Muresence.....la apel!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 6

Biancas spune:
Biancas spune:
 Buna dimineata la 
Diana la Praid cu amandoi copiii? Hm...eu stiam altceva, eu personal am vb cu doctorita de acolo si mi-a spus asa:
Copiii sub doi nu prea au ce cauta acolo.
Copiii intre 2 si 3 ani au voie 1 ora pe zi.
Copiii intre 3 si 4 ani au voie 2-3 ore pe zi.
Copiii de la 4 ani in sus au voie 4 ore cat e si tratamentul.
Eu as putea oricand sa merg cu Dani la Praid...adica nasii mei sunt in Sovata si as avea cazare sau la o adica as putea face naveta dar num-am bagat. Eventual din primavara sa vedem daca ne bagam la prima cura...daca nu din toamna viioare.
Voua cine v-a recomandat salina pt Marc?  Nu e prea mic? Am inteles ca pt plamanii lor nu e indicat aerul foarte sarat.
Cu Sandra am facut 3 cure de salina..toamna, primavara, toamna dar dupa 4 ani.
Chiar sunt curioasa de raspunsul tau pt ca ma intereseaza si pe mine pt Dani.
Aura simpatic Dimitrie cu povestile lui  . Oricum e bine daca are cine sta cu el pana incepeti gradinita.
. Oricum e bine daca are cine sta cu el pana incepeti gradinita.
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

lizzy spune:
lizzy spune:

bianca,
paradoxal, aceeasi dna dr de la praid a zis ca e ok sa-l duca pe marc, desi nu are inca 2 ani, ii face in dec. cu conditia sa fie sanatos cand merge si sa-l vada si ea. oricum, la telefon a zis ca 2-2.5 ore are voie marc sa stea, ianis poate pana spre 4 ore, ceea ce oricum nu apuca. mai mult de 3 ore nu rezista oricum, pica de somn...
ieri au stat 2 ore, asa cum i-a zis dna dr, dar azi merge sa-l vada efectiv pe marc, sa-l consulte, sa-i spuna istoricul lui... si apoi vedem daca chiar va merge marc in fiecare zi si cat timp...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

Biancas spune:
Biancas spune:
 Diana am inteles. Cum e acum in salina? Noi cand mergeam cu Sandra nu exista decat autobusul care mergea la 8 si mai era unul la 12 cu care ne intorceam. Atat. Am auzit diferite variante ca s-ar fi bagat autobuse din ora in ora....e adevarat? 
Saracul sotul tau...nu ii e usor cu 2 copii pe scarile alea..la urcare si la coborare  .
.
Pai eu am sunat acum 1 an la Praid sa ma interesez pt cineva care avea copii si atunci mi-a spus doctorita. Noi nici in vizita nu am fost in salina cu Dani pt ca am zis ca e mai bine sa nu fortez nota daca mi-a zis doctorita ca nu e bine pt plamani  ...
...
Dupa control sa ne spui si noua ce a spus medicul. Cat e acum intrarea pt insotitor?
Bianca 
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

lizzy spune:
lizzy spune:

bianca, nu stiu preturi ca nu l-am intrebat pe alin. stiu ca se distreaza bine inauntru pt ca sunt amenajate o gramada de locuri de joaca pt copii cu tobogane, trenulet, hinte de forme si marimi diferite... ianis a fost si anul trecut si a fost foarte incantat.
azi de dimineata l-a vazut dna dr de acolo, a zis ca e ok sa stea 2 max 2.5 ore. acuma nu siut ce sa zic, alin i-a explicat cate probleme respiratorii a avut el de la nastere incoace si daca ea a apreciat ca se poate totusi sa intre... eu pot numai sa sper ca ii va si folosi la ceva...
deseara vorbesc iar cu ei si intreb de autobuze si preturi...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

Criss75 spune:
Criss75 spune:
 Buna seara fetelor, am intrat si eu sa va salut, daca o mai tin mult in ritmul asta clachez.
Bianca, intr-adevar in salina se intra din ora in ora, primul autobus e la 8, ultimul care intra parca la 14. Noi am fost anul acesta prin februarie, e super pentru copii, locuri de joaca, leagane, topogane, balansoare. Lui Alex ii place foarte tare, de unde si pana unde i-ar afecta plamanii copilului??? Ca doar e plin de copii care merg la tratament acolo. Noi am fost doar asa pentru distractie. Am stat 4 ore in salina, ca deja copiii erau terminati dupa 4 ore de joaca si alergat si cred ca si aerul sarat i-a obosit.
Criss si Alex (11.05.2003)

Biancas spune:
Biancas spune:
 Diana multumesc de informatii. Am gasit si pe net anumite informatii si preturi valabile din 1 octombrie.
http://www.salinapraid.ro/ro/stiri.php/PROGRAMUL_DE_VIZITARE_SI_TRATAMENT_SALIN_SUBTERAN_din_1_octombrie_2008/1/35/
Noi cand umblam cu Sandra in salina nu era atat de amenajata ca acum. Erau ceva masinute contra cost si niste hinti de lemn. Si biserica aia...in rest nimic. Acum am vazut si la Tv un reportaj ce frumos s-a facut acolo. La anul sa vedem poate incepem si noi. Sper ca la piticii tai sa le priasca aerul sarat si sa le faca bine.
Criss nu pentru toata lumea e benefica salina si am inteles ca plamanii copiilor mai mici nu sunt dezvoltati asa bine si atunci s-ar putea ca aerul sarat mai mult sa le dauneze decat sa ii ajute. Nu am cautat sa aflu mai multe amanunte, mi-a fost destul acest raspuns dat de medicul meu de familie + recomandarea telefonica medicului de la salina. Daca vrei mai multe info intreaba si tu persoane capabile sa iti ofere aceste info. Oricum iti trebuie recomandare de la medicul de familie pt a face tramanet + ca trebuie sa te consulte si medicul de acolo.
Brigita cum merge scoala?
Anca gata mutatul? E 1 Octombrie azi 
Bianca 

lizzy spune:
lizzy spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Biancas Diana multumesc de informatii. Am gasit si pe net anumite informatii si preturi valabile din 1 octombrie. http://www.salinapraid.ro/ro/stiri.php/PROGRAMUL_DE_VIZITARE_SI_TRATAMENT_SALIN_SUBTERAN_din_1_octombrie_2008/1/35/ Noi cand umblam cu Sandra in salina nu era atat de amenajata ca acum. Erau ceva masinute contra cost si niste hinti de lemn. Si biserica aia...in rest nimic. Acum am vazut si la Tv un reportaj ce frumos s-a facut acolo. La anul sa vedem poate incepem si noi. Sper ca la piticii tai sa le priasca aerul sarat si sa le faca bine. Criss nu pentru toata lumea e benefica salina si am inteles ca plamanii copiilor mai mici nu sunt dezvoltati asa bine si atunci s-ar putea ca aerul sarat mai mult sa le dauneze decat sa ii ajute. Nu am cautat sa aflu mai multe amanunte, mi-a fost destul acest raspuns dat de medicul meu de familie + recomandarea telefonica medicului de la salina. Daca vrei mai multe info intreaba si tu persoane capabile sa iti ofere aceste info. Oricum iti trebuie recomandare de la medicul de familie pt a face tramanet + ca trebuie sa te consulte si medicul de acolo. Brigita cum merge scoala? Anca gata mutatul? E 1 Octombrie azi  Bianca    , mami de Sandra( 8.07.1997)  si de Daniel (17.01.2006)  www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... | 
pana sa apuc sa vin eu cu detalii te-ai informat
 scuze de intarziere...
 scuze de intarziere...marc e ok, nu are reactii adverse deocamdata, sper sa fie ok in continuare. cred ca e altceva sa te duci direct la dna dr de la salina, programare facuta telefonic FARA intrebari si detalii inainte, e altceva cand te vede direct (ma refer la copii). mama imi spunea ca pt adulti si pt copii suficient de mari, care pot sa inspire/expire controlat, la comanda, se face si un test, pe loc, care verifica nu stiu ce parametrii legati de astm. adica iti arata cumva daca ai sau nu tendinte sau probleme de astm. ai mei sunt prea mici sa respire controlat, asa ca nu le-a facut testul. i-a facut mamei, care are de mai multi ani o forma usoara de astm, i-a confirmat doar ca nu s-a agravat si nu are nevoie de inhalatori puternici.
scuzati cearsaful legat de salina

Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc

canuta-om-sucit spune:
canuta-om-sucit spune:
 Salutare!
 Referitor la discutia "starnita" sa stiti ca si eu stiu ca Bianca, toti medicii mi-au spus acelasi lucru. E drept ca noi nici nu avem problemele lui Marc, dar tot nu l-am dus, din aceleasi considerent, riscul!
Noi facem baie de aerosoli la mare de dimineata de la 6 pana la 8, pimbare pe malul marii si seara de la 6 la 8. Ne e destul de usor dimineata sa ne ducem asa devreme pe malul marii, deoarece Dimitrie cand e in deplasare la prima raza de soare se trezeste instant, asa ca... vrem u vrem suntem la mare.
In rest ce mai faceti fetelor? 
Diana, te-am cautat acasa dar nu ai fost de gasit, trimite si tu PM cu nr tau de tel, ca nu il mai am (mea culpa), am ceva de discutat cu tine.
Eu muncesc, de dimineata pana seara sunt in sedinte, acum am cativa oameni nou angajati si trebuie sa fiu pe ei, sa ii ghidez si sa ii coordonez sa isi dea seama cu ce se mananca, in rest discutii sedinte intalniri interminabile cu anumiti oameni.... deplasari si tot circul... si uite asa ajung acasa franta, uneori cum intru in casa ma pun pe canapea spunandu-mi ca mai stau un pic si apoi ma duc inspre dus si  ma trezesc pe la 5 dimineata buimaca, nu stiu cat e ceasul.... sotul m-a acoperit, aranjat, imi desface canapeaua si saracu' se culca... iar eu de la 5 dimineata incep sa ma pregatesc, fac dusul restant, ma usuc, imi caut in liniste hainele, ma duc eventual sa mi le calc, umbland prin semiintuneric, ma lovesc tot timpul de ceva si suna ca naiba, de imi e frica sa nu il trezesc, apoi fac un pic de gimnastica, bag iar un dusult, ma imbrac si merg la servici. Ajung la birou, fac cafea pentru toata lumea, sarcinile sunt deja impartite pe "caprarii". Cand intra pe usa,unul cate unul, se simt oarecum jenati si speriati ca eu sunt inaintea lor si mai ales le-am facut si cafeaua. Hmmm..... ce sef bun sunt! 
Cam atat!
Astept cu nerabdare prima zapada sa imi pot purta haina si sa mergem la ski.
Anul asta mergem si cu Dimitrie, i-am luat echipament, ski, bete, clapari nu ii luam, le vom inchiria, nu are rost sa i le cumparam atat timp cat el creste. Il vom da pe Dimitrie la monitor si noi doi ca niste porumbei vom skia, la final mergem luam copilul de la monitor mergem sa mancam si sa ne distram. Abia astept!!!!
Gata ma duc sa ma culc, o seara buna tuturor! V-am impuiat capul destul !!!
!!!

lizzy spune:
lizzy spune:

aura, stiu ca ai fost pe la mine, te-am si sunat zilele urmatoare dar nu ai raspuns. dau nr pe pm.
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc

anca_27 spune:
anca_27 spune:
 Fetele am neeeeeeeeet, dar n-am timp, sper sa recuperez in weekend, lucrez, pe maine am de dat documente la semnat la scoala, m-a pus ala micu sa ma bag si la master, in fiecare zi dupa-amaiza, azi folosesc netul si calcul strict pt scoala.
De-abia astept sa va citesc din urma, v-am pupat pe toate!
 28+
28+ Sara
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything 
That's how the light gets in. (L. Cohen)