Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 18
CD27 spune:
felicic

saru' mana, imi faci tu preziceri dar m-ai scos din....belea cu casa de asigurari, ai mare dreptate, am sunat la munca si au zis sa stau linistita, aia de la casa de asigurari si-ai batut joc de mine

37s+ 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 felicic ![]() ![]() saru' mana, imi faci tu preziceri dar m-ai scos din....belea cu casa de asigurari, ai mare dreptate, am sunat la munca si au zis sa stau linistita, aia de la casa de asigurari si-ai batut joc de mine![]() ![]() 37s+ ![]() Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
de ce nu ai zis tu mai devreme, scuteai niste drumuri

tu ai vb mai demult de schimbare de nume, dar eu am avut impresia ca vb de asigurare privata, acum cand ai zis de casa de asigurari, mi-a picat fisa.....
edit: casa de asigurari nu vrea decat sa-si simplifice munca, nu-i intereseaza de tine, mine sau noi, problema a fost ca nu ai vb la firma intai

33+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
felicic76 spune:
sper ca nu ma considerati cinica
, imi vine sa sparg tv cand vad bubitele de pe capsorul bebeilor de la Giulesti,inteleg ca sunt si prematuri pe deasupra
, dar ma bucur pentru fetele care nasc la Giulesti in urmatoarea perioada, bebelusii lor vor avea parte de cel mai bun tratament
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
kllemi spune:
| citat din mesajul lui felicic76 sper ca nu ma considerati cinica ![]() , imi vine sa sparg tv cand vad bubitele de pe capsorul bebeilor de la Giulesti,inteleg ca sunt si prematuri pe deasupra , dar ma bucur pentru fetele care nasc la Giulesti in urmatoarea perioada, bebelusii lor vor avea parte de cel mai bun tratament![]() 33+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
crezi tu, ca din cauza asta alea se vor purta mai bine, eu una nu prea cred....

35 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kllemi
crezi tu, ca din cauza asta alea se vor purta mai bine, eu una nu prea cred.... ![]() 35 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA |
tu nasti la Giulesti? mai vorbim dupa...sunt sigura ca la capitolul igiena, atentie vor fi la superlativ, dupa astfel de probleme urmeaza controale inopinate pana se stinge scandalul si nimeni nu se mai risca sa se lase pe tanjala........ nu garantez ca pe tine personal te va tine vreo asistenta in brate
33+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
300 spune:
Felicic mersi mult pentru informatiile de ambele feluri, mi-a mai venit inima la loc.
Despre casa de sanatate, o intrebasem si eu pe mama si ea mi-a zis cam acelasi lucru pe care i l-ai zis si tu lui CD, dar deja isi facea griji ca poate si-au schimbat iarasi astia rregulile sau ceva si era pe punctul de-a vorbi cu doctorul de familie.
Iar despre nastere, cred ca 2s e mai ok decat in weekend. Am timps a arvunesc mobila, materiale si om, de restul se ocupa familionul ala mare.
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
Nausica spune:
| citat din mesajul lui kllemi Mai fetelor chiar imi trebuie, sa am la spital paturici??? si daca da, ce fel de paturici???????? |
daca vezi "paturici" pe vreo lista cu lucruri pt spital, probabil ca se refera la scutecele acelea mari, denumite si "aleze", de unica folosinta, care se pun pe masa de infasat, sau si pe patul tau, sub fund.
Nausica
34+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
andreutac spune:
Eu am bagat deja 2 castroane cu supa de pui fierbinte si deja ma simt mai bine. Cred ca repet operatiunea si diseara sa scap de stresul asta cu raceala.
Feli, dc o nimeresti cu predictiile si de data asta ar trebui sa-ti faci un business, macar asa cat vei sta acasa cu bb
. Mie te rog sa-mi prezici ca va fi balanta bebelina, asta dc vrea si ea bineinteles. Apropos, eu am visat ca voi naste pe 26 septembrie...dc se va intampla ne asociem

Andreea
36+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
nikolici spune:
Fetelor,
Credeti ca animalele in jurul copilului ii pot dauna....bineinteles atata timp cat bebeul nu ia contact direct cu ele???
Eu am un catzelush mic mic si nu mai pot cand il vad...nici eu nu-l pot iubi foarte mult ca sa nu cumva sa ma trezesc cu vreun microb ...dar eu zic...copilului ii trebuie apx. o luna sa-si creeze imunitatea proprie si pe urma go for it.Bineintels iginea animalelor de casa intodeauna la superlativ asa gandesc eu!!!
Si nu o sa-mi dau animalul din casa pt nimic in lume...bineeee...o sa mearga la socrii prima luna a bebelunei...pe urma ne vom reintregii familia.Copiilor le face mult bine cresterea in preajma animalelor.
PUP
Karina Alessia
am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 31
noi doua
Ankussa spune:
Salutare burtici, mamici si pitici/e
Dragutelor ce de mamici, nu pot sa cred
:
Eva si Mommy Mogda sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei, sa fie papaciosi si cuminti!!!!!
Btw ii spuneam sotului aseara ca a nascut Eva si saracu` statea sa se gandeasca care din prietenele mele era gravida si el n-a stiut, pana la urma s-a lamurit ca "forumul e de vina" si s-a potolit. ![]()
Felicic spune-mi care e cotizatia (glumesc bineinteles
) ca sa aflu si eu cand "imi vine sorocul" dupa UM e cam 5 oct, dupa prima eco e 29 septembrie, mataluza ce zici
? Si apropos felicitari pt schimbarea semnaturii si la mai mare.
Ramo te inteleg perfect cu pisica, cand am venit in UK mi-am lasat motanul la mama si m-am jelit de parca murise cine stie cine, iar acum cand ma duc acasa nici nu ma baga in seama (cred ca se razbuna pe mine). De ce nu vb cu sotul tau si faceti un compromis? De ex in primele 6 luni pisicuta nu va calca in dormitor la bb, si apropos daca e vaccinata si curata eu chiar zic ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Tu vei fii aia care va munci mai mult din pacate la curatenie.
Sabinel parca vad ca maine ne suni si ne zici ca gata bb e pe vine (nu fac concurenta Felicic da` incerc s-o incurajez ca io in locul ei as fii disperat de nerabdare
)
Pupici la toate