Copilasi de iulie-august 2004 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
Adema spune:
La Multi Ani, Andreea! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Roxana, un zvon pe aici ar zice ca vii prin zona noastra la sfarsit de saptamana???!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Si o saptamana frumoasa tuturor !
Andreea de Pupi,
Laaa Muuulti Aaani !

Treceti la semnat condica !
Noi raportam ca am mers la gradi, multa lume plangea, Giulia era tare mirata, si-a vazut de`ale ei ca si cum nu ar fi lipsit toata vacanta de acolo
Si m-a expediat la serviciul meu 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:

La multi ani Andreea!

O viata plina de bucurii si impliniri iti dorim!
Sunt pe fuga (ce e nou in asta) ca trebe sa o scot pe bunica din spital si mai am cateva hartoage de terminat...
O saptamana minunata tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza,neatza..Carmencita ie soare la tine-n cartier?...ca io m-am saturat de londra di pi strada mea!
Roxi ghini ca intrebai de gradi![]()
..sa incep cu pregatirea de week-end,spicuim din categoria care-s efectele daca nu merge mami la servici si mandra la gradi
-"mama,vreau si io tediplay ca-n reclama"
"n-are mami bani daca nu merge la servici"
"aaa,mi-am amintit,am o sticla de tedi goala pun apa-n ea si zic ca-i suc"
"
Azi am lasat-o plangand si am plecat la munci...am intrebat-o ce activitati a avut azi "m-am plimbat prin clasa,dupa doamna educatoare si am rugat-o sa te sune"
...macar mai respir io si o mai toaca si pe educatoare..
In rest,erau putini in clasa din cauza de raceli,iar juma de ei aveau muci
...io ma rog sa nu o apuce prea rapid,macar sa se acomodeze![]()
hai pupici
philip spune:
neata
multumesc mult pt urari. eu am sarbatorit asa bine ieri, de mult nu-mi mai amintesc sa ma fi simtit asa bine, asta dupa ce-am inceput ziua bocind din cauza copilulu'. deh, mai slaba de inger.
am mancat brunch in oras, apoi am fost la golf, am primit flori, un cd si un parfum, apoi seara la cina la restaurant din nou. a fost linistit si in familie, tare mai e bine asa.
ioana, multa bafta mariei, las' ca se acomodeaza ea cat de curand, promit. philip in fiecare dimineata cand se trezeste ma intreaba unde mergem, poate-poate zic ca stam acasa. evident, azi nu i-a iesit. sambata tati a lucrat asa ca am petrecut ziua in doi, frumos.
o saptamana minunata
a, am ceva poze aici, desi nu-s toate f reusite:
www.apha.shutterfly.com
philip
&andreea
kim222 spune:
Iaca niste poze de la Disneyland (sitn muuulte nu am avut timp sa le selectez):
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Disneyland2008#slideshow/5247954932633042754
Am fugit sa-mi fac radiografie ,ceva nu este ok ![]()
edit : sint multe poze de la un show "Academia Jedi"...nu credeam ca Luca care este fan Star Wars, o sa vrea sa se urce pe scena sa se lupte cu Vader..."the bad guy", dar a facut-o! La sfirsit le-au dat si diplome, asa ca acum el se crede mare Jedi ![]()
roxanaz spune:
neata neata!
Andreea imi pare bine ca ati sarbatorit in liniste si frumos, bravo.
Oliv am vazut in pozele de la disneyland ce mult ti-a crescut parul, imi place asa mai spre blond! iar Luca e super ca de obicei in show-ul cu star wars
ce rezultate ai de la radiografie?
Ioana tin pumnii sa fie mai bine la gradi.
noi suntem ok, Patrick bine la gradi eu cu munca... din astea. nimic deosebit, ma pregatesc pentru morfo de maine si in week end cateva zile de relaxare la munte (sper
)
o zi buna tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Vazut poze
cu o familie tare frumoasa si cu un luptator curajos 
Ioana, cum e azi cu gradi ?
Noi raportam ca ... Giulia se crede printzesa clasei ... azi dimineata o pieptanau 3 colege iar vesnicul indragostit Florin o tinea de mana ...
Treceti la semnat condica ...
Daria &
GIULIA(2004 08 16)