Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 20
felicic76 spune:
andreutac, ankussa: sunteti totale
sa fie balante si sa se nasca pana pe 29 sept(
ankussa)
claudina: vazut pitic frumos, cand ai timp poate pui foto pe contul comun,
nocom: adeverinta trebuie sa fie cat mai completa si exacta,antet soc, nr de inreg si data eliberarii ei, nume prenume, adresa, date buletin, cnp, salariu brut, functie, sa se mentioneze ca ti se retin asig sanatate si unde se vireaza ele,adik beneficiar, cont si trezorerie si unde iti serveste.
Ideal ar fi sa o ai la internare, altfel se conditioneaza externarea.
Daca ai posibilitatea, bag-o in bagajul de spital.
La a doua intrebare nu stiu sa-ti raspund
asteapta la cotitura proaspetele mamici care au nascut la spitalul unde vei naste si tu
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
claudinna spune:
CD27, poate sa stea si mai mult, insa la noi e problema cu mancatul din 3 in 3 ore...si eu ii dau cu biveronul si tr sa fiu acasa sa-i prepar laptele..ca nu-l pot ine facut mai mult de o ora...
acasa il tin mai mult in curte
Nocom...pe la asistente am dat asha..cate o cafea, o prajiturica...in principiu nimeni nu mi-a cerut, dai daca vrei si cat vrei
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
iepurila spune:
Nusha, cat ma bucur ca te-ai linistit. 
Eu, iepurica
33+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
tzitziri spune:
Mai fetele..eu acum va aud de adeverinta de salariat.Pai mie nu mi-a cerut nimeni nici la internare nici la externare.....chiar trebuie?Sau e regula ad-hoc depinzand de spital?
Ca asa si la Giulesti scrie ca la internare duci adeverinta...dar....
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
Nocom spune:
multumesc mult felicic!!
da, pai chiar o astept pe Eva sa-mi spun ce si cum, caci nasc tot la Polizu ca si ea. O buna prietena de-a mea a nascut azi la Polizu si maine ma duc pe la ea, poate o mai gasesc si pe Eva. (de la prietena mea nu pot obtine info despre preturi, caci eu i le-am aproximat ei, acuma sa vedem daca am indrumat-o bine...) ![]()
37+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 andreutac, ankussa: sunteti totale ![]() sa fie balante si sa se nasca pana pe 29 sept(claudina: vazut pitic frumos, cand ai timp poate pui foto pe contul comun, nocom: adeverinta trebuie sa fie cat mai completa si exacta,antet soc, nr de inreg si data eliberarii ei, nume prenume, adresa, date buletin, cnp, salariu brut, functie, sa se mentioneze ca ti se retin asig sanatate si unde se vireaza ele,adik beneficiar, cont si trezorerie si unde iti serveste. Ideal ar fi sa o ai la internare, altfel se conditioneaza externarea. Daca ai posibilitatea, bag-o in bagajul de spital. La a doua intrebare nu stiu sa-ti raspund ![]() 33+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
adeverinta cum trebuie sa se numeasca "adev de salariu" si cat are valabilitate????
35 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom multumesc mult felicic!! da, pai chiar o astept pe Eva sa-mi spun ce si cum, caci nasc tot la Polizu ca si ea. O buna prietena de-a mea a nascut azi la Polizu si maine ma duc pe la ea, poate o mai gasesc si pe Eva. (de la prietena mea nu pot obtine info despre preturi, caci eu i le-am aproximat ei, acuma sa vedem daca am indrumat-o bine...) 37+ Daria AnastasiaNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze eco |
dupa ce afli preturile sa vi sa ni le spui si noua

35 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
CD27 spune:
tzitziri cred ca ai avut noroc sau au uitat cei de la spital, ca altfel ar trebui sa platesti spitalizarea, chiar si cand eram in facultate a trebuit sa procur o adeverinta de student pentru o colega ca sa poate iesi din spital
37s+ 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Raluca83 spune:
Hello fetelor,
Azi ma duc si eu la doctor pt analiza de streptococ
. Imi e cam frica, sper sa nu doara si asta
!!
BURTICILE
AAA, IMI PUTETI SPUNE SI MIE CUM INTRU PE CONTUL COMUN SA MA UIT LA POZICILE VOASTRE??
Raluca
34+
Bianca Florentina