Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 21
felicic76 spune:
tzitziri: daca mergi la spital la urgenta, la camera de garda, nu ti se cere adeverinta. Daca ai trimitere de la MF si restul de investigatii, trebuie neaparat. Asa ca tie ti-au facut probabil internarea in regim de urgenta, prin camera de garda, si nu ti-a mai cerut nimeni, dar pentru nastere sa duci neaparat, daca nu ai loc de munca am inteles ca te pun sa platesti si acele si fesele sterile
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
tzitziri spune:
Mda...ciudat.
Dar la fel mi se pare normal sa interneze si dupa aia sa le duci ce o fi...sa ceara macar.Poate ca o fi fost weekend?Sau poate cum zici Felicic ca o fi fost prin camera de garda?In fine....
Eu ma gandeam sa il trimit pe al meu dupa adeverinta cand nasc....daca imi zice cineva ceva.De platit nici nu se pune problema!!!
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
sabinel spune:
eu am contract de drepturi de autor, deci canci asigurare. ma internez pe-a sotului, am inteles ca se poate
41+ cu
Amalia Stefania
300 spune:
| Citat: |
![]() pai daca tu te apuci de zugraveala, se duce dreaq prezicerea mea..... acum tu, in baza ce-am zis, te apuci sa rezolvi treburi care ar baga in spital si un om in deplinatatea fortelor fizice?nu vreau sa te dezamagesc, din experienta personala cu doua apartamente renovate in doi ani, la cat spune mesterul ca dureaza mai adauga o luna. Asa ca, sfatul meu prietenesc, fa-ti un plan de rezerva ca nu o sa termini cu renovatul pana nasti, nici daca stai langa mesteri si le cronometrezi miscarile. Apoi o sa urmeze alte probleme administrative, pana vine mobila etc, Eu iti doresc sa se faca totul repede , cum vrei tu, dar ti-am tras si un semnal de alarma, sa nu te superi prea tare. ![]() (singura data cand s-au miscat lucrurile repede este cand l-am chemat pe cumnatul meu, care are firma de constructii mare si se ocupa mai mult de ridicat case si blocuri la rosu,si l-am implorat sa-mi lase o echipa vreo trei zile, ca nu mai rezistam |
Nu Feli, tot ce voi face eu e sa ma tocmesc cu mesterul, sa le indic ce mobila vreau si cum s-o puna, si sa aleg gresia faianta si ce-o mai fi, macar in mare. De restul nu ma doare, eu dupa ce nasc ma du la mama mea uite-asa
Stiu ca dureaza mult, si nu am absolut nici o pretentie sa se termine in 2 saptamani ...
35+
Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii
Ankussa spune:
Haoleuuuu, sar`mana la matale cocoana Felicic (mancatz`as) de prezicere
.
Scuzati limbajul, e din cauza de neuron (singur si unic si ala gravid).
Va pupacesc si intru mai tarziu ca acum ma duc sa fac o supitza (poate p`asta pot s-o mananc) 
37+ Vladut
denisa.g spune:
Claudina – vazut poze cu bb. Este o scumpete. Sa va traiasca si sa fiti sanatosi.

Kllemi – nu stiu care sunt conditiile de la spitalul unde nasti tu, dar la mine dupa 2 ore dupa nastere mi se aduce bb langa mine si treaba mea: haine, sapun,…. nu imi imbraca copilul cu nimic de la ei; de aceea eu mi-am luat o paturica daca e racoare noaptea sa-l invelesc (de exp. Eu ma invelesc noaptea cu un pledulet) 

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
claudinna ce dragutz e 
,cred ca-i place tare mult afara.
Adeverinta se poate duce si in timpul spitalizarii,dar cel mai bine e sa o ai la tine...oricum e valbila oluna.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
300 spune:
Un articol simpatic tare http://w w w.ma mi.ro//sarcina/jurnal-de-sarcina/9-luni-in-burtica-varianta-bebelusului.html
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
denisa.g spune:
raluca - ai PM 

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
ratonelu spune:
gata.....am fost sa-mi fac restu de analize:urocultura,sumar urina..streptococ etc.
claudina,ce bebe frumusel ai.
felicic......te-am mai intrebat si vad ca te faci ca ploua![]()
...pt mine ce prezicere ai?
piolica...si eu eram sigura c-ai nascut
pup toate fetele...
sabinel,iti dau io asig mea.....sau ce vrei tu..numa' sa nasti....
io glumesc....daaa?
ramona....am citit ce mi-ai scris pe mess
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....