Copilasi de iulie-august 2004 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Eu sunt bagata in probleme administrative pana peste cap... asta ca sa fiu in ton cu containerele
Ne chinuim sa ne punem centrala, aproape am terminat instalatia, centrala e cumparata si ne-am prins urechile in aprobari
In casa e frig si mizerie de la peretii gauriti zilnic, mai am un pic si ma mut la birou cu tot cu copil.

Sa stiti ca va citesc zilnic da-s intr-o stare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata si de la noi, sa semnez si eu condica!

Suntem ok, Mara cu muci da nimic grav, Tudor cu acomodarea la gradi si la trezitul de dimineata. Eu ocupata rau de tot...si nici macar n-a inceput scoala inca. De aia nu mai prea apuc sa intru.

Lui Tudor trebuie sa-i inventam in fiecare dimineata cate o poveste, altfel nu reusim sa-l dam jos din pat. Azi i-am spus ca un spiridus a ascuns o comoara pentru el, pe undeva prin casa si trebuie sa o gaseasca. Imediat a cooperat. I-am pus eu intr-o cutiuta o bombonica, un cercel de al meu stralucitor si o vitamina C si asta a fost comoara . Superincantat. Acu e in faza cu comorile, adora sa gaseasca comori, sa ascunda lucruri si sa zica ca-s comori, etc.

Asa ca in fiecare dimineata trebuie sa inventez cate ceva nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna dragele mele, am venit de la morfo.
totul bine, lu' mandra nu ii crescu nimic deci tot mandra e . tot mai mare cu o saptamana, picioare si maini mai lungi cu 2 saptamani chiar , in rest totul in parametri. acum astept peste 1 ora si ceva sa ma duc la control si la gineco.
Robi spor la trebile admnistrative, sa terminati in timp!
Mitzu succese la munca si lui Tudor acomodare din ce in ce mai usoara!
Andreea m ce frumos cu Stefi si Rares si joaca lor... o planuiesc in avans . multi pupici tie si lui Matei!
Oliv spor la gasit containere... moaamaaa trebuie sa fii as si in asta!
va pun later vreo doua poze cu don'soara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut maria de la iefbiai;)) auz, madam flaber, n`ai omorit degeaba bicicleta aia, bravoo, te invidiez
alioo, iesencili, la mine veni o raza
edit, de soare;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

neatza,neatza...o raza mica de soare a ajuns si-n alexandru
Roxi asteptam pozili cu nerabdare si pupam samburica fitzoasa...voi tot mai sperati sa-i creasca ceva pana-n ianuarie?
Vivia astea-s cosmaruri de amerika stai sa le vezi pe alea nimic..bafta multa,nu ne-ai spus cum stai cu sanatatea
Am admirat si familia de galushte la mare,meii da are John trei fete ochioase rau,nu si-a cumparat pusca?
Robi spor la lucrari
Din capitolul"astazi m-am indragostit"..cand luai cupilu de la gradi imi facu cunostinta cu noul ei prieten, Viorel....cand sa adoarma avea mari probleme "m-am indragostit de viorel si vreau sa fac nunta cu el"..i-am zis ca n-am bani de nunta...si"ce sirop sa iau sa-l uit pe Matei ca acum iubesc pe altcineva"
hai sa avem o zi buna,sunt in zona,mananc cordon-bleu facut de tati

Mergi la inceput

Ioana nu mai speram nimic... adica oricum chiar nu conteaza.
http://community.webshots.com/album/567316741gIXqYp aci don'soara in close-up.
fug la gineco, sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am vazut Don'soara! Sunt emotionata toata! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vazut donsoara, lasa bre ca ie buna fata la casa omului ai sa vez` tu

Mergi la inceput

multamesc multamesc dragele mele. acum am venit de la gineco si e totul ok si cu partea 'mama'
pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

rox, sarcina usoara si bebe sanatos. m-am emotionat toata cu pozele. ma bucur ca totu-i bine.
cristal, zic si eu ca si carmen, da' eu nu cred ca-i numai bicileta, ai incetat sa mai mananci sau ce? anyway, arati tare bine si sunteti o familie f frumoasa.
mi-e somn si n-am prea multe de scris, dar va salut pe toate.

philip&andreea

Mergi la inceput