Copilasi de iulie-august 2004 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Am vazut pozele de la botezul lui Tudor si de la ziua lui Luca.

Gabi, sunteti o familie tare frumoasa, mie mi-a placut cel mai mult poza cu "Vai prin ce-am trecut!", are acolo o fatzuca de iti vine sa-l mananci! Sa va traiasca amandoi!

Olivia, esti o frumoasa si tortul a fost bestial! iar Luca cred ca a fost incantat de tot.

Noi am ratat inceputul de gradinita, dupa ce ne-am pregatit atat de mult, pentru ca duminica noaptea a facut febra. Cam 38. A mai avut si ieri pana in 37.5. Nedumerirea mea e ca nu a avut nici un alt simptom. Cred ca l-am intrebat ieri de 50 de ori, daca il doare ceva si-mi zicea ca nimic, le-am luat si pe rand si tot nimic. Ma gandeam ca poate are iar pneumonie, dar nu tuseste absolut deloc, nici macar noaptea. Asa ca nu stiu de la ce a fost. Azi nu mai are nimic. L-am tinut totusi acasa si azi, ca ma gandeam ca poate apare vreo eruptie ceva. daca e totul ok, mergem de maine la gradi.

Ieri am mers pe la vreo cinci cabinete, sa il vada un medic, dar fie erau inchise, fie erau prea multi care asteptau, si azi nu stiu daca mai are rost sa il duc.

Va pup si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu imi pare rau ca Tudor a avut temperatura.... sper sa nu mai apara. pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, super pozele, arati f fff bine si imi place mult cum iti sta tunsa, cred ca asta am sa fac si eu ca m-am saturat de parul lung fara nici o forma. mi-a placut si toaleta, nasele frumoase, copiii super, felicitari pt noul crestin!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata! ce liniste pe la voi!
Roxa sintem ok..eu inca mai am dureri dar vor trece..Tu cum esti cu gutraiul? Se vede ca esti stresata ..a se citi graviduta..Am si eu de ieri o nepotica, tot constanteanca!
Adela sanatate multa lui Tudor..cine stie ce-a fost..urmareste sio daca nu mai apare febra este ok..
Gabi pozele le vad de acasa..
Ioana de la 1 la 5??? Maria nu este obosita??
Monicule..122 cm?? Pot spune...wow?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Abia acum am reusit sa intru...

Lia-pui, LA MULTI ANI, sa cresti mare si frumoasa!
Marcela sa-ti traiasca comoara si sarcina usoara in continuare!

Kim - vazut pozele - super - se vede ca el mai fericit a fost Luca si nici nu se putea altfel cind a avut atitea petreceri si atitea cadouri! Super tptrul - a fost cerinta expresa a sarbatoritului?

Multumim mult de aprecierile legate de poze - una peste alta a fost super! Tudor e acum ceva mai bine, e sub tratament, iar Stefan a stat si azi acasa dar vad ca a avut scaun normal, asa ca miine il duc la gradi ca tare s-a plictisit zilele astea acasa... Am fost si la sedinta cu parintii (am lasat-o pe mama prima oara singura cu amindoi...) asa ca am avut o zi plina...

O seara buna va urez si ne mai auzim miine!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi da..Luca si-a ales cele doua teme de tort..de la gradi si de aici. Asa ca daca a vrut Peter Pan..am cumparat decoratiile de pe net si am comnadat tortul si le-am asamblat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Sunt prea franta ca sa dorm, asa ca ma uit la meci (HAI CFR!) si dau raportul.

Mai intai am reusit sa vad ceva poze azi, de la botezul lui Tudor si de la petrecerile lui Luca. Despre cei mici nu mai comentez, stie toata lumea cat sunt de dulci, asa ca spun doar ca imi place foarte mult si mie noua tunsoare a Gabrielei si torturile lui Luca au fost super.
Olivia, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa petreceti la nunta ei!
Mitzura, sper sa fi fost doar asa, o usoara viroza si sa incepeti si voi gradinita.
Roxana, sanatate multa si tie!
Saraca Daria, ce vreme mizerabila a prins la Praid.

Al meu sot face un tur de forta si sustine doua referate pentru doctorat pe 25 si 26 septembrie, asa ca de dimineata si pana tarziu in noapte este la servici si apoi la facultate. Asa ca sunt cam singura cu ei. Pana la 4 este ok, Matei este cu tanti Dorina si cu mama, Stefi la gradinita, iar eu lucrez, dar dupa aceea raman singura cu ei. Si de obicei este ok, dar ma mai ajunge si pe mine oboseala si nu mai am asa multa rabdare cu ei (cu Stefi, ca Matei este un cuminte si jumatate). In aceeasta seara le-am facut si baie, cu spalat pe par, asa ca abia acum la 11 am reusit sa ma asez si eu jos. Gata, m-am plans, dar vreau sa va dau o tema pentru maine.

Stiu ca si nu numai Stefi reactioneaza la rugamintile mele doar in momentul cand ridic tonul la ea, dar nu prea mi se pare ok sa nu ne asculte. In acest moment Stefi face ce o rog, doar in momentul in care ridic tonul sau o amenint cu ceva. Pe mine ma bate gandul sa incep sa aplic mici pedepse. "Daca mai tipi nu te mai uiti la desene in aceasta seara", "daca mai tragi de Matei, nu-ti citesc poveste in aceeasta seara", etc. Acum cand spun amenintarea incepe sa se miorlaie si sa spune "scuze" si "promit sa nu mai fac", dar bineinteles nu o tine nici 5 minute. In aceasta seara, dupa o noua repriza de genul aceasta, spune Stefi "hai mami, doar stii ca nu sunt cuminte toata ziua". M-a lasat masca! Nu stiu ce ati inteles din povestea mea, dar dilema mea este sunt inca prea mici pentru a intelege ca trebuie sa-si asculte parintii? Adica cand nu ne baga in seama, pentru ca joaca este prea interesanta, ar trebui sa-i lasam in pace, sa fim mai flexibili si mai ingaduitori?

Gata, v-am retinut prea mult, poate discutam un pic pe tema educatiei lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrea, eu zic ca-i mai buna metoda cauza-efect decat ridicatul vocii, eu o folosesc desi, drept e uneori mai ridic si vocea cand stiu ce bine ar functiona: fara tv in seara asta sau 2 zile, sau vei pierde una din jucarii etc. eu zic ca trebuie totusi sa invete sa asculte, nu putem fi ingaduitori pana la adanci batraneti, ba mai mult, cred ca le facem si lor und eserviciu daca nu impunem ceva limite. succes sa faci cum te lasa inima :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Andrea multumesc! Eu zic ca depinde de la caz la caz...daca rugamintea este una importanta si imperios necesara...atunci trebuie sa te asculte..altfel poti fi mai flexibila..Si Luca face cam la fel..Ideea este ca noi sa repetam ca niste mori stricate mereu acelasi lucru...si in final...sint sigura ca vor prinde bine, undeva in subconstient se imagazineaza!..si nu..nu-s prea mici sa stie ca trebuie sa urmeze niste reguli si sa-si asculte parintii!Eu am alta obsesie...de ce acum 1 an spunea singur please si thank you..si acum trebuie sa-i tot aduc aminte...cam de 10 ori pe zi! Bafta multa sotului!

De ale lui Luca:
-eu: Luca daca nu te joci cu jucariile…le ia Santa sa le duca la alti copii! Uite cite jucarii ai!
-el: Mom! I have only two hands! How can I play with all of them? Do you think I am a spider?

In masina la radio aude de America…si zice I heard America!
Da Luca here is America and you are an american!
No mom! I don’t want it! I am from Romania!
No Luca you speak English!
No ,I want to speak Romanian..like you guys..like mami and daddy!...si va spun ca nu ne aude vorbind..nu-l spalam pe creier cu Romania!

El:If I am gonna eat a lot, I will be big …and I wonder if the girls are gonna run after me to give me a kiss, like Austin Power ! (referitor la unul din filme)
I don’t know if the girls are gonna like me or not!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Andreea m... si la noi e mare problema cu facutul ce spun eu... in medie trebuie sa zic de 3 ori acelasi lucru (minim) si ultima oara mai mult strigand. eu una ma simt ingrozitor cand fac asa. si normal ca se intampla seara ... cand sunt tare obosita. ma ingrozesc cand ma gandesc cum va fi cu 2 si bineinteles ca si el spune imediat "scuze" dar stiti voi... mecanic - iti dai seama de la o posta ca o zice din reflex. deci daca exista reflexul cerutului scuze... oare de ce nu e format si reflexul sa faca ce zic eu? ma rog - acum cred ca cer prea multe.
Oliv de ce se vede ca-s stresata? ce-am facut
Mitzu cum e Tudor?
Gabi pupici baietilor, sper ca si ei sunt ok!
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput