Copilasi de iulie-august 2004 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanaz spune:
Daria mai las-o naibii de treaba ca doar trecu un an... si ai avut destul timp sa iti dai seama (daca mai era cazul!!) hai ca iar ne punem cu gura pe tine... eu cel putin nu te las, zau!! eeee
Carmen succes de luni la gradi - las ca ii trece dupa vreo saptamana. asta e cu copchiii, ce sa le faci!
Andreea m, pupici copchiilor amandoi. tu cum mai esti?
szivarvany spune:
NU ma bateti ca amu` st ocupata la un subekt despre spalatu` pe dinti ... ca e mai bine cu apa . na.
Uite d`asta am ajuns io ashe, ca am folosit pasta de dinti
Daria & GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
Mey nu ziserati deloc doar eu visez la zine??? Numai eu sint mai dusa?
Vazut Patricia..mey in prima poza seamana cu Pat! parol!Merci de link ..il studiez!
Robi ce mi-a placut ce-ai scris tu acolo!!! Super...
Andrea am reusit si eu sa vad pozele..cu doi copii dulci de tot!
Daria..ma duc sa caut bita..si revin
Carmen cam slab raportul ..noroc ca ai mai zis ceva de Ilinca:)))
Eu vreau sa-l dau pe Luca la program redus decit activitatile optionale vor fi pe bani,in timpul liber..
Ma duc sa sunla dr..ca vad ca tace
szivarvany spune:
Ei na, ma bateti Io`st ashe de cuminte , k mai cuminte de atat se muoare
Kim, sper ca esti ok ...
kim222 spune:
Daria astept telefonul doctorului..am sunat si am lasat mesaj la front office..aici nu vorbesti direct cu dr..ce sintem de capul nostru?:)))))
edit..pai esti prea cuminte..de aia te batem...nu mai astepta nimic! ai asteptat destul!
roxanaz spune:
buna dimineata, ia uitati ce matinala is
am facut cam toate bagajele si cafeaua, acum am intrat sa dau raportul.
Oliv de ce ma amarasti tu cu Patricia... ca nu imi place si nu vreau numele asta . Eva o sa fie, Eva si mai vedem noi cum. Mugur vrea Patricia.
Daria mai termina cu prostiile ca n-ai nevoie de cumintenie, zau. asa ca ... forget it!!!
bineinteles ca pentru ca am si eu 4 zile libere acum ploua cu galeata.... dar cica de duminica va fi frumos. asa sper si eu. va pup si mai intru sa dau raportul daca ma lasa copchiii.
sa aveti un sfarsit de saptamana bun de tot si un inceput la fel
pup tuturor!
roberta04 spune:
Buna dimineata! Sa ma laud: AM CENTRALAAA!!! Si mergeee!!!!
OLIVIA, eu m-am gandit mult la faza cu zanele. Si eu am crezut in Mos Craciun pana pe la 10 ani (si uneori parca ma mai gandesc si acum ca exista pe undeva ) Mie imi place mult faptul ca Matei este foarte copilaros si exact asa cum ai zis tu, ma bucur de el ca e mic, mic, ca mai doarme in pozitia de bebe, ca se pisiceste pe langa mine... Anul trecut am avut un soc, Matei a venit de la gradi si a zis ca nu exista Mos Craciun, ca e doar un om deghizat. Dar mi-a venit inima la loc cand l-am dus la un targ de Craciun si era un Mos acolo (de inchiriat) care arata exact cum cred eu ca ar trebui sa arate Mosul veritabil. Si Matei a stat la el in brate, i-a spus poezii, Mosul i-a dat bomboane si de atunci povesteste la toata lumea ca Mos Craciun vine la targ...
carmenp spune:
la multi ani, anca! sanatate, fericire si numai iubire
dario, cin` zici cuminte la ce te referi?
gabi, sa stapiniti sanatosi centrala
szivarvany spune:
`Mneatza.
Rox, we frumos sa aveti !!!
Roberta, felicitari pt caldurica ! Cum stai cu dintele ?
Kim, ce a zis doc ???
Sunt prin zona ...
ANCA
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, ANCA!! Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate visele!
DARIA, revin la discutia de ieri - nu prea se pot da sfaturi in astfel de situatii dar parearea mea este ca daca ceva nu a mers nici nu va merge. esti tanara si trebuie sa iti vezi si de viata ta, nu? Sper sa nu te superi ca ma bag in seama...
Dintele meu e OK, a reusit dr. sa il salveze partial, ma costa 100 EUR coronita de portelan, deci zic ca e bine.
M-a durut cumplit week-end-ul trecut (cica era fracturat pana suuuus ) dar a trecut.
IOANA, m-am intalnit ieri cu o vecina care are nepotica cred la aceeasi gradi cu Maria (langa Politie??) si au mutat-o de acolo (nu stiu cum au reusit) pentru ca era epuizat copilul cu programul de dupa-amiaza. Se trezea fetita la 7 dimineata, la 1 pleca la gradi si dupa-amiaza adormea acasa cu capul pe masa... Maria ce face?
ROXI, week-end placut si vreme frumoasa!