Copilasi de iulie-august 2004 (1)
Raspunsuri - Pagina 5
roberta04 spune:
... la raport si eu! Sa fiu in ton, am racit si eu, asa ca voi sta izolata de Matei, sper sa nu fiu darnica cu el in prag de gradi.
A propos de gradi, Matei se tot framanta cand ii spuneam eu ca acusi incepe iar pana mi-a zis intr-o zi timid ca el nu cunoaste pe nimeni in grupa mijlocie. Bietul de el credea ca numai el va fi in grupa mijlocie si ca toti ciolegii lui raman in grupa mica. Asa a fost de ususrat cand i-am spus ca va fi tot cu prietenii lui
Daria, drum bun!
Andreea(P) - felicitari!
Mitzu - Fenistilul nu e bun? Noi l-am folosit in Bulgaria pentru alergia la soare si mai stopa mancarimile.
philip spune:
neata
multumesc de felicitari, eu nu ma simt mai diferita decat eram alaltaieri :) mama zice ca nu-s normala, asta e.
rox, deci imi aminteam eu ceva, sa fie sanatos, asta e important.
daria, vacanta minunata si relaxanta, sper sa-ti mai treaca alergia.
gabi, pune poze cu tunsoarea ca si pe mine taaare ma bate gandul. gata m-am plictisit de par mai lung si-am vazut aseara la tv o gagica cu o freza misto.
pupici
philip&andreea
polux spune:
Roxi noi am inceput gradinita de 2 saptamani, dar numai de la 8 la 12. Si ne-am integrat perfect...de fapt a mea e dornica de copii, asa ca e exact ceea ce ne trebuia dupa vacanta lunga avuta. Dar de ce vreti voi tot baietel si nu vreti pereche?
Daria ce sa povestesc despre adela...ca ii turuie gura in 2 limbi deja, si parca nici nu le mixeaza asa rau, cum imi era teama...acum are o noua jucarie, mamaie, si ma lasa si pe mine un pic mai libera, dar numai un pic. A si drum bun si distractie placuta in concediu.
Andreea felicitari pentru cetatenie. Cat a durat de cand ai pus aplicatie? Si ai dreptate, ajungem aici ca totul sa fie o rutina, si sa nu ni se mai para mare lucru nimic.
Pup toate fetele nominalizate sau nu, sa stiti ca ma gandesc la fiecare in parte si va pup.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
roxanaz spune:
neata!
Liliana nu e ca nu vrem ceva.. ar fi fost mai usor macar pe moment cu 2 baieti.. dar nu fac fitze la astea. imi pare tare bine ca Adela s-a integrat bine la gradi, bravo ei!
ca sa fiu in ton cu voi (dar doar la lucrurile bune ) m-am tuns din nou acu 2 zile... nitel mai scurt .
Gabi tinem pumnii sa fie totul perfect maine la botez si sa va relaxati dupa aceea la mare. cand plecati, parca pe 16?
Ina bietul Radu.... sper sa ii fie mai bine si sa nu trebuiasca pana la urma operati polipii.
Marina hihihi bine macar ca a fost distractie la petrecerea Mariilor. si tu ai gasit leac la depresie, petrecerea pentru copii
Robi sanatate multa!
o zi buna tuturor!
g_ioana spune:
Neatza,neatza...meii si io m-am tuns de vreo saptamana,ca ma saturasem de suvitze..da m-a pus ala cu cornite sa ma vopsesc cu henna si-s un morcov uriasvorba mandrei...
Andreeap felicitari pentru cetatenie..sper sa te ajute sa gasesi jobul pe care-l doresti
Roxi da' Pat ce prefera fratior sau surioara?...ca la noi mandra a dat comanda de fratior,da' fratior sa fie nu surioara...ii zic sa se duca sa negocieze cu tacsu ca-i randul lui sa faca cupii,ea-mi zice indignata "dar el nu poate ca n-are tzutze sa-i dea lapte!"...
Daria concediu placut si distractie maxima la Praid!
Leeloo petrecere frumoasa la botez si asteptam pozici!!!
Liliana ce-mi place de Adeluta ca-i o fata super descurcareata si independenta!!!
Din categoria "ca la noi la nimeni"...noi incepem gradi in schimbul 2 adik de la 1 la 5..din lipsa de spatiu,ne vine randu odata la 6 saptamani sa facem o saptamana dupa-amiaza,educatoarea s-a oferit sa inceapa ea prima....meii da mandra mea doarme de la 1.30 la 3...ce sa fac s-o duc sa doarma cu capul pe masutza?
hai sa avem o zi scurta ca vine week-endul...dar la noi se anunta unu friguros cu vreme urata
Andries spune:
Uite ca nu-mi vine sa cred ca am scris ultima la piticlontzi!
Avem copilasi mari si in curand scolari, mie Vic imi spune ca se pregateste sa devina scolar!!
Andreea felicitari pentru cetatenie! Nu ca asta ar schimba ceva la persoana ta, dar probabil schimba perceptia celorlalti despre tine, e uimitor cat de importante sunt unele hartii.
Gabi, sa aveti o petrecere reusita si te felicit de acum pentru micul viitor crestin.
Cu nasitul...mie mi s-a luat. Am 2 fini, 3 fine (total 5) si pe langa ei 2 nepoti si inca o nepoata pe drum. Si asta in conditiile in care surorile mele nu au facut inca nici un copil. Si mai am si fini de cununie care mai vor inca un copil (doua din cele 3 fine sunt ale lor). Deci am 5 plus 2 plus unul egal 8 copii pe care ii cadorisesc plus perspectiva a inca 3 sau 4. Imi ajunge. De Craciun...sunt ca mos Craciun, de paste si cu alte ocazii nu mai zic.
Ca peste niste ani o sa ii cunun poate pe toti...sper sa ajung la niste castiguri mai mari pana atunci.
Andries
Dorsilia spune:
prezent si noi, nu ne exmatriculati, suntem aici cu dar(uri)
dintre ultimii morcovi ai subsemnatei:
-Danut a facut febra de dimineata 38.4, ieri am facut havrix jr., de sambata trecuta facuse muci, Dea de joi...ei i-au trecut, lui inca nu, dar de vaccinat l-a vaccinat si asa ca cica nu e problema ca n-are febra si uite acu are:(
-decesul in familia sotului (tatal lui) s-a produs acum o luna, am fost f bulversati cu totii, acum ne-am linistit sufleteste
-eu am avut 2 sapt incheiate dureri de cap, sunt la un pas sa-mi fac un rmn. M-a zapacit si-o masea de minte, am renuntat la ea fara regrete, mi-am revizuit toata dantura, sunt la zi
-surmenajul ajuns pe culmi (nu mai pot!), facem zilnic casting pt femeie sa ma ajute cu puiutii, de luni vine o batranica de 66 de ani in proba, o fosta vecina din zona unde am locuit inainte sa ne mutam aici. Mai am pe cineva in vizor care sa vina sa gateasca o data pe saptamana, cere 40 ron...o fi ok, sau e prea mult, nu stiu cum se plateste munca asta, la ora, sau cum?
-de luni Danut ar trebui sa inceapa gradi, l-am inscris la o gradi de stat, in grupa mijlocie, sunt 34 in grupa(enorm de multi!!!) si-s 25 de paturi disponibile, dar nu-l lasam sa doarma oricum, il iau dupa ce papa pranzul. Sper sa fie bine ca sa-l pot duce de luni.
Din ciclul putin dar bun avem faptul ca am fost la Moneasa 5 zile, copiilor le-a prins tare bine, Dea s-a ingrasat acolo, Dani s-a rumenit la fata, s-au balacit in strand, au chiuit de bucurie intruna, ne-am plimbat cu barca, Dani a avut si companie in prietenul lui de 7 ani de la etajul superior ca am fost impreuna cu ei, s-au catarat in parc ore intregi pe toate, au mancat cu pofta, au dormit bustean, si-au cumparat un sac de prostioare de prin bazaruri, au fost cuminti pe drum si la dus si la intors, a fost super si hotelul si serviciile, deci excursia asta a fost un succes
va datorez, stiu, poze, si poze de la ziua lui Danut si Moneasa, vor ajunge la voi, promit
Despre copii, va spun ca Dea e bucatica rupta din taica-su, nu seamana defel cu mine nici acum ca e mai maricica, alearga, incepe sa vb,spune tuturor ca o cheama "Aieiea" si-si impunge pieptul cu aratatorul, cu o privire studiata indelung in oglinda. E cocheta, are 95 cm aproape, inalta, plinuta nu are cum insa, ii plac cerceii, zorzonelele, fustele...e foarte prietenoasa cu cine vrea ea, se joaca frumos cu copiii mai mari decat ea, e si dura in felul ei, spre deosebire de Dani, stie fara s-o fi invatat nimeni, sa muste, sa piste, sa dea cu piciorul la glezna, cu palma peste gura, sa impinga, sa traga, sa dea cu fundul de pamant sau in capul copiilor ce urca in spatele ei la topogan. E cu personalitate si incapatanare, in ultima vreme face des crize de plans cand nu obtine instant ce vrea. Ii plac tare mult cartile ilustrate, sa i se povesteasca ce reprezinta imaginile, ii place sa se glumeasca cu ea, sa danseze, sa se joace cu Dani. Se mai plesnesc cand nu se inteleg asupra dinamicii jocului. Recent a descoperit si ea Boowa & Kwala...jeesus, ar asculta ore melodiile alea. Si normal ca tre sa imparta computerul cu Dani...ies scantei zilnic. Ajung de-l trag din priza si gata.
Dani e asa cum il stiti, sensibil, dulce, emotiv, si-a facut totusi multi prieteni vara asta, a crescut in inaltime mult, are 110 cm, a progresat in stilul de comunicare, interactioneaza mai relaxat cu cei din jur, e totusi precaut. Ii plac jucariile la nebunie, e un colectionar. Are si el toanele lui dar e mai maleabil decat Dea. Nu loveste copiii, ii evita pe cei ce nu-i plac. Ea, daca nu-i place fata copilului il pocneste instant si-l impinge-n piept, ii arata cu degetul unde sa se duca daca isi simte spatiul social incalcat, adica la o lungime de brat, Dani insa fuge de cei ce nu-i plac si vine langa mine imediat.
Sunt comorile mele, darurile mele divine, iar eu tot nu cred ca ma ridic la inaltimea rolului meu de mama:(
n-am citit absolut nimic in urma asa ca tot ce pot transmite este ca va doresc numai bine si nutresc speranta ca nu ati avut evenimente neplacute intre timp
ps.Rox, cum-necum, te-am pierdut din lista de contacti pe mess, cred ca astia micii te-au matrasit cumva, daca poti sa imi dai din nou ID-ul tau ar fi ok
hai ca merg sa vad daca a mai facut Danut febra, acum dorm amandoi
roberta04 spune:
Ioana, ce faza... eu nu am mai auzit de gradinita cu program dupa-amiaza!!! Ce o sa faca oare cu o grupa de maraiti - somnorosi?
LIA, sa va fie de bine concediul! Cum sa nu te ridici la inaltimea rolului tau de mama? Ce sa zica alea care stau in crasme si isi lasa copiii la mila oricui??
ROXI, multumesc de urare, se pare ca doua ceaiuri, un Parcaetamol Sinus si un Nurofen mai tarziu m-au pus pe picioare!
Pentru ca a amintit Lia de inaltimea lui Danut, as vrea sa va intreb si eu ce inaltime au la 4 ani copiii vostri? Eu am la birou o colega al carui baietel la 4 ani si 5 luni are 1,25 m si o o alta fetita a unei colege are cam 1,20. Matei are cam 110 cm si 18,5-19 kg si cand e langa ei parca e pitic, ma simt complexata!
roxanaz spune:
Lia ti-am trimis PM
Robi imi pare bine ca esti mai ok. 120cm mi se pare ff mult! Patrick are tot asa, in jur de 110 nu l-am mai masurat de ceva timp.
leeloo2004 spune:
Intru si eu un pic sa vad ce mai faceti...azi l-am tinut pe Stefan acasa - tuseste si e pe antibiotic si asistenta de la gradi mi-a zis sa nu-l duc azi...dar el e ok!
Poze cu tunsoarea va pun pe cele de la botez - sper sa iasa ok...
Roxana, la turci plecam abia simbata viitoare, pe 20, dar e ok, mai e putin!
Roberta - Stefan avea la 4 ani exact 100 cm - de atunci nu l-am mai masurat dar nu cred sa mai fi crescut; kilograme are 14,8kg, e balerin...
In rest pup toata gasca si va urez un weekend placut - ne auzim luni!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.