Copilasi de iulie-august 2004 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi !
Azi am chiulit, am mers la sedinta cu parintii unde am aflat ca din 1 octombrie vor incepe engleza si dans cate 2 ore / saptamana si 1 ora de pc, evident, cine va vrea, Giulik a zis ca merge la orice
Rox, superbe pozele ! Io zic ca va avea ochi superbi, mari, precum seniorul, mai ramane sa lucrezi culoarea Ma bucur ca sunteti bine !
Amironeanu, ce mi-a placut ce ne-ai povestit de Stefania si Rares si ceilalti copii Multi, multi pupici la voi !
Mitzu, sanatati sa treaca mucisorii Marei si spor la ascuns comori ! Ce tare esti, nu m-as fi gandit la asta ... la noi inca functioneaza rutina: e dimineata, ne trezim ne echipam si plecam la servici .
Cristalina, steti tare frumoaseee
Pako ... pe unde sunteti ???
Kro ... nu ne zici nimic de Alessia ?
Ema ... nici un semn micut-micut ...
Vrabiuta ... n-ai mai intrat sa ne zici de eco ...
Liaaa ... ati inceput gradi ?????????
DoamnaBibi ... ai rezolvat trebile , cum sunteti ???
BlueAngel ... ce-ti fac feciorii ?
Roller ... burticu` tau cum e ?!
Noraaa ... Noraaa ... pe unde umbli ???

Ioana, uitai: Maria este bestialaaa, again, always !!! Moama ce texte are`n capsor
Roberta, spor la munci acasa si la scarbici :-)
Carmenp, ce-ti fac copiii ??? Cum se impaca pe manuale si caiete ?
Kim, mult succes la organizarea lucrurilor, tinem pumnii sa fie totul bine !
AncaMaria, Polux ... un`sunteti ???
Andreea de Pupi, cum esti ??? Ce-ti mai face zambaretul cel frumos ???

Io iar am ramas cu ochii cat cepele, cand mamicile au declarat ca Giulia e artista clasei, ca e atat de vorbareata si sociabila si etc ... vaaai, de ne-ar intalni in "civil" inafara gradinitei Iar duoamnaElena mi-a aratat expozitia de desene , pishu` lumii, au avut de desenat "clasa" ... si era un desen cu nejte dulapuri si chestii si un monstru in mijloc ... oribil ... era al Giuliei iar monstrul cu bratele cat clasa de fapt e doamna educatoare care are grija de toti, asa i-a explicat capra, insa i-a colorat parul pt ca ar arata mai "printzesa" ... no comment ... ce-o mai fi si`n capul copiilor

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

So ...cu sanatatea..inca nu am aflat. Aici radiografie iti fac technicienii si nu dr...dr o interpreteaza apoi o trimite la dr de familie..care binevoieste sa te sune NUMAI daca este ceva..asa ca astept
Mey experta devin in transport maritim...unul mi-a zis ca el nu face afaceri cu mine ..ca pun prea multe intrebari, vreau pret bun si calitate!..zau ca asa mi-a zis..si ca el cauta alti clienti

Roxa abia astept sa vad pe Patricia de acasa!
Robi bafta cu centrala!
Daria nici nu ma indoiam ca Giulik este artista!
Ioana...nu pot sa cred ce scoate Maria din ea!!!Luca este atit de inocent ..nu a auzit in viata lui o injuratura pe strada..nu stie de iubire si chestiii din astea..sa vezi ce intrebari imi va pune in Ro
Monicule deci sinteti bine! Poze vad acasa..pina vine iarna:))
Adela tot este bine ca ai gasit solutii! Si Luca este cu comori..pirati..roboti..dar nu-l mai pot pacali ca exista mosntrii..zmei..zine Singur zice ..it is just our imagination! They are not real!

Discutie cu Luca:
-Mom, are the fairies(zine) for real?
-da Luca singur ca da
-No mami..is just pretending..If they are real, why nobody is coming to my house? I want a fary to come to me..

Deci Nora este bine dar ocupata..la fel Blue Angel..

Mergi la inceput

Kim, sper ca esti ok cu sanatatile !
Tu zici serios ca ii spui lui Luca (,) ca exista zane ?
Eu ma lupt cu Giulia sa inteleaga ca nu putem fi nici zane, nici sirene, nu avem forte magice, nu putem face vraji ... ea e luata de val rau de tot ...
(insa am reusit sa o conving ca daca papa multe legume/fructe poate fluiera ... si poate, e tare incantata, drept urmare a mancat o groaza de stuguri. Cand suntem pe undeva si mananca, mereu ii zic sa manance daca vrea si pofteste, atat cat vrea si o tot intreb daca nu e satula ... par o mama denaturata in comparatie cu celelelte care zic sa nu se ridice cupilu` de la masa pana nu termina tot ... eu o ridic deh. terorista vomitatului m-a marcat for ever ...)

Sper din suflet ca Ema e ok !

Mergi la inceput

Daria , sigur ca vorbesc serios..eu vreau sa mentin magia copilariei cit pot eu ...sa creada in magie..in zine si vrajitoare..in Mos Craciun (eu am crezut pina in clasa a 4-a).La scoala vom merge la 7 ani si 2 saptamini...are toata viata inainte pt "lumea reala"..este asa de urita acesta lume..asa ca..care-i graba?

Voi vreti copii inalti eu vreau copil mic..eu vreau ca totul sa decurga mult mai lent..si apropo..l-am masurat..are 109 cm

Ma duc la meu

Mergi la inceput

Pt ca nu m-am dumirit pe net...stie cineva cit costa Playstation si Wii in ro? Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Oliv uite aici exemple de preturi pentru playstation si WII: http://www.mediagalaxy.ro/catalog/list/?categoryId=85
bietul Luca.. asteapta si el zanele...
misto faza cu transportatorul... nu vroia el clienti care sa ceara multe, nu?
Daria imi pare bine ca Giulia este comunicativa la gradi... cred ca acolo gaseste mediul propice. cat despre desen, cred ca educatoarea a fost tare mandra
eu de maine ma duc la munte cateva zile... asa ca motivati absentele de la condica va rog.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Rox, drum bun si distractie si odihna si vreme buna sa aveti !
Restu`, treceti la semnat condicaaa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bre, trecu` concediile, ntzz, se accepta numa` delegatiileda` fin`ca iejti gravidanta, hie;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmencito, eu zic ca trecura concediile pentru cei care si le-au luat. eu am avut 6 zile concediu in mai si atat, cred ca totusi merit si eu macar 4-5 avand in vedere ca nici la anul nu o sa plec pe nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ghini, m`ai convins, motivam tot la tine da` la alea de avura si asta vara si peste o stamina pleaca iar, se stie:D ele, nau uei;))

Mergi la inceput