Copilasi de iulie-august 2004 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenp spune:
daa, i`un soare si de`atita caldura am dat drumu` la centrala;))
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana Neatza,neatza..Carmencita ie soare la tine-n cartier?...ca io m-am saturat de londra di pi strada mea! www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi |
iegzecutat pozele din disneyland, ce misto...
g_ioana spune:
..am scris un mesaj luuung de s-a defectat diciul..acu fac un rezumat..
Vazut pozele cu sarbatorita tanara si sexoasa,meii da ce super arati si-mi placura tare mult si activitatile prestate..
Vazut si pozele cu Uka curajosul..Vivia tinem pumnii sa iaa radiografia ok!
La gradi a fost ok,in afara de faptul ca dimineata a defilat pe hol urland ca vrea la alta gradi,in rest a participat la toate activitatile si nu i-a cerut deloc educatoarei sa ma sune...
In rest am o stare in ton cu vremea
Carmencitaio de-o saptamana am dat drumul la centrala...
roxanaz spune:
la noi e frumos si soare azi.. va trimitem ceva vreme de toamna gigea, ok?
Ioana imi pare bine ca a fost mai intelegatoare azi Maria... sper sa fie asa si in continuare.
szivarvany spune:
Si noi trimitem soare cine mai vrea ?!
Ioana, pupam gradinareasa cuminte !
Kro, ce-ti face junioara, cum e la gradi ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp enervantelor:D |
auzi da tu ce tot scrii numai cu size 1? ca vad si asa
amironeanu spune:
Salut!
Eu nici nu mai tin minte cum arata soarele si dispozitia este la fel ...
Va citesc doar seara inainte de culcare, nu ma conectez ziua la internet ca am prea multe de facut si prea putin timp si sunt si seri in care nu mai deschid calculatorul. In schimb am reusit sa vad pozele de la aniversarea Andreei si de la Disneyland.
Noi ne-am intrat in ritm ok cu gradinita, azi s-au jucat de-a mama si de-a tata, Stefi era mama, Rares al Norei tata, Denisa copilul si Karina bunica. Si o intreb eu pe Stefi, si cum v-ati jucat? "A, doar am stat de vorba cum ne vom juca", de au stabilit strategia azi
Mi-e dor sa stam "de vorba", dar se vede ca stam tot mai rau cu timpul. Poate de intalnim vineri seara la un pahar de vin si vorba ...
kim222 spune:
Mey eu sint bagata pina peste cap in cautare de container..doamne nu credeam ca este asa de greu..acum invat despre taxe...uleiuri folosite ..si alte alea....si trebuie sa fac asta din moment ce unii cer 5000$ si altii 9000$
si noaptea am cosmaruri...legate de containere
cristalina spune:
Buna dimineata,
Vad ca nu va inghesuiti...
M-am invrednicit si am pus poze...de la mare...ca tot vine ninsoarea acusica...
http://family.webshots.com/album/567304263gCiogL
Noi suntem ca de obicei, o vomitatura, o miorlaiala, avem grija de bunica sa nu faca efort dupa operatie si incercam sa trecem la un program de toamna, cu culcatul mai devreme, dar nu ne prea iese...:)
Hai sa avem spor la hartzoage si o zi minunata!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi