Copilasi de iulie-august 2004 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, lia! sa cresti mare si sanatoasa alaturi de fratioara care va sa vie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
LA MULTI ANI LIA PUI!!!Sa cresti mare sanatoasa si norocoasa!!Vrabiutza sa-ti traiasca printesa si samburelul!
Si eu urez tuturor gradinarilor si scolarilor un an plin de succese!..btw de scolari,Carolina treci la semnat condicutza si zi-ne ce fac printesele.
Si la noi a fost doar deschiderea,de maine intram in paine,desigur de la ora 1...educatoarea a tinut mortis sa ne anunte ca joi este prima sedinta cu parintii:)))
Leeloo felicitari pentru micul crestin,insanatosire grabnica la cavaleri si asteptam pozili.
Cristalina pot spune ca ati avut un week-end...normal pentru voi,adrenalina la maxim...hai pupacimm galushtele ca-s simpatice foc!
Din categoria "m-am mai gandit",aseara cand pregateam ghiozdanelul imi spune mandra ca s-a mai gandit si nu crede ca se descurca la gradi...io repede incurajez fata...ea continua "nu cred ca ma descurc la toaleta...ca nu stiu unde este!"..
hai pupicei,merg sa mananc si io ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

multumim pentru urari mamici dragi!
ce mari s-au facut piticlontii... nu-mi vine sa cred ca am trecut deja la copilasi!
noi suntem franti de oboseala - adica noi doi parintii, ca lia pui e fresh. am petrecut trei zile, vineri la gradi petrecere cu clown (cu tort in forma de buburuza cu albinute ca asa l-a comandat sarbatorita)... sambata petrecere acasa cu prietenii liei si parintii aferenti , iar ieri petrecere cu familia... bineinteles ca am mancat in fiecare zi alt fel de tort si de dimineata ma gandeam sa ma urc pe cantar... sa nu ma urc...
bb2 e bine, azi mergem la eco sa vedem ce mai surubareste prin burtica. lia pui abia asteapta sa vina zapada, ca stie ca atunci se naste bb si deja imi povesteste cum o sa ii faca baie, o sa ii schimbe hainutele si pampersul... va fi distractie mare la noi acasa

o zi frumoasa tuturor!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

LIA Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!

Vrabiuta, ce bine ca ai dat un semn de viata! Sa va traiasaca fetita, sa o vedeti mare si fericita si un bebe sanatos. Voi stiti ce veti avea?

Si pe Stefi am lasat-o fara probleme la gradinita, intrun tarziu a priceput ca este la grupa mijlocie, dar in aceeasi sala si cu aceeasi colegi. Ea s-a si trezit foarte usor, chiar daca cu o ora si jumatate mai devreme decat ora ei obisnuita, numai noi nu am auzit ceasul si noroc de Matei ca si-a cerut biberonul de dimineata pe la 7 si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani puiutz de vrabuitza, sa cresti sanatoasa si sa ai grija de baby mic. marcela, sarcina usoara in continuare.
bafta la gradi si un an bun!
noi tot nu am terminat terasa, asa ca n-am cu ce ma lauda, cand e gata pun poze, uf, poate azi sau maine, ieri am iesit la cheltuit bani si am luat o saltea de aia cu foam pt noi, urmeaza una mai serioasa pt cand vine soacra.
pupici si o sapt buna

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iaca am revenit! Totul a fost perfect,fara peripetii ..la intoarcere nimeni nu vroia acasa!
Luca a fost un cuminte si s-a distrat la cele doua parcuri la care am fost!
La toate vizitele facute a fost asteptat cu tort si cadouri..asa ca pina la urma a avut 4 torturi si 4 petreceri..asta ca sa nu va mirati in poze de ce Luca mereu sufla in luminari
A fost la Disneyland,stat 10 ore in parc...apoi Legoland,unde parca i-a placut si mai mult! In drum spre parc am poposit o noapte la niste amici (cunoscuti pe DC acum vreo 5 ani)si Luca a fost superfericit ca a avut doua fetite sa se joace.

Ieri insa am trait intens ..ca-n filmeReveneam acasa si dintr-un van (dubita) s-a tras in masina din dreapta noastra...eu doar am auzit..Sorin a si vazut faza...eu mai mult m-am speriat de fata lui Sorin si de cum a "fugit" cu masina..Na ca am trait-o si pe asta!

am sa revin cu poze si apropo Ioana cum ai pus tu corect linkul de la albumul meu..ma ajuti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/LucaS4thBirthdayParty#slideshow/5245769077184307650

poze de la petrecerea "oficiala"

referitor la dimensiuni si noi tot pe la mijloc,107 cm si 18 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Oliv bine ati revenit. moaamaaa impuscaturi pe sosea... chiar ca in filme! va simtiti mai bine?
pe mine m-a luat guturaiul de la baieti... ma tratez rapid cu paracetamol si sper sa nu o iau mai tare.
ma duc sa vad poze. sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Dupa cum v-am promis, aici sunt pozele de la botez:
Botez Tudor

Revin mai tirziu...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oliv, vazut pozele, mia- placut tortul cu pirati! (si de tine, mult :))
Gabitz, imi place ff mult tunsoarea noua si rochia la fel! Stefan e un super baiat.... mama ce imi place poze lor amandoi inainte de a pleca de acasa... suuper! saracul Tudor cred ca s-a plictisit in pozitia aia culcata de papusa....

Mergi la inceput