RCA-ul, ne-au muscat purecii (cu toate ca mama s-a jurat pe rosu ca nu mai e picior de purece in casa......le-am promis solemn ca nu ne mai vad la ochi...:)), Maria si-a julit nasul exact cu o zi inainte de inceperea gradinitei...aventuri aventuroase...:)))
Aveam de instalat un calculator la frate-miu si am facut mai multe drmuri oras-casa de la tara (pen' ca avem autonomie extrem de limitata...:)))
Pai le lasai un pic in parc (parc mare, cu multi pomi, floricele si mai ales leagane...) dupa juma de ora ma suna mama (care evident ca uitase telefonul mobil acasa) de la receptia unui hotel ca sa-mi spuna sa vin repede ca e jale...Si era, ca se auzea Maria jelind din off..."unde e mama meeeaaaa?! unde e masinaaa meeaaa?! sa vina mamii sa-mi cumpere suculeeeetzzz!"
Cred ca receptionera de la hotelul ala era gata gata sa de-a telefon lla proteveu sa vie aia cu emisiunea "tu stii ce mai face copilul tau " peste mine
Barosana era capsata de acasa...m-a strigat toata noaptea pe acolo..."mamiii, mama..." asa ca nu s-a prea pus problema de dormit. Oricum nu ma lasa Maria, care sau s-a plans ca "vin albinutzele si ma inteapa" sa voia sa mearga dimineata pe la 5-6 sa sape si sa ude cu tataie! Vrednica, ii las casa de la tzara mostenire!...:))))
Dupa amiaza m-am intors ca nu terminasem, zic si eu ca las copiii cu oameni seriosi si-s in stare sa aiba grija...Ashi, viu acasa, numar copiii, nu-mi ieseau la numar
Noapte, ora de masa...tata, cu o fata senina imi zice ca Maria e dusa cu vecinii in vizita la nu-sh ce rude. Daca ma pune cineva sa ma duc iar cu masina prin coclaurile prin care am fost ca sa recuperez cupilul sigur nu reusesc sa ajung in acelasi loc....:)))

La venire ieri a urlat barosana de s-a invinetit, a vomitat de aveam impresia ca le-a pus deoparte cu trei zile inainte ca sa aiba de unde sa le scoata...si dupa ce a adormit de oboseala intr-un final a suspinat in somn juma de ora...greu e sa fii mic...

Asa ca sunt fresh, am predare de faza la sfarsitul lunii, incheiere de contract, vin astia cu auditul si eu tre sa scot facturile la fiecare guma de sters pe care am cumparat-o in ultimii 5 ani...supeeer!...:)))
In rest, ma apuca nostalgiile de fiecare data cand ma uit la ele, ma minunez cat de repede cresc...p'onoarea mea ca as mai face doua daca as fi mai tanara...sa fie!...:)))
Promit ca saptamana asta pun poze din vacanta de la mare...pana nu vine zapada peste noi...
O saptamana exceptionala sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata mai spre zi
am venit si eu la munca, la noi a fost doar deschiderea la gradi si de maine se apuca de treaba. Patrick a sporovait tot timpul cu pretenii Dimi si Razvan.... a trebuit sa il shushui de o mie de ori. in rest toate bune si frumoase, si el are ceva muci si tuseste dar e pe trecutelea, ca le are deja de 3-4 zile.
Gabitz sper sa fiti bine pana sambata la plecare! abia astept sa vad pozele de la botez. sper ca v-ati simtit si voi bine, doar stii ca copiii asa sunt...
Cristal, Andreeam, Ioana, Robi spor si voua la gradi.
ma duc la trebi... va astept la semnat condica, ok?
pup tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

brrr, a venit frigu':(((

vad ca bate vantu' si pe aici!
Gabi, sanatate multa la pitici!
Cristal, la voi e mai rau ca la circ, da' macar ai loc in primul rand:))
Dau si eu raaportul la masuratori: suntem la mijloc cu 105cm si vreo 18 kile.
Cum a fost prima zi de gradinita? Luca a inceput gradinita pe 1 septembrie, deci am depasit faza cu acomodarea. De fapt exceptand cele 2 sapt de concediu el o tine intr-o gradinita. Are 2 gradinite, una aici si una la bunici.
Olivia cum mai sunteti?

Lia!

O saptamana faina sa avem!

Mergi la inceput