Copilasi de iulie-august 2004 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
carmenp spune:
nu se leaga, tu tipi si tot pe tine te doare urekea, si de ce urekea si nu gitu`?;))
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei n-am avut de-a face cu picaturi de ureche , na, nu radeti ma duoare urechea , da crek am zbierat prea mult la Giulik Daria & GIULIA(2004 08 16) |
szivarvany spune:
din cauza vrajilor Giuliei de cand e mare sirena si Madison cu surse magice si forte mistice ; gatu`e antrenat, da` ma mananca ingrozitor, de fapt amigdalele, imi vine sa mi le scarpin cu ceva-orice, cunoasteti voi senzatia asta bestialo-criminala ?
Daria & GIULIA(2004 08 16)
amironeanu spune:
Salut!
Daria, de fiecare data cand am fost cu copii la ORL, dr. mi-a spus sa nu pun NICIODATA nimic in ureche pana nu se uita cineva la ea, pentru ca poate sa iasa urat de tot (ii pusesem Otocalm lui matei, la sfatul dr. de familie si m-a certat rau de tot ORL-ista). Otita nu cred ca ai, pentru ca este groaznica durerea de la otita (eu am nascut ambii copii fara sa spun nici pas, dar cand am facut otita plangeam de durere). Si nici antibiotic nu lua inca, merge bine Nurofen si caldura locala (un saculet cu sare mare, incalzita). Si o vizita la ORL.
Si Stefi crede in zane, vrajitoare, Mos Craciun si o voi lasa sa creada cat mai mult. Acum este in perioada in care vrea aripi ca Elina, coada ca Ariel si sa faca vraji ca Bibi.
Ioana, optionalele nu fac parte din programa, le face cine vrea. Uite ca eu nu stiu cat mai costa, plateam in jur de 15 lei/luna de optional parca.
Carmen, poate si Stefi daca ar fi avut bunici cu curte si animale nu ar fi vrut sa mearga la gradinita. Dar asa, dupa o vara de stat cu noi, abia asteapta sa mearga la copii. In plus la noi, de la 2 ani, Stefi nu a avut alternativa. Cred ca pentru ea gradinita este cum este serviciul pentru noi, vrei nu vrei trebuie sa mergi, nu poti sa faci scandal si sa stai acasa.
Roberta, ei cum este cu centrala? Iti recomand si eu termostat si nu mai ai probleme cu caldura.
Eu cum sunt? Asa si asa. Sunt tare suparata pe mine ca nu mai am rabdare cu Stefi, simt eu ca o neglijez, abia astept saptamana viitoare, vreau sa-l las pe Matei cu sotul si sa petrecem si noi un pic de timp ca intre noi "fetele". Poate chiar si un film, ceva, daca nu macar un loc de joaca si masa la KFC.
carmenp spune:
gabi, da, da, si termostat si`un barbat care sa se priceapa la setari ca pasa o facut esperimente cu noi citeva zile pin`o invatat, nuaptea ne baga frig si ziua cin` ajungeam acasa mirosea tuata casa a incins de la sireacile calorifere;))
daria, are dreptate andrea, asta fu prima lectie de orl care`am primit`o de la doftoru` orelist. auz, la ureki ie clar ca nu ma pricep da` cred totusi ca le am p`alea cu ficatu`, incercam?;)) vorba colegei mele, nu stiu da`s ambitioasa
szivarvany spune:
Amironeanu, sa aveti o saptamana plina de activitati de printzese si nu mai fi stresata , sigur mai bine de atat e imposibil, noi te stim , nu uita , so , nu mai fi asa exigenta cu tine insati ca n-ai de ce !
carmenp spune:
andrea,
alioo, sarbatorita, noi ce bem? ntzz, cre` ca`i cam dimineata totusi la ea, mai asteptam;))
edit, moderatoarili`s plecate, putem chema striperii;))
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenp andrea, alioo, sarbatorita, noi ce bem? ntzz, cre` ca`i cam dimineata totusi la ea, mai asteptam;)) edit, moderatoarili`s plecate, putem chema striperii;)) tzucurei de tzucurei 1, 2, 3 |
....ia,iaio-s de acord, sa-i incalzim noi pana se trezeste sarbatorita
szivarvany spune:
mey, stripper n-am gasit
asta o fi de la vreun "el" ?
Sper sa nu se supere Anca ... dar pana se trezeste ea sa dea de beut la duoamne, sa incepem we ul cu voie buna
philip spune:
hehehe, se pare c-am aparut la tanc, multumim de tratatii, daria, apropos, multa sanatate la yrechea bolnava, poate-ti trece de la alcool.
la multi ani anca, sanatoasa si fericita sa fii si te asteptam aici la bairam, dar nu-ti pune multa baza in fete ca ele o rad repejor acasa, ramai cu mine la baut :)
rox, si eu as prefera eva patriciei.
andrea, tu mergi la lucru acum sau de acasa?
nu's daca v-am mai zis, imi vien soacra pe 22 nov si chiar ma bucur, philip va fi extrem de fericit, abia asteptam cu totii. va sta 2 luni.
we asta cred ca vom merge iar la kung fu panda ca e la cinemaul din baza unde nu platim, apoi sarbatoresc oktobers fest cu carnati, bere si vin. hac! hai sa traim!
we frumos tuturor
philip&andreea
kim222 spune:
Daria nu pune nimic in ureche...si nu lua mai ales Aulin!!! Numai in Ro se mai foloseste..peste toto in lumea civilizata..este scos din uz pt ca face mai mult rau decit bine! Ia Ibuprofen in doze mai mari si megi la dr!La s-o pe Giulik sa faca vraji! merci de intrebare..sint de azi pe prednison..
Robi, Ioana ,Andrea deci nu sint singura!
Roxa ..Eva imi place tare mult..si nu o zic din complezenta!Distractie placuta!
edit La multi ani Anca!! Sa-ti indeplinesti toate visele!