Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 17
ilia_99 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g Ilia – felicitari pt semnatura. La mai mare pana in sapt 38-40. Sa fiti sanatosi. ![]() Anca – multumim de vesti. ![]() Ce mai face frumoasa Carla??![]() ![]() pt ea. 39 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
denisa, multumim, chiar 40 poa' sa n fie ca nu ma supar, ma multumesc cu 37 implinite.. sa iasa balanta
anca, si eu vroiam sa te intreb cum merge cu colicii?
clau, bine ai venit acasa, acum am vazut mesajul, n-am vazut poze, mea culpa.
musette, pai.. o concurezi pe sabinel?
nusha
ai vazut ca totul era bine?felicic, hai lasa-ne pe noi, despre tine ce feeling ai?
33+
denisa.g spune:
Codruta - vazut poze cu camera bb-lui. Imi place f. mult. Sa fie bb sanatos si sa se bucure de ea. Eu am cautat dar n-am gasit desene asa frumoase pt pereti si n-am luat inca nimic.
Klemi - eu am luat o paturica mai subtirica - noaptea e mai racoare si sa-l invelesc cand doarme de la mijloc in jos - daca e cazul.
39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
CD27 spune:
feli esti sigura???!! eu am sunat la tampitii de la casa de asigurari si mi-au zis ca tre sa completez alt formular cu noul nume si sa-l inregistrez bla bla si ca imi vor pune exact acelsi nr de inregistare de pe ala vechi si medicul la fel a zis
, ia sa sun eu si la munca sa vad aia ce mai debiteaza
andy eu cred ca printesa ta il asteapta pe piciul meu![]()

37s+ 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
sabinel spune:
eu cred ca detin recordul la puturosenia unei fete. ce se zicea, ca fetele-s precoce?? a mea-i daramatoare de mituri, dragelor
41+ cu
Amalia Stefania
tzitziri spune:
Ilia, eu nasc la Giulesti si nu am nici un dubiu ca e cea mai buna alegere pentru bebe cel putin!
Andy.p...pai cu bebe dupa tine cred ca o sa ma ignori total....si vii la petrecerea MEA sa ma ignori??![]()
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
Codruta27 spune:
Denisa, pupici pentru incurajari si aprecieri!
Fetele, dispar un pic din peisaj. Ne vedem pe la 4. Sa fiti cuminti, bine??
36+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
kllemi spune:
| citat din mesajul lui denisa.g Codruta - vazut poze cu camera bb-lui. Imi place f. mult. Sa fie bb sanatos si sa se bucure de ea. Eu am cautat dar n-am gasit desene asa frumoase pt pereti si n-am luat inca nimic. Klemi - eu am luat o paturica mai subtirica - noaptea e mai racoare si sa-l invelesc cand doarme de la mijloc in jos - daca e cazul. 39 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Pentru spital??????
35 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
felicic76 spune:
300: vb cam peste 2 sapt![]()
andy.p: inca nimic....dar iti spun pe la sf saptamanii asteia
illia: eu as vrea cam pe 22 oct, dar sincer, iti dau in scris ca nu apuc 15 oct 2 in 1 si as vrea sa ma insel

eu stiu cand am ramas
, a doua zi dupa ce s-a intamplat am vorbit numai de copii cu al meu sot, iar maica-mea era de fata
iti dai seama ca, saraca, chiar nu se astepta s-o pun la curent cu viata noastra amoroasa, iar daca cauta cineva pe la inceputurile odiseei sigur gaseste o postare in care ziceam ca am baiat (aveam cam 10 sapt de sarcina)
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
CD sa stii ca s-au vorbit
..si eu ma tot chinui sa inteleg de ce nu vrea.Acuma am inteles.
Tzitzi promit ca nu te ignor
.Ai terminat vreo carte din cele care ti-ai propus sa le termini pana nasti?
feli k astept atunci.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui CD27 feli esti sigura???!! eu am sunat la tampitii de la casa de asigurari si mi-au zis ca tre sa completez alt formular cu noul nume si sa-l inregistrez bla bla si ca imi vor pune exact acelsi nr de inregistare de pe ala vechi si medicul la fel a zis , ia sa sun eu si la munca sa vad aia ce mai debiteaza![]() andy eu cred ca printesa ta il asteapta pe piciul meu ![]() 37s+ ![]() Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
daca ai contract individual de munca, societatea la care lucrezi depune lunar la casa de asigurari o declaratie cu angajatii si CNP fiecaruia, operand astfel si modificarea respectiva de nume. Tu la spital te prezinti cu adeverinta de la locul de munca in care se specifica contul unde se platesc asigurarile si atat. Restul, modificari si etc, nu te privesc pe tine. Si daca ai contract cu casa de asigurari, tot societatea ar trebui sa se ocupe de modificari.
Parerea mea ca te complici, la spital mergi cu adeverinta si atat, restul fac ei, casa de asigurari si societatea care te-a angajat, nu este treaba angajatului. Eu nu am trimis nici o gravida sa stea pe la usi, le-am eliberat adeverintele si gata, mai ales ca ti se retin banii ptr asig si se vireaza de catre societate, nu-i platesti tu din "mana"
33+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei