Muresence.....la apel!!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Camelia, Marc a fost cel bolnav, asa a fost mereu, probabil de la prematuritate i se trage si de la pneumonia de la 2 sapt de viata si de la operatia la stomac de la 7 sapt, samd. Imunostimulatoare ia de mult, am incercat diverse, dar nu au efect, sau cel putin nu-l vad eu din moment ce am mereu probleme cu el. Mi s-a spus ca asa vom lupta pana mai creste. Eu astept cu nerabdare momentul…

Bianca, Marc e mai mic decat Dani al tau cu fix 11 luni. Este din 17 dec. 2006. multam de urarile de sanatate...

Kover, multa multa sanatate!!!

Oana, un mare tie si puiutilor!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Olim am vazut pozele...ce a mai crescut Alex . Si s-a ingrasat putin...e ca un pepene..cred ca iti vine toata ziua sa il pupi.
Agentii nu stiu nici serioase, nici neserioase ca n-am avut treaba cu ele de cand m-am mutat aici adica de vreo 7 ani,dar stiu 2 maricele :
http://www.atlantic.imobiliare.ro/
http://www.euroimobil.ro/

Diana 11 luni...nu stiu ce am vazut eu 1 luna . Credeam ca e din 2005 nu 2006...sigur asta e explicatia. Imi trebuie si ochelari deja

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata la
Unde sunteti muresencelor? V-ati bagat la caldurica?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

io muncesc de zor

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Din pacate la mine nu e caldurica decat la birou, urmeaza sa imi vina gazul.... Ohhh! asa m-am saturat, casa e destul de mare pentru noi, si e destul de dificila pentru mine intretinerea ei. Am o tanti care ma ajuta saptamanal, insa saptamana trecuta nu a venit si a trebuit sa fac eu. Foarte greu! Am facut curatenie pe fiecare particica, o curatenie din aia cum se spune, luna. De bine ce am terminat-o luni au venit aia sa bage tevile de gaz...

Noi suntem bine, ne-am serbat, am implinit ceva ani de la casnicie, am primit 2 cadouri superbe de la sot (colier cercei si un inel cu perle si diamante si o haina de blana de nurca) iar raspunsul a fost pe masura

Dimitrie nu mai merge la gradinita pentru ca nu mai vrea, e destul de stresat cu mersul la gradinita, asa ca am hotarat sa o amanam pana la anu'. De cand a venit din Delta se scoala noaptea pe la 3 sa imi spuna ca el nu vrea la "ghita"... iar cum el e sufletul meu... si ma topesc cand are o cerere, am cedat, interventii discrete pe la sot... asa ca l-am convins a cel mai bine e sa nu mai mearga deocamdata.

Am vrut sa plecam in Croatia, insa nu primesc concediu, asa ca vom merge direct la ski, cel putin 3 saptamani, sa recuperez si vara fara concediu.

Kover cum ai reusit performanta de a ajunge cu mana in ghips?

Sanatate multa copiilor bolnaviori si voua tuturor!

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

aura:ce cadou!!!!!sa le folosesti sanatoasa.anul acesta il duceti si pe titirez la schiat???imi pare rau pt. esecul:gradi. mina o am in ghips pt. ca am tendinita la incheietura si necesita repaus(ca sa nu ajung la operatie).de luni bune ma chinuie,am ajuns sa nu mai pot suporta durerea...cum sinteti???la noi ciclul racelii a fost complet:dupa copii am luat si noi.eu am o tuse foarte urita!copiii cum sint;bebeii?prescolarii si scolarii?mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
noi suntem acasa doar eu si alex, marius e la barcelona, la noi ploua, bate vantu, si mai sunt si zilele orasului unde nu am putut merge din cauza vremii,asta e
va doresc o duminica frumoasa tuturor si sa aveti o saptamana excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Buna dimineata la
Sambata am fost in cetate la zilele Ghedeon Richter, duminica la Zoo si Mc` si asa a trecut weekendul. Il asteptam pe urmatorul sa vedem ce ne mai rezerva....
Incepe scoala si la studenti saptamana asta, poate imi pun astia ore la sfarsit de sapatamana .
In rest toate bune, scoala, gradi, casa, servici...toate cele vechi.
O saptamana frumoasa sa aveti.
Aura frumoase cadouri ai primit, sa le porti cu placere .
Cu gradinita...poate trebuia sa mai insisti, sunt copii si copii. La Dani in grupa unul si acum plange zilnic. Si ce faci cu el/? Aveti bona?
Olim si aici e frig....mai ales dimineata.
Kover, cred ca v-a trecut raceala si sunteti mai bine.
Restul muresencelor?

Mergi la inceput

aura, felicitari lui dan. cum de ce? ca stie sa-si aprecieze sotia asa cum merita! nota 10!

kover, refacere rapida!

oana, ai mess de la mine!

copiii mei au plecat ieri la praid pt o saptamana. eu nu mai pot sa-mi iau concediu, asa ca au plecat fara mine. ideea e sa faca aerosoli, poate ne ajuta la probleme noastre curente cu racelile...

o saptamana frumoasa va doresc! tuturor muresencelor!

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Bianca, nu avem bona, sta cu strabunica lui (bulica maioaia) . Ce rost are sa il stresez, sa insist? Daca el nu se simte bine... mai astept un an, sigur la anu' o sa inteleaga mai multe. Oricum acasa invata mai multe. Cand l-am dus la gradi, au ramas surprinse educatoarele cate stie. Se jucau de-a trenu si fiu-miu a rupt randu si a inceput alora sa le explice ca trenul merge pe sine, si ca atunci cand trece trenul noi nu trebuie sa trecem, sa il asteptam pe el mai intai si apoi noi, ca are semafor si face ding ding si cand e verde trecem cand e rosu stam.... le-a cantat podu de piatra... le spunea toate culorile (e drept ca le cunoaste, stie sa numere foarte bine pana la zece, le explica de avion ca aterizeaza pe pista ca are elice care se invarte si asa se ridica avionul, ca are mansa nu "voian"etc.) De la gradinita nu a venit cu nimic nou, pentru ca il considera prea mic...

Diana, am sa ii transmit.

O saptamana frumoasa!

Mergi la inceput