Muresence.....la apel!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 4
Camelia spune:
Bianca, la matematica in Ro , in clasa intai, se fac adunari si scaderi pana la 100.Eu urmaresc planul de invatamant din Ro si mi-am cumparat si manualele pentru clasa intai.Lucram impreuna de mult din ele.Teodora citeste deja binisor romaneste.Si, spre surprinderea mea, de buna voie si nesilita de nimeni a inceput singurica sa buchiseasca si in germana.Sper sa-i placa sa invete!Deocamdata merge cu drag la scoala.
Diana, sanatate multa lui Ianis!N-ai incercat si ceva tratamente pentru intarirea sistemului imunitar?
WE placut tuturor!
olim spune:
am trecut sa va doresc un wek placut
azi a plecat marius si am ramas cu casa ravasita,ca de obicei, abia astept sa terminam cu subsolu si sa cobor tot ce nu am nevoie in casa, asa mai aerisesc dulapurile ca stau sa cada
Mai avem un pic si gata![]()
camelia, sigur o sa se acomodeze repede scolarita ta, aici dekja la 3 ani incep scoala si la 4 stiu sa scrie sa citeasca[bang
diana, sanatate multa va doresc
bianca, sigur o sa ii treaca repede
va pupam pe toate si va dorim wek frumos.
ma apuc de aranjat dulapurile din dormitor, ca am scos toate hainele ca avem o gramada ce nu le purtam
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
anca_27 spune:
Fetelor va tzuc pe fuga, am intrat pe net la cineva, astia de la RCS RDS se misca fte repede, sapt trecuta am cerut transfer si cica avem net doar de la 1 oct.
Bia, sunt bine, ne-am mutat, o nebunie, nu mai vreau sa ma mut in urmatorii 10 ani cel putin, si lucrez de o sapt, nu, nu dau teste din prima sapt, nivelul elevilor il pot vedea si fara teste, bebelina e bine, am dat o fuga si la Gliga, e deja cu capul in jos.
De-abia astept sa am net si sa am timp sa ma uit si la poze.
Pupici tuturor!
28+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
OanaRusu spune:
Sanatate multa Diana
pruncii 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Buna seara...
Of Diana ce ati avut de patimit...imi pare tare rau ca nu v-ati putut face concediul...
. Acum vad ca Marc e mai mare cu fix o luna ca Dani meu. Sanatate multa va doresc si cand mai ai timp mai scie-ne. Si mai spune-ne de regim...daca mai tineti monti si daca ai mai dat jos ceva.
Anca ma bucur sa vad ca esti bine si in plin proces de mutare. Deci pana in oct. nu ne auzim...dar e bine de stiut
. Cu mutatul...asa am zis si noi ca urmatoarea mutare va fi la casa...ne-am mutat de la garsoniera la 2 camere, de la 2 camere aici...si urmatoarea mutare am zis ca va fi la casa dar...nu m-as mai incumeta)
Aura..apropo de casa cum sunteti? Ti-au venit baietii pescari acasa?
Oana
Camelia crede-ma ca nu mai retin...asa a trecut timpul si nu mai stiu ce a facut in clasa a 1-a
. E bine ca ii place Teodorei scoala...e super bine
. Succes in noul an scolar, inceputul e f important.
Brigita voi ce faceti?
Criss ati inceput gradinita?
Kover baietii?
Olim cum naiba ii invata la 4 ani sa citeasca?
. Am auzit ca in Canada incep repede scoala...si acolo la 4-5 ani.
Eu am avut azi musafiri...un prieten virtual din Spania cu care vorbesc de 7 ani pe net si ne-am cunoscut de abia azi in realitate. Interesant nu? ![]()
Pana duminica la sala polivalenta iar e targ de confectii..piele, haine, pantofi.... alea alea... cine are chef de shoping...program 10-18 parca
la toata gasca.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
olim spune:
da asa e aici, incep scoala la 3 ani, si la sfarsitul primului an de scoala stiu literele toate

asta e sistemul spaniol, dar imi place ca nu e asa incarcat ca la noi, si nu conteaza cine esti la note, ca la noi
am emotii de acum pt alex, da asta e![]()
kover spune:
diana:multa sanatate!!!!anca:mai ai un pic si incepi pregatitul camerei pt.fetita.ce predai?la gimnaziu sau liceu?daca la gimnaziu ce zic elevii tai de burtica?bianca:la expozitie in afara de incaltamintea de la firma alpin(reghin)parca nimic nu avea preturi de "producator"olim:povesteste-ne de Alex.noutati?la noisituatia este:de joi am mina in ghips,timp de 3 saptamini.vineri am fost la doctor cu Kristian:muci,stare subfebrila,iar de azi si Robert e cu mucii in gura si tuseste un pic.la gradi e destul de bine:Robert adoarme greu pt. ca povesteste cu Helena(prietena lui),iar Kristian in brate la educatoare.acum pauza....prima boala am bifat-o.sotul a fost vineri-simbata la pescuit,am pus citiva pesti in lighean sa se joace copiii,iar dupa ce au adormit i-a curatat sotul,iar azi dimineata au fost foarte revoltati copiii mei ca nu mai sint pestiii.Robert a spus ca merge si el la pescuit iar de pestii aceia nu o sa ne atingem.
la toata lumea.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
Biancas spune:
Kover nu am fost la targ ca am uitat sincer
Dar la Reghin pot sa merg oricand vreau...am o gramada de pantofi si cizme si sotul a spus ca numai daca ii arunc pe astia vechi imi mai cumpar altii noi
.
Imi pare rau ca s-au imbolnavit copiii. Eu am inceput sa ii dau lui Dani sirop de la plafar "Echinaceea si propolis" ..nu vrea sa il ia ca nu ii place dar il prostesc si ii pun in putin suc.. 5 ml pe zi se da. Sper sa ne ajute putin. Si el a fost putin mucos zilele trecute dar i-a trecut deocamdata fara nimic.
faza cu pestii ![]()
O saptamana frumoasa sa aveti 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
olim spune:
salutare
am trecut sa va dorim o saptamana excelenta tuturor
am pus si poze noi![]()
olim spune:
ce liniste deplina la voi la mures
va pupam pe toate
fetelor, imi ziceti si mie o agentie imobiliara serioasa, ca soacara mea a pus anunt in piata si nu m-a sunat nimeni, bine ca nu stiu daca l-a pus bine