Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 19
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Felicic mersi mult pentru informatiile de ambele feluri, mi-a mai venit inima la loc. Despre casa de sanatate, o intrebasem si eu pe mama si ea mi-a zis cam acelasi lucru pe care i l-ai zis si tu lui CD, dar deja isi facea griji ca poate si-au schimbat iarasi astia rregulile sau ceva si era pe punctul de-a vorbi cu doctorul de familie. Iar despre nastere, cred ca 2s e mai ok decat in weekend. Am timps a arvunesc mobila, materiale si om, de restul se ocupa familionul ala mare. 35+ Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii |

pai daca tu te apuci de zugraveala, se duce dreaq prezicerea mea..... acum tu, in baza ce-am zis, te apuci sa rezolvi treburi care ar baga in spital si un om in deplinatatea fortelor fizice?nu vreau sa te dezamagesc, din experienta personala cu doua apartamente renovate in doi ani, la cat spune mesterul ca dureaza mai adauga o luna. Asa ca, sfatul meu prietenesc, fa-ti un plan de rezerva ca nu o sa termini cu renovatul pana nasti, nici daca stai langa mesteri si le cronometrezi miscarile. Apoi o sa urmeze alte probleme administrative, pana vine mobila etc,
Eu iti doresc sa se faca totul repede , cum vrei tu, dar ti-am tras si un semnal de alarma, sa nu te superi prea tare.

(singura data cand s-au miscat lucrurile repede este cand l-am chemat pe cumnatul meu, care are firma de constructii mare si se ocupa mai mult de ridicat case si blocuri la rosu,si l-am implorat sa-mi lase o echipa vreo trei zile, ca nu mai rezistam
33+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
ramonzca79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ankussa Salutare burtici, mamici si pitici/e Dragutelor ce de mamici, nu pot sa cred :Eva si Mommy Mogda sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei, sa fie papaciosi si cuminti!!!!! Btw ii spuneam sotului aseara ca a nascut Eva si saracu` statea sa se gandeasca care din prietenele mele era gravida si el n-a stiut, pana la urma s-a lamurit ca "forumul e de vina" si s-a potolit. Felicic spune-mi care e cotizatia (glumesc bineinteles ) ca sa aflu si eu cand "imi vine sorocul" dupa UM e cam 5 oct, dupa prima eco e 29 septembrie, mataluza ce zici Ramo te inteleg perfect cu pisica, cand am venit in UK mi-am lasat motanul la mama si m-am jelit de parca murise cine stie cine, iar acum cand ma duc acasa nici nu ma baga in seama (cred ca se razbuna pe mine). De ce nu vb cu sotul tau si faceti un compromis? De ex in primele 6 luni pisicuta nu va calca in dormitor la bb, si apropos daca e vaccinata si curata eu chiar zic ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Tu vei fii aia care va munci mai mult din pacate la curatenie. Sabinel parca vad ca maine ne suni si ne zici ca gata bb e pe vine (nu fac concurenta Felicic da` incerc s-o incurajez ca io in locul ei as fii disperat de nerabdare )Pupici la toate ![]() Ankussa |
HM...PISICA ORICUM NU MAI INTRA IN CAMERA UNDE VA STA BEBE DE CEVA TIMP INSA LASA F MUL PAR CARE SE PUNE PE HAINELE NOASTRE.....SI CAND IL VOI LUA IN BRATE??IAR SOTUL NICI NU VREA SA AUDA...EL A ACCEPTAT ANIMAL IN CASA DE DRAGUL MEU DAR IN SITUATIA ASTA A ZIS C-O ARUNCA DE LA BALCON....ASA CA...IN CEEA CE PRIVESTE CURATENIA ORICUM ASPIR ZILNIC DE CAND PISICA...RAR TRECE O ZI FARA SA SCOT ASPIRATORUL...
POZE...POZULICI
39+...
Erik
claudinna spune:
wow!! deci ieri s-au mai nascut 2 bobocei!
felicitari proaspetelor mamici: Eva si MommyMagda!!! sa fie bebelushii sanatoshi si mancacioshi!!!
va asteptam acasa:)
am pus poze cu bobocelul meu, in linkul de mai jos:)
ieri am mers pt prima data in parc..bineinteles ca a fost f cuminte si poate il mai scot si azi
insa putem sa stam numai cel mult o ora si pregatirile pt iesire dureaza ff mult:)
tr sa-l imbrac de oras inainte de a-i da sa manance, ii dau sa manance cam o ora...apoi tr sa-l las cel putin jumate de ora sa i se aseze lapticul sa nu-l dea afara...si apoi putem pleca:)
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
kllemi spune:
FELICIC eu nu nasc la Giulesti, dar am vrut sa zic ca ma indoiesc de faptul ca ar face ceva, numai dupa faptul cum i-am vazut ca vb. adica pur si simplu sfidau oamenii zicand "ca orice om greseste" mi se pare aberant sa spui asa ceva avind in vedere ca nu este vb.despre niste lucruri ci despre niste copii......
35 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
Nocom spune:
buna ziua burticute si mamicute,
am si eu doua nelamuriri si poate puteti sa ma ajutati
1 - adeverinta pe care tre sa o aducem de la servici despre ce tre sa fie si cand o ducem? Tre sa o avem la noi in mometul nasterii sau o aduce sotul pana ne externam?
2 - care mai sunt preturile la o nastere normala?? stiu ca s-a mai discutat, credeam ca am retinut, dar..... si acum cred ca se apropie... si tre sa stiu...
Va multumesc si va pup
37+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
rain_lover spune:
Nici eu nu sunt pro dat animaul din casa. Mai ales daca il ai de mult timp. Din pacate am renuntat la matza mea dar asta pentru ca am schimbat tara si a fost dificil pana ii faceam actele etc. Cainii am inteles ca sunt mai ok decat pisicile (sora mea are caine de 7 ani si copil de 2) si asta din cauza parului care cica la pisici nu se digera. Dar bb nu va merge de-a busilea prin casa. Eu zic asa: o igiena corespunzatoare poate impoaca si capra si varza
.
36+
Eva Gabriela
http://md.lilypie.com/Sxzzp2.png
claudinna spune:
Nocom, din adeverinta tr sa reiasa ca cei de la serv ti-au pltit asigurarea de sanatate...mie mi-au cerut o adeverinta si cand m-am internat si cand am plecat..avand in vedere ca adev de la internare expirase pana m-am eternat eu...are valabilitate o luna si eu o aveam deja de ceva timp. la externare iti mai cer o copie dupa buletin si dupa carnetul acela albastru de asigurat, daca il ai
despre nastere naturala...cam 500-700 ron...cel mult, nu stiu ca n-am nascut natural...dar asha am auzit:)
poze bimbocel
mamica de Florin Razvan
Nocom spune:
claudinna ce bimbocel frumos foc ai!!!!! si ce mare pare!!!!!! parca ar avea 2 luni!!
Sa-ti traiasca!!!!
Te felicit!!
37+
Daria Anastasia
poze eco
CD27 spune:
claudinna sa-ti traisca bimbocelul, e un scump, se vede ca ii place in parc![]()
, doar o ora are voie sa stea afara?
eu credeam ca le face bine aerul
, nu stiu nimic despre bebi, ce ma fac?
37s+ 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Nocom spune:
claudinna multumesc frumos de raspuns. Dec tre sa imi procur adeverinta de la servici inainte sa nasc.....
pe la asistene, moase, anestezist....cat se da, sti?
Iti multumesc pentru ca iti bati capul cu mine...
37+
Daria Anastasia
poze eco

: