Muresence.....la apel!!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna seara la toata lumea.
Mai apuc si eu sa intru asa printre picaturi.
Si atunci am de recuperat, macar la citit ca de scris scriu tot mai putin.
Mergem la gradi, am avut sedinta cu parintii, a trebuit sa dam 100 lei pentru rechizite, ceea ce mie mi se pare foarte mult, pentru un copil de gradinita.
In rest suntem bine, astept sa scapam de control, si sper sa fie bine pana la urma.
Anca felicitari, mai faci si master. M-am gandit si eu, dar cred ca sunt deja prea batrana pentru asta. Am facut destula scoala...

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si o tarzie pt muresence.
Anca astept impresiile despre noua locuita. Bine ca ai reusit sa ai si net...ne citesti tu cand ai timp
Aura te cred si eu ca angajatii raman surprinsi ca te vad acolo inaintea lor . In ce domeniu lucrezi? Nu se stie niciodata de cine si unde ai nevoie de omul respectiv.
Criss si noi tot 100 lei am dat pt gradinita. Dar noi cumparam din banii astia si rechitie la fel pt toti copii.
Incepe weekendul...asta ar fi prilej de bucurie pt unii dar pt mine incepe distractia....incep orele la facultate . Ultima sesiune ..a venit si anul 5 in sfarsit .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Cris, Bianca
ianis e in grupa mijlocie si dam 10lei/luna. asa a fost si anul trecut. plus 40lei/an pentru fondul grupei, din care se fac investitii la nivelul gradinitei. nu stiu pe ce perioada dati voi 100lei pt rechizite. pentru tot anul?

w-end frumos va doresc, daca nu mai apuc sa intru. azi se prevede o zi agitata...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Diana am dat 100 lei pt anul asta...ma gandesc ca pana in primavara. La gradinita am fost aleasa presedinte de grupa si a trebuit sa facem urmatoarele cumpraturi:
rechizite pt fiecare copil pt ca am preferat sa fie toate la fel sa nu fie discutii si batai intre ei ( creioane colorate, radiera, creion grafit, radiera, carte de colrat, acuarele, pensule, bloc de desen, maculator, hartie color, farfurii si cesti din tabla, hartie igienica, prosoape de sters pe maini, servetele de nas Puff pt toata grupa, aparat mp3 pt grupa sa le puna melodii si povesti, trebuie sa reparam scaunele si masutele copiilor plus saptamanal trebuie cumparata apa plata pt copii cam 5 sticle de 5 l pe saptamana). Sigur la rechizite mai sunt dar nu imi mai amintesc acum. Am ublat acum 3 zile in kaufland, Metro si Auchan dupa ele .
Cumparaturi s-au facut dar si bani mai sunt deocamdata. Daca raman...raman in fondul grupei...fara dobanda normal . Vine craciunul...vin cadourile de craciun.
Fondul gradinitei e altul...acolo nu a dat nimeni bani...cam 15 lei ar trebui sa dam...asa s-a spus la sedinta pe unitate. Sa vedem sa ma mobilizez sa trimit parintilor hartiutza acasa de instiintare dar am zis sa mai treaca putin sa mai ia un salar .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

am intrat sa va salut.un timp am sa lipsesc!nu stiu cit. am probleme serioase de sanatate.momentan inca sint in perioada de "sedimentare" a informatiilor.trebuie sa ma adun!deocamdata stiu pasul urmator,pe urma mai vedem ce va fi.sper sa revin cu vesti bune!va pe toate si:multa sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Kover, speram ca problemele de sanatate sa nu fie foarte grave.
Noi oricum suntem alaturi de tine si te sustinem. Ai grija de tine. Asteptam vesti, speram cat mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Fetelor dar ce gradinita e asta, trebuie sa mai dati bani sa le cumparati rechizite sa le reparati scaunele, sa le luati apa... Pai banii aia pe luna pentru ce sunt?!! Nu trebuie sa acopere cheltuielile astea (apa reparatii etc.) Plus ca pentru reparatii nu mi se pare normal sa dati, chiart daca e gradi de stat sau particulara. La cele de stat stiu ca fiecare gradinita primeste un fond pentru reparatii etc de la buget, iar cele private isi acopera cheltuielile astea din taxa lunara pentru fiecare copil.

Nu pot sa inteleg!

Va pup!

Mergi la inceput

Buna fetele.
Kover suntem alaturi de tine, cand ai timp si chef scrie-ne .
Aura, ai mare dreptate....reparatia scaunelor ar trebui sa fie sarcina gradinitei dar se pare ca nu prea e. Dupa cate am inteles la sedinta pe unitate anul asta nu s-au primit fonduri de la primarie. Chiar am sa vad si am sa merg sa intreb de ce nu se repara ca am inteles ca este un om care face micile reparatii. Iar husele pt scaunele au fost ideea eduatoarelor...sa facem ca si grupa aia au . Si noi facem nu? Ca doar vrem ca copiii nostrii sa stea pe ceva moale .
Mda...

Mergi la inceput

Hellllooouuuu!
E cineva pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

da, eu. la serviciu. in timp ce marc e acasa, in pragul unei enteroviroze, cred. azi dimineata a varsat urat de tot, nu mai vrea lichide, nimic. imi vine sa mor.

w-end/ul trecut l-am petrecut in spital cu o criza bronsica. aerosolii salini nu sunt o prostie, dar ideea de salina este. pt ca nimeni nu controleaza persoanele intrate daca sunt sau nu sanatoase. si, teoretic, asta e regula, sa intre copii cu afectiuni astmatice dar care, in timpul curei saline sa fie SANATOSI, adica nu cu mucii in gura! ei bine, marc a luat vineri un virus, a facut bronsita cu criza obstructiva, adica se sufoca, la propriu. in 3 ore a evoluat de la un copil sanatos la unul care se sufoca. sunt un pachet de nervi si frustrare.
dr mi-a zis ca atunci cand salina nu va mai fi un spatiu inchis in care zboara toti microbii si virusii cum vor atunci am sa-l mai pot duce pe marc. pt ca el face criza la cel mai mic virus, in timp ce altii, la acelasi virus fac muci si atat.

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput