Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 14
300 spune:
Piolica bine te-am gasit, nu te poti odihni si citind pe forum? ![]()
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
denisa.g spune:
De mine e bine ca imi impartasesc cu voi ideile, temerile....
Adineauri m-a sunat sotul, povestim,...si imi zice: "ne concentram si noi putin asa!!" si il intreb la ce? Imi raspunde ca sa nasc, ca de 3 zile viseaza ca nasc si apoi nu mai doarme ca, daca nasc...
Saracutul..e stresat de nastere si eu l-am ignorat 
39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g De mine e bine ca imi impartasesc cu voi ideile, temerile.... Adineauri m-a sunat sotul, povestim,...si imi zice: "ne concentram si noi putin asa!!" si il intreb la ce? Imi raspunde ca sa nasc, ca de 3 zile viseaza ca nasc si apoi nu mai doarme ca, daca nasc... Saracutul..e stresat de nastere si eu l-am ignorat ![]() 39 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Ooof te inteleg, si eu simt ca il ignor in ultima vreme. Trebuie sa imi iau reansa...
Ramo te inteleg cu matza, sper sa fie bine pana la final...
35+
Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii
felicic76 spune:
ramoncza: eu iti spun ca se poate si cu pisica si cu bebe in casa, dar se pare ca nu ai sustinerea jumatatii tale. Toti cunoscutii mei care au detinut pisica inainte de bebe nu au dat-o dupa aparitia "mostenitorului". Pisoii fug din calea bebelului cand acestia o iau de-a busilea, ba motanul nasilor a fugit definitiv (cu urechea muscata si coada jumulita zdravan) cand baietelul a inceput sa mearga in picioare.
Ce de bebei carora le place in burtica la mami si nu vor s-o cunoasca face to face!
Cd: nu as vrea sa te sperii sau sa te supar, dar punem pariu ca-l vezi pe Mikul pana saptamana viitoare?
am eu un feeling![]()
musette: te pregatesti?![]()

![]()

33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
denisa.g spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui iriss_04
am 39s si o zi,pe 22 sept as face 40 acum mi-a zis ca termenul meu este pe 27 sept dupa UM care a fost pe 17 decembrrie(ca ar fi 17+10)offf iar dupa eco bebic e mai mare cu o sapt term ar fi 15 dupa cap si 20 dup femur ![]() sunt tare supi 39+andrei sebastianAMR 2 saptamani ![]() |
E o aiureala la mijloc
Eu am 39s si 1zi si U.M. e 10 decembrie 07.
39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Codruta27 spune:
Uraaa!!! Ce de vesti bune!
Eva si Mommymagda, felicitari din suflet! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, norocosi, frumosi, si sa va aduca numai bucurii si impliniri! Voua va doresc refacere rapida si sa aveti laptic mult, mult!
Irina si Cristineescu, tinem pumnii!! Mai e putin!
Nushulica, felicitari pentru vestile bune!! Off, mai fetelor, echografiile astea si masuratorile lor...ce ne mai sperie, cateodata!
Tzitziri,
Bravo mamico! Mai stai asa ca stati bine!
Musette,
bafta la doctor!

Andreutac, ai grija cu raceala. Si pe mine ma chinuie un pic, n guturai mic! Dar il cam tratez cu indiferenta si limonada!
Nausica, Felicic, felicitari pentru semnatura! Mai e putin!
Piolica,
bine ai revenit!
Noi suntem bine! Maine implinim 37 saptamani! ieri am fost din nou la control. Bebe e bine, a coborat si mai mult! Colul este inca lungut si inchis. Dar, m-a cam speriat doctorita, pentru ca m-a chemat vineri la spital, pe seara, sa ne asiguram ca trecem peste weekend!
Va pup pe toate fara exceptie!
36+
Vlad
Bebe mic
300 spune:
Feli te declar psychic-ul acestei odisei in mod oficial. :) Ia zi despre mine te bate vreun gand?
35+
Anda Teodora
maryb spune:
nausica si felicic felicitari pentru noile semnaturi si la mai mare. si eu anunt aproape de fiecare data, ca de....ma bucur si eu ca mai cresc. ![]()
ramonzca am crezut ca ai reusit sa-ti convingi sotul sa pastrati si pisicuta....imi pare tare rau ca nu e asa si ca o vei da. eu nu ma voi desparti de ele, e adevarat ca sunt mai precauta acum, nu le mai mangai ca pana sa raman gravi, nu mai dorm la picioarele mele...dar macar atunci cand am chef sa le mangai le mangai si le iau in brate. si ele imi simt lipsa si plang dupa mine, dar dupa cateva minute de mangaiat se potolesc.
maryb
32+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt 

iriss_04 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisa.g
E o aiureala la mijloc Eu am 39s si 1zi si U.M. e 10 decembrie 07. 39 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
o sa-mi socotesc dupa calendar sapt(dar nu am nici un chef)
,,,ca m-au zapacit cu ecografele lor care dau o mie si una de diferente
daca la tine e ok eu as avea 38+1 zi
39+andrei sebastianAMR 2 saptamani
300 spune:
Iriss, lasand deooparte gluma mea nesarata de mai devreme, daca stii exact UM, ia-te dupa aia si dupa eco de 7-8 saptamani. Aleas unt cele mai exacte. 
35+
Anda Teodora