Copilasi de iulie-august 2004 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
mitzura spune:
Neata, neata!
Azi am reusit sa plasez si eu ambii copii, ca sa apuc si eu vreo trei ore de lucru, ca incepe sa-mi ajunga cutitul la os.
Spuneti-mi ce se face in caz de urticarie? Mara are cateva bubite de urticarie, care o mananca rau. I-am dat cu mixtura mentolata si Claritine. E de ajuns? Sa mor daca stiu de la ce a facut.
Daria, spor la trebi sa le termini azi si sa pleci linistita.
Andrea, mersi ca mi-ai adus aminte de Septilin si eu i-am dat toamna trecuta si vreau sa-i dau si in toamna asta.
Roxi, tu cum mai esti? Ce senzatii iti mai da samburelul/samburica?
szivarvany spune:
asa, asa, treceti la semnat condica
Ioana,
Si mai lipsesc de la apel ... Pako, Ema, Kro, Papadiile, Ina, Lia, Leeloo, Adema, Marcelle, Nora, Alice, Rain ... so ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
Ioana F pai stiam eu ce stiam, nu? ce mai face Alex? tu cum te mai simti?
Ina promise ieri ca scrie aseara sau de dimineata... iar m-a pacalit!!
Mitzu spor la treaba azi!! daca esti sigura ca e ceva urticarie poate fi de la alimente sau de la alergeni exterior (polen, fan, etc). da cu mixtura mentolata pe ele si eventual daca nu se retrag pana duminica mergeti si la un dr.
maaria spune:
Sunt si eu pe aici!
Andreea, felicitari pt cetatenie. Cum e?
Roxana, v-ati gandit la nume? Ieri ziceai ceva ca propui un subiect pe zi. Azi ce tema avem?
Daria, te pregatesti de plecari? ce mai face Giulia?
szivarvany spune:
imi fac lista cu clientii pe care sa i sun de pe drum deci ma pregatesc la greu
Giulia, sar`na Maria de intrebare, e bine, plina de fitze de printzesa si asteapta gradinita, in fiecare dimineata o convinge pe dadaca sa treaca pe acolo sa vada ea cu uokii ei ca nu merg inca ai ei colegi
Mitzura, pupici pe bube sa-i treaca rapid Marei. Noi tratam cu ce a zis Roxana
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
mitzule, ilinca face alergie la soare si asta atunci cind sta la plaja(bube multe, marunte si rosii;))). vara asta am tratat-o cu ca fiole, i-am dat in fiecare zi cite o fiola plus c-am uns-o cu textura mentolata
ina32 spune:
Duamna shefa-prezent!!
Despre noi....am fost in concediu in Grecia (acu' cativa ani mi se pare)-copilul s-a distrat foarte bine ca a avut gasca, noi pe langa el.Din pacate mi-a facut febra pe-acolo si rosu in gat, asa ca a trebuit sa-i dau antibiotic. Cand am ajuns acasa, ne-a lasat sa ne tragem putin sufletu' si apoi a bagat o rinosinuzita si o enteroviroza, in acelasi timp, sa-si ia de-o grija. Dupa tratamente se prezinta bine, dr ne-a sfatuit chiar sa nu-l operam inca de polipi. In rest...asteptam sa inceapa gradi de luni.
Eu cu muncile care par sa nu se mai termine...de saptamana viitoare m-am inscris si la niste cursuri de germana.Sper sa se lipeasca ceva de mine, sa pot ajuta copilu cand o merge la scoala.
Astept cu interes luna octombrie cand mai plecam o saptamana in concediu.
Cam atat...pe scurt, incerc sa citesc ce-ati mai facut...
mitzura spune:
Asa... calciu... mersi Carmen!
De asta uitasem, desi ne-a zis si noua doctorul de el ca e bun la chestii din astea.
leeloo2004 spune:
Acum, daca toata lumea s-a mutat "cu catel, cu purcel" la capitol nou de copilasi mari, musai sa trec si eu sa semnez condica!
Cum am absente, vreau sa fac si eu urarile de rigoare celor care s-au serbat de Sf Maria si de Sf Ana - LA MULTI ANI!
In rest eu sunt pe ultima suta de metri cu botezul - va fi simbata la 12:30 - asa ca spal lucrulete, fac liste peste liste ca sa nu uit nimic de luat pentru botez, diseara mergem la restaurant pentru ultimele detalii legate de meniu si aranjamentele la mese si tot asa... Dar ma bucur ca a venit si ziua asta si ma bucur la fel de mult ca mai e doar o saptamina si in sfirsit plecam si noi la mare!!!!! (am vazut pozele lui Rox - ma gindeam ca apari si tu pe acolo sa-ti vad burtica - si am vazut pozele de la Popasul Pescarilor -ce-mi place mie la restaurantul ala!!!!)...
In rest ce sa va spun - m-am tuns ca nu mai suportam parul, imi era mult prea cald si imi crescuse prea mult parul, plus ca imi cadea ca la balamuc, Stefan tocmai acum si-a gasit sa raceasca - tuseste ca magarul de vreo saptamina, am chemat ieri dr. si mi-a dat un antibiotic ca sa plecam la mare linistiti, cu ariciul mic am fost aseara la ortoped ca m-a speriat unul ca are "talus valgus" bilateral si trebuie pus in gips (dar pina la urma nu e asa grav, are asta, dar fiziologic, de pozitie si se va corecta in principiu de la sine, plus putin ajutor de masaj si gimnastica)....cam asta e raportul nostru...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.