Copilasi de iulie-august 2004 (1)
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
Fetele, am uitat, ajutati-ma cu un sfat: ma doare urechea dreapta si o am infundata, o fi semn de otita, sa merg la doc ??? Ca n-am mai patit-o ... heeelp !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16)
carmenp spune:
mergi la orl daca poti daca nu la ala de familie sa`ti prescrie un antibiotic nu sta ca uichendu` e lung
szivarvany spune:
Carmen, merci mult de sfat, mai am acasa amoxacilina, o fi ok ?
Sper sa ajung la doc, orice doc ca d`asta n-am avut ink si si`asa ma plictiseam ashe, fara nicio boala, cu stomatologia am terminat pe moment si oricum mi-am programat verificarile de tzatze si oo pe noiembrie, so, pana atunci ma mai distrez io
carmenp spune:
http://www.efarma.ro/products.php?id=626 vad ca merge pe otite, vezi modul de administrare pe prospect
g_ioana spune:
Neatza,neatza
LA MULTI ANI ANCA!!!MULTA SANATATE,FERICIRE SI IUBIRE!!
Roxi sa aveti vreme frumoasa la munte
Daria si io am inscris-o la engleza si dans dar ea vrea la karate si fotbal..ca vrea sa fie portaritza si karate deja stie si vrea sa-i invete si pe ceilalti cupii..on topic,fondul clasei 50 de ron,optionalele 8 ron pe luna,caiet special 15 ron rechizite am scapt usor cu 30 de ron...ce nu inteleg daca optionalele sunt incluse in programa de anul asta de ce trebuie sa le platim?...in legatura cu subiectul,dragoste,sa-ti trimit niste sirop de-al Mariei,pentru uitare..acu serios vorbind,intr-un an de zile ti-ai facut o parere,iar sincer mie mi se pare ca te-ai descurcat foarte bine iar Giulik a suportat bine situatia
Robi sa stapaniti sanatosi centrala..meii noi suntem la gradinita 21 de langa biserica si pasarela,iar timp de 6 saptamani suntem de dimineatza...dar am inteles ca sunt gradinite care fac o saptamana dimineata si un dupa amiaza..
Raportam si primul guturai de gradi..io-s afectata mai tare decat mandra,care mai fornaie doar niste mucisori..in schimb mie imi curge nasul la greu si tusesc
Vivia si io-s pro zane,Mos Craciun,ingerasi si spiridusi..problema este ca trebuie sa-mi storc neuronii la greu sa fiu credibila in fatza mandrei..
hai sa avem o zi scurta si calduroasa ca io una am inghetat
szivarvany spune:
Carmen, merci din suflet pt sfat !!!
Ioana, si noi platim optionalele. Ce fain ca Maria vrea la karate ! Si io o vreau pe Giulia la karate.
Ref zane ... cu astea noi avem o prob serioasa, adik Giulia e convinsa ca va putea face vraji cu mainile, se concentreaza, se viseaza zana, vrajitoare, sirena, etc ... iar cu cei 5 de la PowerRangers ... ii tot zic ca ei au puteri de lupatori ca au facut sport precum karate ... MoshCraciun insa exista 100% ! Intre timp a aflat de zana maseluta cu care ma termina psihic, ieri la stomatolog a zis sa i scoata si ei vreo doi dinti pt zanaaa desi ii tot zic ca peste vreo 2 ani ... sa aiba 6 ani se intampla minunea; de atunci e revoltata si zice ca are deja 5 ani ...
carmenp spune:
staaai ca cica nu i`asa, am sunat la farmacie si mi`o zis altceva si anume ca iei antibiotic doar daca`ti curge urechea sau faci febra, altfel sa iei un calmant (aulin, tador) si sa`ti pui picaturi
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Carmen, merci din suflet pt sfat !!! Daria & GIULIA(2004 08 16) |
szivarvany spune:
Picaturi, ce picaturi ? Pt ureche ? Am sa intreb la farmacie, merci tare mult Carmen ! Diseara cand ajung in civilizatie merg la "marmacie"
carmenp spune:
picaturi pentru ureke bre, c`aia te doare sau ma rog p`aia am tratat`o pina acu;)) alte dureri, sa auzim tratez de la distanta;))
szivarvany spune:
n-am avut de-a face cu picaturi de ureche , na, nu radeti ma duoare urechea , da crek am zbierat prea mult la Giulik si cum ea oricum nu aude, sunt tot eu afectata