Copilasi de iulie-august 2004 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Io nu ma simt diloc-diloc, am fo` extrasezuoanele deci nu se pune
Oricum deja ma gandesc sa facem cate un we la munte la iarna, aici pe undeva doar sa fie zapada multa sa se sature Giulik si la primavara reluam turele de mina Ce vise am io pe cap la ora asta ... vai si`amar ... asta sa nu ma gandesc ca iar merg la dintzarosh
Daria & GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
hello!
Trec si eu la semnat condica.
Sa va povestesc ca am fost ieri la sedinta cu parintii... in primul rand, bani, bani, bani, dar pentru scopuri nobile, deci sunt de acord- s-au cumparat caiete didactice pentru copii de 3-5 ani care mi-au placut tare mult, vine teatrul, le mai trebuie cate una, alta care nu sunt prinse in buget.
Am apreciat faptul ca gradinitele au intrat in programul de alimentatie sanatoasa, sunt verificate la sange si prin urmare:
- nu au voie sa le dea nimic prajit
- zilnic copiii primesc fructe si chiar au avut la desert la pranz au la gustarea de la ora 4 banane, nectarine, struguri, mere)
- nu mai au voie sa cumpere nimic vrac si tot ce primesc copiii este in ambalaj original si tot asa...
Copiii au fost evaluati de un logoped si Matei nu are probleme, desi faptul ca are incisivii laterali macinati ii creaza ceva dificultati in exprimare. De anul acesta am cerut ca obiectul optional sa fie engleza (si s-au stabilit doua ore pe saptamana)si daca se poate sa faca si un soi de dans - gimnastica (au facut si anul trecut).
Am si o lista de rechizite luuuuunga dar tinand cont de faptul ca nu ni se mai cere nimic pana la sfarsitul anului e OK.
Cam atat de la noi, o zi frumoasa!
roxanaz spune:
Robi imi pare extrem de bine ca la gradi la Matei sunt asa multe lucruri bune.. mai ales chestia cu mancarea este super.
Daria mai lasati-o naibii de mina, bleacks . mai bine afara la soare!
szivarvany spune:
asa distractie cum au copiii acolo jos, mai raaar si io m-am distrat uitandu-ma la dvd-uri si rontaind taman seminte
Roberta, ma bucur ca esti multumita de gradi , si eu as fi :-)
Si Giulia asteapta activitatile noi cu mare interes :-)
amironeanu spune:
Salut!
Azi semnez si eu condicata, stau cu Matei ca tare imi era dor de fata lui vesela.
De gradi, ce sa spun. Stefi merge cu placere, meniul este destul de ok, nu stiu ce gust are mancarea, dar Stefi oricum mananca numai ce stie (adica dimineata mananca numai daca are ceva carne, paine cu finetti si cereale, de exemplu), tot asa au si cite un fruct in fiecare zi. Rechizite am avut si noi o lista lunga, mai trebuie sa caut autocolante si bulinute de pus in piept (si nu stiu unde sa gasesc). Bani nu ni s-a mai cerut decat pentru caietele didactice, am dat anul trecut cite 200 de ron de copil, dar s-a varuit, s-a pictat sala, s-au luat una alta si a ramas si pe anul acesta. Eu am inscris-o pe Stefi la engleza, dans si pictura, ca si optionale, in concluzie eu sunt multumita de gradinita.
Am vazut poze cu bubulinele Cristalinei la mare, au o fata smechera si dulce!
Si pe bebelina din burtica am vazut-o! Roxana, relaxare placuta si vreme frumoasa. Incearca sa profiti acum cat poti, dupa aceea nu se stie
ANCA
Nu stiu daca reusesc sa intru maine, asa ca multa sanatate, fericire si numai bucurii si din partea noastra!
szivarvany spune:
Amironeanu, sa ne pui si noua pozici cu copiii frumosi si veseli, da ?
Vorbiti de pret, eu am dat 60 lei pt rechizite si 20 lei gradinita, in plus am dus ca anu` trecut (solutie de dezinfectat, servetele, hartie igienica). O ora de optionale costa 2 lei, adica 5 ore / saptamana, mi se pare un pret tare bun.
carmenp spune:
brei, cind aud de cupii care merg cu placere la gradi/scoli mi se pune pe suflet, parol;))
anca, stau cu netu` deschis tot uichendu poate nu dai de beut:D
edit, daria cum stai cu dragostea?
szivarvany spune:
Carmen, nu intreba, sunt intr-o stare de depresie si nu-mi revin ... cred ca ar trebui sa fiu impuscata`n cap fac cred parte din categoria ignorantelor tampite si cretine si reduse mintal care nu reusesc sa faca un pas inainte
DC , mey, Ilinca nu mere cu placere la gradi ???
carmenp spune:
pai numa` cind aduc vorba de gradinita schimba subiectu`, ei ii place la mamai`sa ca are gaini si le da de mincare, acu de iegzemplu e pin butuci, culege via;)) ehh, o sa vad luni cum o sa fie; ionu` in fiecare zi imi spune ca vacanta lui a fost prea scurta
edit, las`o`ncolo de depresie, spune`ne de pretendenti..
szivarvany spune:
demential Ionut , sunt de acord cu el iar pe Ilinca o cred, daca Giulia ar avea asa o posibilitate, n-as putea-o aduce home, asta e clar !
Pretendentul e bine, sare la nevoie, amabil, dragutz, mumos, etc etc , insa la noi aproape a trecut anu` ... de cand am suspendat dosaru` ... si mai am vreo 10 zile sa decid, de fapt nush ce panamea astept ca boaua ... nu stiu dar chiar nu stiu ... probabil vreun sut in dos ... cam asa sunt io de ceva vreme ashe, in sinea mea